reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej kobiety:-)

aasia nie miałam jeszcze okzaji Cię oficjalnie powitać, więc WITAJ;-) fajnie,że dzień Wam się wczoraj udał

Eliza zdrówka dla Miiego :*

kaamaa fajnie,że się wypad z Paulą udał:-)

nie pisałam przez weekend,bo praktycznie cały czas Michał siedział u mnie. No i narazie nie zanosi się,żeby udało nam się wyjść tak jak pisałam do końca miesiąca,bo jedna wartość w badaniach cały czas "skacze" i jest niestety za wysoka :/ ale może zdarzy się jakiś cud...z Jacusiem w porządku,tylko mnie trafia już powoli, bo tylko leże i myśle o głupotach:no:

reklama
Witam i ja

Siedzę w biurze i obsługuje klientów, ale narazie spokojnie jest.

Zuzia została wczoraj u mojej siostry i bedzie jej miesiac pinowała, pare dni u niej pare dni u nas...

Eliza biedny Miki, zdrówka

kama fajnie masz z ta Paulą , zazdroszczę

trina najwazniejszy jest dzidziuś , trzymaj się kochana

kaamaa do 30ego ale zawsze bylo w ostatni piatek mies wiec niewiem czemu nagle jeszcze nie ma... ;] licze ze dzis,najpozniej jutro bedzie....

Trina trzymaj sie kochana..... mam nadzieje ze jednak wyjdziecie szybciutko... :*

Bylismy na dworze ale wieje... wiec miki pospal nawet nie godzinke no i juz wstal wiec przyszlismy.... M juz jedzie do domu na szczescie to mi pomoze bo ja dzis nie mysle przez to niewyspanie.... :-(

Stęskniłam się ;-) Tydzień mnie nie było, ale myślami byłam z wami :tak: Siostra przyleciała z córką, więc jak nie byłam w pracy lub szkole, jechałam do rodziców zobaczyć się z siostrą i pobawić z siostrzenicą. Szkoda, że już wyjechały, ale może w maju lub czerwcu znowu przyjadą.
Teraz tylko na chwilkę zajrzałam, bo mam duże zaległości w praniu, sprzątaniu i gotowaniu w domu. A jutro znowu do pracy, więc dziś chcę ogarnąć mieszkanie.
P. miał wczoraj urodziny i znowu nie trafiłam z prezentem :dry: Ostatnio za małe spodnie, a teraz książka, którą już ma. Muszę się przejść zapytać w księgarni, czy mogę wymienić. Znalazłam paragon i mam nadzieję, że się uda.

Eliza ja bym dala Mikiemu te krople. Alan teraz ma otrivin od 3 lat. Kiedys lekarz nam mowil ze mozna go dawac i teraz pan w aprtece dal bo mowil ze swojemu synkowi tez dawal.

A ja wlasnie dostalam koszulke na euro 2012:-D co na fb 1000 rozdawali:-D wiec bede kibicowac:-D
Alan spi ,a ja siadalm na kompie rodzicow ale zaraz trzeba sprzatac:D

reklama
Witam dziewczyny
Elizka to fajnie ze do 30 ja mam do 9 rodzinne, i kiedys juz 6 wplywalo a ostatnio nie dość że 9 to i po 20 jakoś wpływają te pieniądze ;/

Mój mały dzisiaj w nocy nawet 1 nie wstał, jak o 21 usnął tak wstał o 7 rano i zjadł pięknie 200ml kaszki później całą pomarańcze zjadł, danonka małego truskawkowego, kanapki pół, i ciasta murzynka troche ;D (z łyżeczke ;P) więc dziś ma apetyt chłopak. Teraz mi usnął a tu wam wstawiam zdjecia z dnia dzisiejszego ;)
Jaki on już duży jest ;)

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

shareable