reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kamcia no niby tak... mi tam julka nieraz tez umknie.. ale na szczescie mamy male miszkanko bo tylko 1 pokj czyli chcac niechcac zawsze sie widzimy na kazdym kroku;p

reklama
Kurcze miki mi marudzi, na kolanach mnie szczypie w rece, jesc od poludnia nie chce... widze gorna jedynka chyba bedzie wychodzic.... porazka, niech juz wyjda bo nie mam sily:-(

sorry ze nie odpisuje.... ledwo co to pisze....;]

Kaamaa uu szkoda:p mogłaby któraś zafasolkowac:p

Moja też dziś marudna niesamowicie;/ na ogrodzie byłyśmy chwilę, ale zimno jak diabli to siedzimy w domu, praniem się zajmujemy.

a ja zwalilam sie ze schodow......polecialam na dupsko i lewa noga mi si9e podwinlea ze byla z tylu i piszczelem tak jechalam po schodach....piszczel opuchniety...boli niesamowicie...nawet jak spodnie dotykaja nogi to boli....kuleje...jutro chyba pojde do lekarze po skier na rtg tej nogi,zlanana nie jest ale moze cos peklo...lepiej sprawdziec. Dobrze ze Alanowi nic sie nie stalo bo mialam go na rekach,gdybym szla sama to byl sie wybronila ale tak to mocno go trzymalam i nawte schodwo nie dotknal:-D pozniej mu mowie ze mama ma kuku i boli to ajeczal chyba ze wspolczucia:-D

kaama super:-)
bobomama no raczej bezbolesnie nie wychodzi bo mi marudzi ciagle:dry:
fikusek oj kurcze.... ja spadlam z naszych schodowe ze 3 razy i tez sobic cos zawsze obijalam a zwlaszcza pupe :dry: oby to jednak zeszlo i nic nie bylo w piszczel:*

Vegas no mogłaby któraś, tylko nie ja :-D

A okres wcale mi się nie spóźnił, dzisiaj J patrzy w kalendarzu kiedy ostatni miałam, i mówi że sobie tydzień odjęłam, ja patrzę i faktycznie :-D:sorry2: nie wiem jak to wyliczyłam że co 3 tyg. chcialam @ mieć :-D

Fikusek :szok: rozdziawo Ty! mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało i dobrze że Alanitos nie ucierpiał bo róznie mogło być.

reklama
Alanitos caly wrecz mu sie chyba sam moj upadek podobalam bo to bylo cos podobnego do zjazdu ze zjezdzalni:-D no ale dla mnei juz sie goprzej skopnczylo i boli a jakie spuchniete... co moge sobie do tego przylozyc????

Do góry