reklama
Liza
Fanka BB :)
artystka ale mlody urósł.... a ja pamietam jak rodzilas go...heh... zdjecia z tata nie widze
paula gratki ocen zdjecia swietne.
paula gratki ocen zdjecia swietne.
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Paula ja już Ci gratulowałam, ale co mi tam jeszcze raz wielkie Gratulacje!! Zdolniacho! :*
Świetne fotki wyszły :-) Julka aż się trzęsła jak oglądałyśmy
Artystka ślicznego masz małego faceta!
Fajnie że gość w końcu zmądrzał.
Callie a Tobie życzę powodzenia, oby ta rozłąka coś zmieniła.
Przed chwilą dzwonili z firmy meblarskiej, już kończą naszą kuchnię robić, jeszcze tylko szafka pod okap została i w tym albo następnym tyg. przywiozą.
ALeż się cieszę bo nasze szafki już ledwo się trzymają są duużo starsze ode mnie, i mamy tylko sam dół więc nie ma na nic miejsca
Świetne fotki wyszły :-) Julka aż się trzęsła jak oglądałyśmy
Artystka ślicznego masz małego faceta!
Fajnie że gość w końcu zmądrzał.
Callie a Tobie życzę powodzenia, oby ta rozłąka coś zmieniła.
Przed chwilą dzwonili z firmy meblarskiej, już kończą naszą kuchnię robić, jeszcze tylko szafka pod okap została i w tym albo następnym tyg. przywiozą.
ALeż się cieszę bo nasze szafki już ledwo się trzymają są duużo starsze ode mnie, i mamy tylko sam dół więc nie ma na nic miejsca
Asheara
I can't get no sleep.
artystka -ooo 400zl to calkiem przyzwoita suma, i skoro jeszcze taka dobra opieka.. ja tez pewnie bym sie zdecydowala
bedziesz mogla wkoncu znalezc jakas prace i bedzie troche lzej...
a alimenty masz jakies chociaz przyzwoite? czesto tata wpada do Michała? bo na zdjeciu wyglada na bardzo dumnego z siebie :-)
bedziesz mogla wkoncu znalezc jakas prace i bedzie troche lzej...
a alimenty masz jakies chociaz przyzwoite? czesto tata wpada do Michała? bo na zdjeciu wyglada na bardzo dumnego z siebie :-)
.Aneta.
Boże jak mnie przed chwilą Zuza wkurzyła byłyśmy na spacerze i do domu wróciła drąc się do teraz jest cała czerwona i łzy ma w oczach nie wiem o co jej chodzi.
Asheara Damianek śpi? mam nadzieję, że dzisiejszy wypad aktualny :-):-)
Asheara Damianek śpi? mam nadzieję, że dzisiejszy wypad aktualny :-):-)
Asheara
I can't get no sleep.
anetka - no no... kogos mi to przypomina
a Zuza bedzie tez teraz spala? Damian zasnął, powinien się o 15 obudzić. mam nadzieje, ze z lepszym humorem! wszystko nadal aktualne, wlasnie probuje osbie dojazd zalatwic tylko brachol afkuje na kompie zaraz bede wszystko wiedziala.
musze jeszcze umyc wlosy... i wysuszyc leginsy od 2 miesiecy nie mam pralki, kompletna klapa. codziennie na bierząco prac ubrania, a i tak wiekszosc jest brudna bo nie wyrabiam
a Zuza bedzie tez teraz spala? Damian zasnął, powinien się o 15 obudzić. mam nadzieje, ze z lepszym humorem! wszystko nadal aktualne, wlasnie probuje osbie dojazd zalatwic tylko brachol afkuje na kompie zaraz bede wszystko wiedziala.
musze jeszcze umyc wlosy... i wysuszyc leginsy od 2 miesiecy nie mam pralki, kompletna klapa. codziennie na bierząco prac ubrania, a i tak wiekszosc jest brudna bo nie wyrabiam
Asheara
I can't get no sleep.
anetka -o kurcze, juz nie spi w dzien? az strach mam myslec, co bedzie jak Damian zrezygnuje na dobre z drzemki to bedzie cos strasznego
to jest na ul.kossaka???
to jest na ul.kossaka???
lolkak
Październikowa Mama Mai
Asheara witaj ponownie :-) Udanego wypadu z Anetką :-)
Artystka Michaś to kropka w kropkę Ty ;-) Prywatne Przedszkole za 400zł?? jak Tanio U nas to tyle państwowo
Paula gratuluję :-) Ale z ciebie kujon
Kaamaa u nas niestety remont kuchni skończył się tylko na równaniu i malowaniu ścian szafki zostały te same,a maja już z 15 lat Na szczęście się trzymają. Jak te wasze dziewczynki się ładnie bawią :-)
Elizka szkoda Mikiego. Znowu wam się coś przyplątało. A jak reszta dzieciaków? Przeszło im?
Gosia pochwal się butami ;-) Moja po tej kaszce wstawała tak jak zawsze ;-)
Ja nie mogę nic z ciuchów,butów kupować na Allegro,bo zawsze coś mi nie podpasuje. Jak rozmiar wkładki ok to po bokach się nogi nie trzymają. spodnie na długość ok to w pasie powinny być dobre,a oczywiście nie są ;-)
Byłam dziś u gina,zostawiłam Maję babci i podobno mała wyła przez 3 godziny bez przerwy Elizka ja dostałam rodzinne w piątek. Ale kupiłam pieluchy,Oilatum,kaszkę i po pieniądzach
Artystka Michaś to kropka w kropkę Ty ;-) Prywatne Przedszkole za 400zł?? jak Tanio U nas to tyle państwowo
Paula gratuluję :-) Ale z ciebie kujon
Kaamaa u nas niestety remont kuchni skończył się tylko na równaniu i malowaniu ścian szafki zostały te same,a maja już z 15 lat Na szczęście się trzymają. Jak te wasze dziewczynki się ładnie bawią :-)
Elizka szkoda Mikiego. Znowu wam się coś przyplątało. A jak reszta dzieciaków? Przeszło im?
Gosia pochwal się butami ;-) Moja po tej kaszce wstawała tak jak zawsze ;-)
Ja nie mogę nic z ciuchów,butów kupować na Allegro,bo zawsze coś mi nie podpasuje. Jak rozmiar wkładki ok to po bokach się nogi nie trzymają. spodnie na długość ok to w pasie powinny być dobre,a oczywiście nie są ;-)
Byłam dziś u gina,zostawiłam Maję babci i podobno mała wyła przez 3 godziny bez przerwy Elizka ja dostałam rodzinne w piątek. Ale kupiłam pieluchy,Oilatum,kaszkę i po pieniądzach
Ostatnia edycja:
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
atystka Misio to podobny do ciebie
Paula gratuilacje ocen:-)
Kama Paula ale macie sliczniutkie coreczki:*
Ashera witaj
Paula gratuilacje ocen:-)
Kama Paula ale macie sliczniutkie coreczki:*
Ashera witaj