reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek ale właśnie na takim rowerku plastikowym? Jestem w szoku, bo jak u nas był taki chłopczyk co w tym roku będzie miał 4 lata to ledwo co dosięgał, a wiadomo, że dziewczynki mniejsze są..

reklama
To chyb zależy od dziecka, znajomi mają córkę z maja 2009 ( czyli jak Anetki i Umi)na roczek jej kupili właśnie taki rowerek, i śmigała w nim całe lato na zimię wiadomo schowali, i teraz widzę że znowu jeździ w nim, a też nie powiem lubi spsocić co nie co :-D

Muszę na własne oczy zobaczyć, bo tak szczerze to jeszcze z bliska nie widziałam żadnego :-D

Malwina są takie sparaye do skóry i do sukienki i ona się do ciała przykleja coś podobnego jak modelki używają.

fikusek no dosiegac to i moze dosiega ale zanim polapie jak sie pedaluje to i tak musisz 2 lata poczekac:-) tak mi sie wydaje:-p

Laski zmykajcie na dwór a nie w domu siedzicie:-p my juz od 10 na dworze, ogrodek okopalam, kwiatki wsadzilam od tesciowej by sobie juz rosly, Miki spi od 10:35, zaliczylam wizyte i herbatke u sasiadki ;-D ;-) na dworze jest bossssko...... :tak::happy::rofl2:

fikusek to masz chyba wielkoluda :-p moja nie dosięga, przynajmniej tak mi się wydaje, bo stoi w piwnicy :-p za to dosięga do tego co teraz mamy :tak: tyle, że nie potrafi pedałować :sorry:

Eliza ja na razie nie zamierzam na dwór wychodzić :no: u nas niezbyt fajna pogoda.

anetka to jaka u was pogoda? :szok:
u nas bezchmurne niebo na termometrze w cieniu 21 stopni:-) my wlasnie zeszlismy do domu, mlody wstal, obiad zjemy, dzieciaki ubralam lzej bo same spodnie i skarpetki bez rajstop(oczywiscie tylko starszakom) i tylko buty zakladaja i same wychodza kiedy chca :-D

Eliza 21 w cieniu? :szok: u nas niby 11, ale rano padał deszcz i pełno chmur na niebie.. :sorry: i w ogóle jakoś tak ciemno, ponuro :dry:

edit:
wykrakałam :sorry: właśnie zaczął padać deszcz :confused2:

reklama
anetka no serio tyle jest :-D w sloncu to zaraz zobacze ile jest, sprawdze przy okazji i czy ziemniaki sie ugotowaly....
u was zachmurzone niebo :szok: :szok: :no:

Do góry