reklama
Liza
Fanka BB :)
Kurcze miki mi marudzi, na kolanach mnie szczypie w rece, jesc od poludnia nie chce... widze gorna jedynka chyba bedzie wychodzic.... porazka, niech juz wyjda bo nie mam sily:-(
sorry ze nie odpisuje.... ledwo co to pisze....;]
sorry ze nie odpisuje.... ledwo co to pisze....;]
bobomama24
Mama Izy i Martynki
no to nieciekawie oby szybko wyszla i bezbolesnie
Kamiśka :)
Dostałam @!! nareszcie!
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ciekawe kiedy mnie nawiedzi.Jakos specjalnie za nia nie tesknie
fikusek1988
Mama Alanka:)
a ja zwalilam sie ze schodow......polecialam na dupsko i lewa noga mi si9e podwinlea ze byla z tylu i piszczelem tak jechalam po schodach....piszczel opuchniety...boli niesamowicie...nawet jak spodnie dotykaja nogi to boli....kuleje...jutro chyba pojde do lekarze po skier na rtg tej nogi,zlanana nie jest ale moze cos peklo...lepiej sprawdziec. Dobrze ze Alanowi nic sie nie stalo bo mialam go na rekach,gdybym szla sama to byl sie wybronila ale tak to mocno go trzymalam i nawte schodwo nie dotknal pozniej mu mowie ze mama ma kuku i boli to ajeczal chyba ze wspolczucia
Liza
kaama super:-)
bobomama no raczej bezbolesnie nie wychodzi bo mi marudzi ciagle
fikusek oj kurcze.... ja spadlam z naszych schodowe ze 3 razy i tez sobic cos zawsze obijalam a zwlaszcza pupe oby to jednak zeszlo i nic nie bylo w piszczel:*
bobomama no raczej bezbolesnie nie wychodzi bo mi marudzi ciagle
fikusek oj kurcze.... ja spadlam z naszych schodowe ze 3 razy i tez sobic cos zawsze obijalam a zwlaszcza pupe oby to jednak zeszlo i nic nie bylo w piszczel:*
Kamiśka :)
Vegas no mogłaby któraś, tylko nie ja
A okres wcale mi się nie spóźnił, dzisiaj J patrzy w kalendarzu kiedy ostatni miałam, i mówi że sobie tydzień odjęłam, ja patrzę i faktycznie nie wiem jak to wyliczyłam że co 3 tyg. chcialam @ mieć
Fikusek rozdziawo Ty! mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało i dobrze że Alanitos nie ucierpiał bo róznie mogło być.
A okres wcale mi się nie spóźnił, dzisiaj J patrzy w kalendarzu kiedy ostatni miałam, i mówi że sobie tydzień odjęłam, ja patrzę i faktycznie nie wiem jak to wyliczyłam że co 3 tyg. chcialam @ mieć
Fikusek rozdziawo Ty! mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało i dobrze że Alanitos nie ucierpiał bo róznie mogło być.
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Alanitos caly wrecz mu sie chyba sam moj upadek podobalam bo to bylo cos podobnego do zjazdu ze zjezdzalni no ale dla mnei juz sie goprzej skopnczylo i boli a jakie spuchniete... co moge sobie do tego przylozyc????