reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laseczki nadrobiłam Was z dziś.
U nas kiepsko,ja tak fatalnie sie czuje że wczoraj do lekarza poszłam i jestem na antybiotyku,normalnie kaszel,katar aż mnie w klatce piersiowej bolalo.Ale dziś jest juz ciut lepiej.Antosia wczoraj też coś brało, bo z noska mu ciekło,w nocy pokasływał ale zapodałam mu syropek lipomal,kropelki i wysmarowałam maścią rozgrzewającą i dziś ok ale byliśmy dzisiaj u lekarza z nim tak żeby go osłuchała i wszystko wsio.Mam nadzieję że tak zostanie.
Po za tym u nas po staremu Antoś też rozrabia ale nie zapeszając jakiś od 3 dni w miarę spokojniejszy jest nawet zabawiać się sam zaczął.
Ja też nadal na zwrot podatku czekam i na razie cicho sza...

lolkak
współczuję kochana wiem co przechodzisz bo miałam to samo Antek jak był malutki to też prawie wcale w dzień nie spał i ciągle na cycu wisiał,a w nocy pobudka co 2 godz. On do tej pory nie przesypia nocek budzi się a to na piciu a to sprawdzic czy jestem ale się nie wybudza dostaje smoka i śpi.Tak że wiem co czujesz.Ściskam cię i cierpliwości i sił życzę oby Majeczce szybko mineła ta bezsenność

fikusek biedulko oby noga szybko przestała boleć.Ja mam dwie posręcane z wcześniejszych czasów jeszcze i do tejpory nie mogę nosić butów na obcasie.
gosia hehe :-D to nie żaden pajac toż to ELMO,miałam to samo z Antkiem jak zobaczył to pisk

reklama
Bry dzien

Lolkak kurcze współćzuje.... córcia sie od ciebie uzależnila normalnie.... jakos musisz zaczac dzialac bo potem moze byc jeszcze gorzej i nie da ci nic zrobic, i wyjsc:dry: ehhhh Życze by jednak jej sie poprawilo:*

U nas noc nawet oki, ale oczywiscie spałam z Mikim:dry: normalnie brak słów :dry:
a za oknem ponuro, mżawka pada....:-( dzieciaki kaszlą, smarkają..... żyć nie umierac...... :-( ehhh

Witam sie:) Przytuleni oglądamy bajkę, ale zaraz muszę posprzatac.
Lolkak współczuję. Moze to rzeczywiście jakieś zaburzenia snu. A co do uzależnienia dziecka od matki to Ali jest odemnie uzależniony przy zasypianiu, nikomu innemu sie to nie udaje.
Fikusku ja chciałabym dostać zwrot ale w tym roku ani grosza Nie bedzie bo Artur był zatrudniony na umowę dopiero od 20 grudnia 2010 więc jakieś grosze by były. Wcześniej rok pracował na czarno
Eliza współczuję chorych dzieci, mi w zimie Aleks bardzo często chorował, na szczęście Narazie spokój

Ostatnia edycja:
Witam i ja z rana:)
Marek gada wlasnie z baba od playa;p
mam ubaw bo gada jej takie glupoty ze glowa boli;p
u nas nocka w miare.. oczywiscie nasza wedrowniczka nie zpaomniala gdzie nasze lozko i przyszla do nas standardowo;p
jakis dobry humor dzis mam tak nadzwyczajnie;p

Witam.
Nie nadrobię wszystkiego, wybaczcie.
za oknem szaro buro i ponuro.
nic się nie chce, do tego boli mnie w okolicy mostka i czasami coś tam przeskakuje kidy usiskam lub się schylam..
Lolkak Współczuję spania Majki. TRy to masz cierpliwość kobieto.
Kamaa masakra, niezły prezent rodzinka zafundowała nie ma co.
Justyś Jeszcze raz zdrówka.

chociaz raz jak u was brzdko to u mnie nawet ladn apogoda.. jasno i gdzies sloneczko juz probuje sie przebic;p

eliza wspolczuje chorych dzieci...zdrowka zycze

daffi super ze humorek dopisuje:)

kama to ja bede ogladac teen mom:-D uwielbiam to:D

my dzis pospalismy do 8:) co do pogody to u mnie tez nie za ciekawa:/

reklama
Do góry