reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)

Moja ma aktualnie drzemkę, dziś pospała do 8.45, ale wpierw tradycyjnie po 6 wstała i musiałam się pomęczyc by ją jeszcze zachęcic do spania;) Bo dla mnie 6 to noc;/ Po 12 już Mała chodziła, marudziła, płakała, ale spac nie dała się położyc. Dopiero niedawno.

Kupiłam dziś Małej legginsy, bluzkę, spódniczkę, pajaca, było 75% obniżki to opłacało się.

Kaamaa my dziś mamy pomidorową;)
Umi też bym była zachwycona z takich komplementów małego chłopca hehe:)

U nas pogoda dziwaczna, raz słonko wychodzi, raz zachodzi, ale ogólnie pochmurnie. Jak Mała wstanie to na ogród wyjdziemy.

reklama
A ja nie mam pojęcia co na obiad :dry:

Rozmroziłam kawałek schabu i chyba będą schabowe trochę mi się przejadły już.

A może Wy macie jakiś pomysł? :-p

ja, jak mam dość kotletów to albo kroję schab w plastry i duszę z jarzynami albo do piekarnika: na oklepane (ale tylko troszkę) plastry schabu kładę pokrojoną w cieniutkie piórka cebulę, na to uduszone pieczarki, łyżeczkę majonezu i plaster sera żółtego, zapiekam z 30 minut. ;-)

Kaamaa a morze sos jakiś np paprykowy albo pieczarkowy do schabiku? i ryż?

vegas no ja urosłam z moich 168 do chyba 190 przy takich komplementach:-D Widze że zakupy udane:-)

witam

A u nas dzisiaj cały dzien piękna pogoda.:-)

juz tesknimy za naszą Zuzia:zawstydzona/y:

umi a to ci komlemenciarz, fajnie usłyszeć jakie słowa

kama a do mnie @ przyszła ufff

daff zdrówka dla Julki , fajna masz rozrabiakę w domu.

Moja Z zaczeła wchodzić na krzesła i inne meble, Ostatnio zcwaniła się i podsunęła sobie najpierw paczkę pampersów a pozniej na szafkę się wgramoliła;-):-D

A dzisiaj złozyliśmy jej piaskownice i tylko piasek i zabawki są potrzebne

No u mnie pogoda sie popsula, przyprowadzilam spiacego Mikołaja w wózku do domu bo zaczelo kropic.... :/ no i chlodno sie zrobilo :dry: ehhhhh

a potem bede robic naleśniki <mniam> ;-)

A ja robie mielone. jak o 13 wyszlam z domu tak niedawno nas przywialo.. ale i tak zapomnialam isc odebrac paczke na poczte;p
kupilam sobie ostatnio buty i tak mnie prawa noga obciera ze wrocilam do domu i krew mi z piety leciala... tam juz pecherz 3 dni temu sie zrobil....
mam nadzieje ze jak dojdzie do siebie to juz bedzie dobrze i nie beda obcierac.

oj nie nie.. ona go najpierw przweraa a pozniej na niego wchodzi. chyba bym zawalu dostala jakby miala sie z nim tak przewrocic.
tera zzrozumiale dlaczego sie o nia martwilas.

no właśńie... bo ja myslałam ze ona tak poleciała....
całe szczęście że nie ... uffff

umi ja tez robię z bananami albo z brzoskwiniami z puszki pogniecionymi na dorbno.. pycha są..
te z bananami na 2 dziń się czarne robią...
ale nadal są dobre:-p
no i z jabłkami również dobre.. choć jak dla mnie z brzoskwinią lepsze:tak:

a ja się dzisiaj wkurzyłam na sąsiadkę.. ale to już chyba mniejsza z tym:dry:

no właśńie... bo ja myslałam ze ona tak poleciała....
całe szczęście że nie ... uffff

umi ja tez robię z bananami albo z brzoskwiniami z puszki pogniecionymi na dorbno.. pycha są..
te z bananami na 2 dziń się czarne robią...
ale nadal są dobre:-p
no i z jabłkami również dobre.. choć jak dla mnie z brzoskwinią lepsze:tak:

a ja się dzisiaj wkurzyłam na sąsiadkę.. ale to już chyba mniejsza z tym:dry:

Kamcia chyba rzadko ktora matka pozwolila by na taki cuda swojemu dziecku....
mam glowe na karku i rozum odpwoiedzialnej matki tez.. to ze julka czasem po cuduje wiadomo nie znaczy ze zgodze sie na takie akrobacje:)

reklama
U mnie też pogoda dziwna 10 minut słońce i upał a za chwilę pochmurno i zimno :dry:

Dzięki dziewczyny za pomysły, coś pokombinuję ;-)

Malwina to dobrze że @ przyszła bo u mnie nadal cisza :dry:

Do góry