reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Eloł
Lolkak ja pierdzielę, masz przesrane babo! co z tą Majką się dzieję?!
Patisia no to udanych zakupów.
Paula a czym się D interesuje? ja lubię praktyczne prezenty. Dla J na urodziny kupiłam zestaw kluczy i nożyk do cięcia suchego tynku
My 2 rocznice śluby mamy dopiero 12 września.
Paula a czym się D interesuje? ja lubię praktyczne prezenty. Dla J na urodziny kupiłam zestaw kluczy i nożyk do cięcia suchego tynku
Witam.
Ja dzisiaj jakoś funkcjonuje ale Mareczek nad ranem przed 5 odstawił jakiś cyrk.
wczoraj posiedzieliśmy sobie na podwórku ile się dało. dzisjaj óki co chmurki są, ale mam zamiar do lumpka się wybrać rowerkiem, tylko musiałaby tresciowa z dziemi posiedzieć,.
co do mówienia
to Mareczek będzie miał w czerwcu trzy latka a mało mówi, rozumie wszystko polecenia itp, czasami powie ładnie a czasami nic. raz siedział i Justynkie nasladował i się pyta mnie co to, trzymał nakrętkę od termosu i mu powiedziałam nakrętka to powtórzył ale drugi raz już nie chciał. a rozmawiam z nim o ile on tegio chce. moze i za mało sie staram ale naciskać nie chcę bo jeszcze barsdziej sie zablokuje. Justynka w jego wieku tez mało mówiła i po trzecich urodzinach strzleila z mową.
Fikusek Ty niezdaro, dobrze że nie złamałaś twj nogi.
Daffi zdrówka dla Julki. a moze ten kaszel to jakiś alergiczny?]
Bobomama To chyba o mnie ci chodziło.:-) masz jakiś interesik?:-)
Zaniepokojona WItaj. skad w ogóle u Ciebie taki nick?
Zdeterminowana Ciebie tez witam.
Kama Super ze @ przyszła.
Callkie Współczuję migreny, ja tez czestio mam bóle głowy ale u mnie to spowodowane czym innym więc znam Twój ból.
Paula My sobei na pierwsza rocznicę nic nie kupowaliśmy, poprostu swiętowaliśmy ten dzień.
ELiza u mnie 8 lipca piąta rocznica. Rzeczywiście ten czas leci nieubłaganie.
Ja dzisiaj jakoś funkcjonuje ale Mareczek nad ranem przed 5 odstawił jakiś cyrk.
wczoraj posiedzieliśmy sobie na podwórku ile się dało. dzisjaj óki co chmurki są, ale mam zamiar do lumpka się wybrać rowerkiem, tylko musiałaby tresciowa z dziemi posiedzieć,.
co do mówienia
to Mareczek będzie miał w czerwcu trzy latka a mało mówi, rozumie wszystko polecenia itp, czasami powie ładnie a czasami nic. raz siedział i Justynkie nasladował i się pyta mnie co to, trzymał nakrętkę od termosu i mu powiedziałam nakrętka to powtórzył ale drugi raz już nie chciał. a rozmawiam z nim o ile on tegio chce. moze i za mało sie staram ale naciskać nie chcę bo jeszcze barsdziej sie zablokuje. Justynka w jego wieku tez mało mówiła i po trzecich urodzinach strzleila z mową.
Fikusek Ty niezdaro, dobrze że nie złamałaś twj nogi.
Daffi zdrówka dla Julki. a moze ten kaszel to jakiś alergiczny?]
Bobomama To chyba o mnie ci chodziło.:-) masz jakiś interesik?:-)
Zaniepokojona WItaj. skad w ogóle u Ciebie taki nick?
Zdeterminowana Ciebie tez witam.
Kama Super ze @ przyszła.
Callkie Współczuję migreny, ja tez czestio mam bóle głowy ale u mnie to spowodowane czym innym więc znam Twój ból.
Paula My sobei na pierwsza rocznicę nic nie kupowaliśmy, poprostu swiętowaliśmy ten dzień.
ELiza u mnie 8 lipca piąta rocznica. Rzeczywiście ten czas leci nieubłaganie.
Eloł
hihihi ja 1 sierpnia;p
ewi nie wiem.. ale np juz nie kaszle tyle ale dzis slychac jak furczy jej w srodku... a ona tego nie chce wykaszlnac.
Liza
Yyyy mialam cos napisac i zapomnialam co....
Liza
U mnie okolica z sadami.... zaczol sie okres pryskania.... od wczoraj jada wszyscy... heh....
Mysle czy na dwor wyjsc..... hymmmm....
Mysle czy na dwor wyjsc..... hymmmm....
umi2
Co do rocznic my nie mamy rocznicy slubu i puki co sie na takowa nie zanosi ale świetujemy rocznice związku. Tzn wszystko zalezy ile kasy mamy jak mamy tak ze mozemy sobie pozwolic na jakie wyjscie to idziemy symbolicznie na pizze a jak nie to albo mala kolacyjka w domu albo jak w tamtym roku wycieczka rowerowa. Małego sprzedaliśmy mojej mamie:-)
Dziewczyny a jakie staże mają wasze zwiazki? ale chodzi mi tak ogólnie a nie o rocznice slubu tylko od kiedy ze soba jesteście?
lolkak ja ci to juz pisałam jak tak piszesz to widze siebie... mlody tez miał takie akcje i w sumie do teraz sie nie wysypiam ale jest lepiej. Musisz byc sierpliwa do. Maja ma pól roczku wiec juz coraz lepiej bedzie a po pierwszych urodzinach najgorsze bedziesz miała za sobą
Ewi Zobaczysz miną Mareczkowi 3 lata i zacznie tak paplac ze bedziesz mieć dosc:-)
Dziewczyny a jakie staże mają wasze zwiazki? ale chodzi mi tak ogólnie a nie o rocznice slubu tylko od kiedy ze soba jesteście?
lolkak ja ci to juz pisałam jak tak piszesz to widze siebie... mlody tez miał takie akcje i w sumie do teraz sie nie wysypiam ale jest lepiej. Musisz byc sierpliwa do. Maja ma pól roczku wiec juz coraz lepiej bedzie a po pierwszych urodzinach najgorsze bedziesz miała za sobą
Ewi Zobaczysz miną Mareczkowi 3 lata i zacznie tak paplac ze bedziesz mieć dosc:-)
.Aneta.
My rocznice ślubu będziemy mieć w sierpniu, ale nie wiem co będziemy robić, może do kina pójdziemy.. ;-)
umi zobacz sobie na suwaczku ile ze sobą jesteśmy ponad 6 lat ;-)
Daffi co do femme, to wszystko u niej dobrze ;-)
Boże jak mi się nic znowu nie chce
umi zobacz sobie na suwaczku ile ze sobą jesteśmy ponad 6 lat ;-)
Daffi co do femme, to wszystko u niej dobrze ;-)
Boże jak mi się nic znowu nie chce
reklama