reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
fikusek to jak masz w komisie to przejdź się, wsadź Alana w tą spacerówkę i zobacz czy fajnie będzie się prowadziło ;-) jak kupisz to pochwal się zakupem :-)

Vegas kurcze, już myślałam, że potrafi :-p bo Zuzia ma podobny rowerek, nogi położy na pedały i nie wie co dalej :-p jak jej lekko naciskam na nóżki to pedałuje, ale sama nie potrafi :sorry:
My mieliśmy kupić Zuzi laptopa e-edu, ale kupimy fotelik rowerowy, bo akurat teraz jest potrzebny :tak: a laptopa dostanie na dzień dziecka.

justys super fotki, widać, że Antosiowi się podobało, no i mamuśce chyba też ;-):-p
Jaki telefon kupiłaś?

Umi mądra kobieto!! bardzo dobrze piszesz.

Anetka my kupiliśmy Julce laptopa na roczek super sprawa, łazi z nim po całym domu i ciska zwierzaczki :tak:.

Julka drzemię jak wstanie to lecimy na spacer.

Hej

Ale naskrobałyscie ...

A my wczoraj dostalismy zaproszenie na ślub do znajomych, i oczywiscie nie mam co ubrac . chociaz wizję juz mam co chciałabym ubrać.. Tylko boję ze się jak kupie sobie sukienke bombkę bez ramiączek to bede się wkurzała bo bedzie mi spadała... Zawsze tak mam, nawet jesli jest bardzo ciasna to i tak spada. No a przeciez bede chciała się wytanczyc a nie wkurzac. no i nie wiem sama , moze macie jakies rady????

A rowerek kupilismy jej taki :
http://allegro.pl/hit-rowerek-smart-trike-zoo-rosnie-z-dzieckiem-i1521591397.html

My tez nic chyba nie kupimy Z , bo ogolnie to wszystko ma;-):-D

Ostatnia edycja:
kama a ja szczerze mówiąc nie polecam tych rowerków :-p jest taki.. plastikowy :-p Zuzia oderwała już mu głowę :-p i nie wiem jak Twoja Julka, ale Zuza ciągle chciała z niego wychodzić :sorry: może poszukaj czegoś lepszego jak chcesz mieć go na dłużej? bo do pedałów to dziecko sięgnie jak ma dopiero ok 3-4 lata :sorry: a w tym wieku to raczej już inne rowerki się kupuje.

Widze ze o rowerkach mówicie ja musze małemu kupic ale pewnie odwlecze sie to do przyszełego roku bo w tym z kasa nie wyrobimy. Ale jak bym kupowała to juz z takich wiekszych bo na te plastikowe mój młody jest hm za dózy/ silny on by to połamał widze co robi ze swoim jeździkiem tak wiec jak dla mnie szkoda kasy no i na drugi rok musiałabym inny kupować

Malwina mnie sie takie sukienki bardzo podobaja ale osobiscie mogę sobie tylko o nich pomarzyć. A morze dorobiłabys po prostu takie zaczepy na sylikonowe ramiączka:-)? czułabys sie pewniej

reklama
Do góry