reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eloł :-p

Lolkak ja pierdzielę, masz przesrane babo! :szok: co z tą Majką się dzieję?!

Patisia no to udanych zakupów.

Paula a czym się D interesuje? ja lubię praktyczne prezenty. Dla J na urodziny kupiłam zestaw kluczy i nożyk do cięcia suchego tynku :-D

My 2 rocznice śluby mamy dopiero 12 września.

Witam.
Ja dzisiaj jakoś funkcjonuje ale Mareczek nad ranem przed 5 odstawił jakiś cyrk.
wczoraj posiedzieliśmy sobie na podwórku ile się dało. dzisjaj óki co chmurki są, ale mam zamiar do lumpka się wybrać rowerkiem, tylko musiałaby tresciowa z dziemi posiedzieć,.
co do mówienia
to Mareczek będzie miał w czerwcu trzy latka a mało mówi, rozumie wszystko polecenia itp, czasami powie ładnie a czasami nic. raz siedział i Justynkie nasladował i się pyta mnie co to, trzymał nakrętkę od termosu i mu powiedziałam nakrętka to powtórzył ale drugi raz już nie chciał. a rozmawiam z nim o ile on tegio chce. moze i za mało sie staram ale naciskać nie chcę bo jeszcze barsdziej sie zablokuje. Justynka w jego wieku tez mało mówiła i po trzecich urodzinach strzleila z mową.
Fikusek Ty niezdaro, dobrze że nie złamałaś twj nogi.
Daffi zdrówka dla Julki. a moze ten kaszel to jakiś alergiczny?]
Bobomama To chyba o mnie ci chodziło.:-) masz jakiś interesik?:-)
Zaniepokojona WItaj. skad w ogóle u Ciebie taki nick?
Zdeterminowana Ciebie tez witam.
Kama Super ze @ przyszła.
Callkie Współczuję migreny, ja tez czestio mam bóle głowy ale u mnie to spowodowane czym innym więc znam Twój ból.
Paula My sobei na pierwsza rocznicę nic nie kupowaliśmy, poprostu swiętowaliśmy ten dzień.
ELiza u mnie 8 lipca piąta rocznica. Rzeczywiście ten czas leci nieubłaganie.

Eloł :-p

Lolkak ja pierdzielę, masz przesrane babo! :szok: co z tą Majką się dzieję?!

Patisia no to udanych zakupów.

Paula a czym się D interesuje? ja lubię praktyczne prezenty. Dla J na urodziny kupiłam zestaw kluczy i nożyk do cięcia suchego tynku :-D

My 2 rocznice śluby mamy dopiero 12 września.

hihihi ja 1 sierpnia;p

ewi nie wiem.. ale np juz nie kaszle tyle ale dzis slychac jak furczy jej w srodku... a ona tego nie chce wykaszlnac.

Co do rocznic my nie mamy rocznicy slubu i puki co sie na takowa nie zanosi ale świetujemy rocznice związku:-D. Tzn wszystko zalezy ile kasy mamy jak mamy tak ze mozemy sobie pozwolic na jakie wyjscie to idziemy symbolicznie na pizze a jak nie to albo mala kolacyjka w domu albo jak w tamtym roku wycieczka rowerowa:-D. Małego sprzedaliśmy mojej mamie:-)

Dziewczyny a jakie staże mają wasze zwiazki? ale chodzi mi tak ogólnie a nie o rocznice slubu tylko od kiedy ze soba jesteście?

lolkak ja ci to juz pisałam jak tak piszesz to widze siebie... mlody tez miał takie akcje i w sumie do teraz sie nie wysypiam ale jest lepiej. Musisz byc sierpliwa do. Maja ma pól roczku wiec juz coraz lepiej bedzie a po pierwszych urodzinach najgorsze bedziesz miała za sobą

Ewi Zobaczysz miną Mareczkowi 3 lata i zacznie tak paplac ze bedziesz mieć dosc:-)

My rocznice ślubu będziemy mieć w sierpniu, ale nie wiem co będziemy robić, może do kina pójdziemy.. ;-)

umi zobacz sobie na suwaczku ile ze sobą jesteśmy :-p ponad 6 lat ;-)

Daffi co do femme, to wszystko u niej dobrze ;-)

Boże jak mi się nic znowu nie chce :baffled:

reklama
Do góry