Kaamaa100 uwielbiaaaam blok <mniam> <33 ;D
Patisia co do wózka takiego jak wstawiłaś fotke, to moja kolezanka ma i mowi ze dobry ale niewygodny podnóżek.. Zobacz jak dzieciaczek ma "ściśnięte nóżki" wiec to duzy minus.
Daff właśnie sie zastanawiam nad tym wózkiem co Ty masz, coraz bardziej mi się podoba
Paula mój sklep w Płocku wózkami jest tragiczny ;/ Nawet ja jako jedna osoba miedzy wozkami przejsc nie moge ;/ tragedia;/
A co do graco, oglnie kazdy z mojego otoczenia co miał to narzekał. Ale wiadomo kazdy ma inne oczekiwania co do wózka. Ja potrzebuje przede wszystkim wygodnego lekkiego i z pozycją zupełnie leżącą.
A ten co ma daff bardzo mi sie podobać zaczyna
A w weekend przemyslalam sprawe ze chyba kupie tansza tą spacerowke, bo nie wiem czy Michal bedzie chcial za 3 miesiace siedziec w niej czy wogole przestaniemy używać. Chociaż poki co on w wózku bardzo lubi siedziec. Ciężko jest go przekonać do spaceru o wlasnych siłach
Calie dziekuje za odpowiedź zaraz popatrze na te chicco
Fikusek nie wiem czemu, na internecie na dobre opinie trafiam tylko na te drogie wozki, dlatego was pytam, jakie wy macie ,miałyscie i co odradzacie napewno a co sie sprawdzi
Dziewczyny w weekend mialam szkole. Nie bylo mnie, tyle naskrobalyscie ze was troszke podczytałam
Reszty nie dam rady
A teraz lece z psem, później jeszcze wejde