reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Fikusku to Ci się poszczęściło hehe:) znaczy Wam:D

A ja fajną okazję wyłapałam, na all zamówiłam Małej 5 bluzek z długim rękawkiem za 15zł, z wysyłką 22.50. Akurat na bluzki polowałam, to jedyne co Małej na teraz było potrzebne bo ma mało z długim rękawkiem bluzek a nie chcę by w bluzach chodziła po domu bo je ściąga bez najmniejszego problemu, poza tym są dosyc ciepłe.

Bry niedzielnie:-)

Fikusek zazdroscic takiej paczki ;-)
A Hania dzis dostała od dziadków rowerek:-) taki normalny, z kólkami tymi na boku co sa zdejmowane i dzis juz uczylam jezdzic ja i w miare wychodzi jej to;-)

ale sie usmialam. na str na ktorej wygralam tego netbooka..
od czasu do czasu cos tam jeszcz episzemy. i wczoraj zadali pytanie czy wystawilismy juz jakas rzecz wczoraj..
to odpisalam im ze dzis sie zbiore za wystawienie tel bo juz czas najwyzszy...
ich odpowiedz powalila mnie z nóg:)

Justyno dzisiaj w wiadomościach wieczornych prezenterka powiedziała "Cała Polska śledzić jutro będzie poczynania Justyny B., która obiecała wystawić swoją pierwszą ofertę na Sprzedajemy.pl. Prezydent już zapowiedział orędzie do narodu w tej sprawie o godzinie 20:00. Premier pojechał do rodzinnego domu w Gdańsku by śledzić na bieżąco poczynania dzielnej Justyny! Doda odwołała swój najwiekszy koncert! Janusz Korwin-Mikke obiecał ogolić włosy na klatce piersiowej jeżeli Justyna nie wystawi oferty! Od razu jednak rodzą się pytania: Jaki to będzie telefon? Za ile go wystawi? Ile zdjęć doda? Jak go opisze? W poniedziałek Polacy nie będą mogli pójść do pracy oczekując informacji o osobie, która kupi ten telefon... Zapraszamy do Studio Dnia Wystawiania Ofert tuż po orędziu Prezydenta!". Cóż za presja! ;-)))

ps. dziewczyny zazdroszcze prezencikow.

Justyno Transmisja na żywo na TVN24! Pokazują Twój dom i czekają aż wyjdziesz z oświadczeniem! :-)))

@Justyno "WYSTAW TEL! WYSTAW TEL! WYSTAW TEL!" tak skandują ludzie na ulicach największych miast Polski. Reszta siedzi przed telewizorami. Na głównych placach wszystkich miast i miasteczek ustawiono telebimy. Nie zawiedziesz chyba wszystkich Polaków... Adam już nie skacze! Zostałaś tylko Ty! :-)

hihih no sa niemozliwi.
co do rowerkow julka ma jeszcze taki ten duzy w ktorym ja pcham i steruje i narazie nam wystarczy.
pozniej ebde sie martwic o inny;p

Daff co za teksty :-D:-D

Majka mnie już wnerwia. Dałam jej cyca, pociągnęła minutę później wszystko wyrzygała. Ziewa,trze oczy ale oczywiście nie śpi. Wsadziłam ją do łóżeczka,bo już nie wiem co z nią robić,ale zamiast zasypiać to kręci głową we wszystkie strony:dry:

Ostatnia edycja:
Daffi :-D
lolkak Przynajmniej leży bez płaczu? ;-) Bo moja dziś cały dzień marudzi, krzyczy i płacze, chyba przez kolejne zęby :-(
fikusek Fajny ten rowerek i będzie dobry na dłużej :tak:
Vegas Śliczne zdjęcia ze ślubu, ale jak z taką ładną modelką mogłoby być inaczej?

Uciekam chyba zaraz na spacer, bo mi mała spokoju nie daje. Dziś jest strasznie marudna. Tylko wiatr mnie przeraża.
E.:
Coś się cisza zrobiła, może mała zasnęła, bo ją przed chwilą do łóżeczka ze smokiem włożyłam ;-)

Od piątku mam nową siostrzenicę :-D Wczoraj moją siostrę wypuścili po porodzie do domu, ale jak dzwoniła, to jej mała zaczęła płakać i nie pogadałyśmy :-( Za to druga siostra z nią jest i mi zdaje relacje :-D Swoją drogą to zadziwia mnie opieka nad położnicami i noworodkami w uk. Siostra urodziła wg wyliczeń wcześniaka, a i tak w szpitalu była tylko dobę :szok:

reklama
Do góry