reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak w nocy budzi mi się raz:-) własnie niecałą godzinkę temu padła bo w dzien spała 2 razy to pewnie i w nocy ze 2 wstanie:blink:ja nie narzekam na Nią spać to w tatusia lubi w sumie to i dobrze:)

ja już ogarnięta czekam na mężulka:)

Witam was
Dziś ogólnie niby normalny dzień, piękna pogoda, mialo byc 17 stopni a były 24stopnie w cieniu! Ale mimo wszystko jestem jakąś przygnębiona. Poza tym dziś zrobiłam okolo 15km xD a jeśli dodać to co w domu, z psem na spacerze, zakupy i sprzatanie to mysle ze ze 2km by doszły spokojnie. Ogólnie nogi mnie nie bolą, ale plecy to jest tragedia ;/ Michaś był cały dzień grzeczny, ale w sklepie chłopca 3letniego przestraszył, bo go gonił, i tamten zaczął płakać. Jak Miśka zabrałam to wpadł w furie,a pozniej wywalił wszystkie ciuchy z takiej niskiej półki,sprzątnęłam podniosłam go znowu wpadł w furie i musiałam wyjść bo spojrzenie ok 25 ludzi normalnie mnie sparaliżowało.
Nie nadrobie was, bynajmniej dziś. Idę spać.
Dobranoc :)
I życzę spokojnego snu dzieciaczkom :)

Dziewczyny co ja dzis z Julka przezylam to szok.
zaraz wam wsyztsko napisze.

te ktore maja Fb prosze o polubienie tylko tej str..
http://www.facebook.com/Lustripl
potzreba jeszcze 19 fanow.....

edit:

no wiec pojechalismy do mojej cioci 20 km ode mnie

tak cieplutko ja w krotkim rekawku, julka bez czapki w samych bodziakach i spodenkach. na sloncu bylo 30 stopni.
julka w drdze do cioci zasnela w aucie.. pod domem wzielam ja i sie nie obudzial. bylimy tam z julka mzoe 2 razy wiec obce meijsce. zanioslam ja do domku na lozko gdzie kuzynka siedziala na kompie to zwracala uwage na julke i jak wstanie miala nas zawolac..
z tym ze julka jak wstala to doznala szoku... zaczela wyc jakby ktos jej krzywde robil.
ja ją na receata nic.. wyje dalej...
chodzilamtulilam zabawialam chrupki dawlaam pieska pokazywalam pic dawlama.. ale nic..
kazdy dziala co mogl a julka szlochala ze az dusila sie.
w koncu poszlam na komputer i wlaczylam jej ulubione bajki.
no tak oglada chwile sie uspokaja ale co jakis czas daje oznaki koncertowania.
jak juz mysallamz e jest ok bo zaczela biegac po pokoju szafki otwierac to wzielam ja i chcialam wyjsc na dwor.. a na dworze ta od razu w ryk. ktos sie zamsial to samo.
usiadlam z drugiej str domu na lawce.. przytulilam ja... spiewalam opowiadaam i tak tulac ponad godz doszla do siebie. marek przyniosl chrupki i picie.. zaczela sdie usmiechac i gadac.
ale jak zobaczylam jak wyglada to bylam w sozku. do teraz ma mnostwo w okol oczu takich krwiaczkow. wszytsko z tego wysilku. bo naprawde darla sie niesamowicie.
jesli do jutra nie zejda tow am poakze jak to brzydko wyglada.
zal mi jej spi jak aniolek po powrocie. choc juz pozniej szalal z pieskami byla cala czarna... w piasku sie tak wybrudzila;p ale podobalo jej sie. pozniej caly czas sie smiala.. jednak jakies 2 godz wyciete z zyciorysu.
do tego mnie teraz znow gardlo nawalac zaczyna....
zjadlam dzis pierwsza kielbaske z grilla;p
chce juz jutro i mam nadzieje ze julka dzis przespi cala noc.
wybaczcie ze tak chaotycznie ale na szybko;p i pelna wrazen jestem.

Ostatnia edycja:
dziewczyny zobaczcie.. nie dość że 27 razy rodziła to przeczytajcie ile dzieci :szok:
Czy można być w ciąży 27 razy? - Galeria - strona 2 - Dzieci.pl

lolak plazujemy jak nie ma wiatru:-p
dziś niestety wiatr nad oceanwm był więc z placu zabaw zrezygnowaliśmy bo plac mamy nad oceanem .. poszliśmy na spacer w inne miejsce.. a mała sobie biegała i zrywała kwiatki.. hihi
jak wróciliśmy do domu zaczęło kropić...
ale mam nadzieję że jutro będzie łądniej to sobie plac zabaw odbijemy:tak:

oj tak koniczynko czego się dla dzieci nie robi.. tym bardziej jak łądna pogoda i wogóle..
uwielboam patrzec na moją dziubdzię jak jest uśmiechnięta i dobrze się bawi...:tak: a ja ... zdążę jeszcze sobie odpocząć:tak:

dziewczyny no już nie przesadzajcie ze swoją wagą...
napewno wyglądacie o wiele lepiej niż niektóre laski ktore nawet nie narzekają na soebie a nie mają dzieci jeszcze...

Witam przepraszam ale nie nadrobię Was laseczki,wybaczcie.
Jestem przeziebiona,nos zapchany,gardło boli i strasznie mnie w kościach łamie,na dodatek małego tez coś zaczyna brać.Masakra jakaś.
Właściwie dzis mnie tak rozłożyło wczoraj bylismy u mojej kuzynki w gościach a dziś takie samopoczucie że szok.
Więc będziemy się kurować jak się polepszy to sie odezwę.

reklama
KAmcia :szok: ja pitole, 4 razy czworaczki :szok: 16 razy bliźniaki o kutwa.

Daff biedulka się wystraszyła, zasnęła w samochodzie a obudziła się w obcym miejscu bez mamy. Dobrze że się uspokoiła.

Daff,Justyś zdrówka kurujcie się szybko.

Mnie też coś rozwala, całą noc bolało mnie gardło, jeszcze cała paczka cholinexu gdzieś wsiąkła :dry:

Idę sprzątać, coś czuję że później w stanie nie będę.

Do góry