reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula dzięki :-) właśnie dlatego jak najszybciej chciałam się od niej uniezależnić.

Tak Julka cały dzień bez wózka śmiga, nie wiem jak daję radę ale cały czas łazi :-D posiedzi 2s na kolanach i dalej leci.
Za dużo atrakcji teraz dzieciaki mają wolne to z nimi lata.

Julka spała dziś godzinkę z rana i o 18:40 już spała dosłownie w sekundę odpłynęła.

Anetka przecież podlasie to "polski biegun zimna", nazwa mówi samo przez się :-p
Dziś było pięknie i cieplutko.

Patrzę pogodę a w niedzielę w Lubuskim na być 25 st. :szok: szaleństwo!

Ja Julkę ubieram tak:

SDC11306kot.jpgSDC11313ostrz.jpg

E:

Vegas dokładnie tak samo myślę w sprawie rowerku :tak: i też mam koleżankę której córa już drugi rok w takim śmiga.

reklama
Ja podobnie ubieram Martysię na dworek:) no a co do dreptania na nóżkach to moja całe dnie tak biega na nóżkach, nie ma mowy o wózku, nie lubi teraz w nim jeździc jak ma tyle atrakcji chodząc. To przycupnie, coś zobaczy z ''parteru'', to podejdzie do czegoś:)

A moja śpi od 19.44.

Głodna jestem a lenistwo w dupce nie chce zelżyc:D

u mnie w niedziele ma byc 22 czy 23 stopnie:d nie pamietam dokladnie:-D
Alan mial raz zapelenioa ucha i nic sobie z tego nie robil:) kompletnie nic:) wiecej tylko spal a nawet nie marudzil:-D /ja mu czapki nie zakladam jak tak cieplo bo jak mial to cala glowa spocona a czapa wiosenna byla:) no ale jak wieje to jest:)

Mój Łobuz też już śpi. Chciałam go wziąć dziś do fryzjera, żeby wyrównał mu włoski... Skończyło się na ryku i tuleniu do mamy... :eek: Nic to, spróbujemy za kilka dni.
Ja Danielkowi jeszcze zakładam do wózka rajtki, ale jak idziemy na ogród, gdzie goni o własnych siłach, to już same dresowe spodenki ma. I czapeczka obowiązkowo.

A ja znów mam okres i to dość bolesny. Na szczęście cykle się wydłużają przez tabletki (ten był 24-dniowy, startowałam od 14-dniowego :-D ), bo inaczej wypieprzyłabym ten Orgametril do kosza, już 4 kg przez niego przytyłam, żrę na potęgę i niedługo dobiję do dwóch zer na wadze i się nie ruszę :confused2:

wiecie...
z tymi nalesnikami to się załatwiłam:-p
miały być z dżemem zrobiłam.. no a patrzę dżemu nie ma:eek:
więc musiałam zjeść z nutellą... :sorry:

Vegas czuję się nawet dobrze :tak: na szczęście..
wiadomo trochę mam już dość brzuszka i chcę zeby mała była z nami..
ale trzeba wytrzymac..
jeszcze tylko 30 dni;-)

paula ja mojej czapkę taką wiosenną zakładam jak wieje tylko , jak nie wieje to chodzi bez...:tak:
szaliczka tez nie nosi już od dawna a kurtkę rzadko , częściej bezrękawnik:tak:
ubieram ją np tak:
DSCF4831.jpgDSCF4799.jpgDSCF4726.jpgDSCF4569.jpgDSCF4607.jpg

Ostatnia edycja:
Fikusek a ja jako mała dziewczynka miałam zapalenie ucha i wiem co to za ból, makabra.
Callie Ty to się miałaś z tymi cyklami:p Ja w czasie starań o córę miałam cykle 24dniowe a jak zaczęłam po porodzie zażywam antykoncepcję to mam co miesiąc @ i bardzo dobrze, zawsze to tydzień więcej na przyjemności:D
ViKamcia, ale z tego co pisałaś my miałyśmy zimę a u Was wtedy niczym wiosna była, więc macie pewno o wiele cieplej niż u nas:)

U nas ma byc też w niedzielę 21-22 stopnie:)
A w sobotę zaczynamy sezon grillowy:)

hehe Vegas zimy to my nie mamy , ale lato wcale nie jest cieplejsze niż u was np;-)
powiem tak że u nas prawie cały rok jest taka wiosenna pogoda:tak:

jak latem mamy np tydzięń upałów to jest super .. bo tak to jest "normalnie"
a zimą jak jest mroźno (jak np w święta był śnieg!! ) to jest szok dla irlandczyków:tak: bo ogólnie to zimy tu nie maja , lodu mrozu szronu itp tez nie..
tylko po prostu zimno (jak w pl jesienią)
tak więc i wiosną i jesienią może śmigać bez kurtki..:tak:
a zimą nie potrzebuje np grubych kombinezonów.. tak jak latem rzadko ją rozbiorę do samego pampersa;-)

Vegas ja w niedzielę chyba też grilla zrobię, już mi ślinka cieknie :-D

W sobotę panny Zuzanna i Julianna jadą na bal dla dzieci :-D więc grilowanie odpada.

U Nas w niedzielę ma być 20 st.

A co do cyklów to ja miałam książkowe 28dniowe, ostatnio coś mi się pokićkało, dzisiaj 29dc a żadnych objawów @ niet, chyba mi się wydłużyły do 31dni taka mi wyszła średnia z ostatnich kilku.

reklama
Ja przed ciążą miałam 30-dniowe, jak w zegarku, po porodzie moje jajniki zaszalały :eek:

U mnie też weekend ma być cieplutki, ale jutro ma padać, a szkoda bo K. ma wolne i może byśmy gdzieś pojechali z Łobuzem...

Do góry