reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula urocze te Wasze dziewczzynki i gratuluję ocen..:)

artystka to dobrze ze dogadujecie się , bo to mały ma mieć kontakt z tatą.
A dla dziecka duzo jestesmy zrobić

reklama
artystka ale mlody urósł.... a ja pamietam jak rodzilas go...heh... zdjecia z tata nie widze:dry:

paula gratki ocen:) zdjecia swietne.:tak:

Ostatnia edycja:
Paula ja już Ci gratulowałam, ale co mi tam jeszcze raz wielkie Gratulacje!! Zdolniacho! :*

Świetne fotki wyszły :-) Julka aż się trzęsła jak oglądałyśmy :-D

Artystka ślicznego masz małego faceta!
Fajnie że gość w końcu zmądrzał.

Callie a Tobie życzę powodzenia, oby ta rozłąka coś zmieniła.

Przed chwilą dzwonili z firmy meblarskiej, już kończą naszą kuchnię robić, jeszcze tylko szafka pod okap została i w tym albo następnym tyg. przywiozą.
ALeż się cieszę bo nasze szafki już ledwo się trzymają są duużo starsze ode mnie, i mamy tylko sam dół więc nie ma na nic miejsca :dry:

artystka -ooo 400zl to calkiem przyzwoita suma, i skoro jeszcze taka dobra opieka.. ja tez pewnie bym sie zdecydowala :tak:
bedziesz mogla wkoncu znalezc jakas prace i bedzie troche lzej...
a alimenty masz jakies chociaz przyzwoite? czesto tata wpada do Michała? bo na zdjeciu wyglada na bardzo dumnego z siebie :tak::-)

Boże jak mnie przed chwilą Zuza wkurzyła :sorry2: byłyśmy na spacerze i do domu wróciła drąc się :baffled: do teraz jest cała czerwona i łzy ma w oczach :sorry2: nie wiem o co jej chodzi.

Asheara Damianek śpi?:-p mam nadzieję, że dzisiejszy wypad aktualny :-):-):-p

anetka - no no... kogos mi to przypomina :dry:
a Zuza bedzie tez teraz spala? Damian zasnął, powinien się o 15 obudzić. mam nadzieje, ze z lepszym humorem! wszystko nadal aktualne, wlasnie probuje osbie dojazd zalatwic tylko brachol afkuje na kompie :-p zaraz bede wszystko wiedziala.

musze jeszcze umyc wlosy... i wysuszyc leginsy :baffled: od 2 miesiecy nie mam pralki, kompletna klapa. codziennie na bierząco prac ubrania, a i tak wiekszosc jest brudna bo nie wyrabiam :nerd:

Asheara Zuza nie będzie już spać, ona nie ma drzemki w dzień :no: chyba że zaśnie w samochodzie :-p
Ja na szczęście włosy umyłam już rano :-):-p

anetka -o kurcze, juz nie spi w dzien? :szok: az strach mam myslec, co bedzie jak Damian zrezygnuje na dobre z drzemki :no: to bedzie cos strasznego :-p

to jest na ul.kossaka???

Asheara witaj ponownie :-) Udanego wypadu z Anetką :-)

Artystka Michaś to kropka w kropkę Ty ;-) Prywatne Przedszkole za 400zł:szok:?? jak Tanio :tak: U nas to tyle państwowo

Paula gratuluję :-) Ale z ciebie kujon :-D :-p

Kaamaa u nas niestety remont kuchni skończył się tylko na równaniu i malowaniu ścian :dry: szafki zostały te same,a maja już z 15 lat :szok: Na szczęście się trzymają. Jak te wasze dziewczynki się ładnie bawią :-)

Elizka szkoda Mikiego. Znowu wam się coś przyplątało. A jak reszta dzieciaków? Przeszło im?

Gosia pochwal się butami ;-) Moja po tej kaszce wstawała tak jak zawsze ;-)

Ja nie mogę nic z ciuchów,butów kupować na Allegro,bo zawsze coś mi nie podpasuje. Jak rozmiar wkładki ok to po bokach się nogi nie trzymają. spodnie na długość ok to w pasie powinny być dobre,a oczywiście nie są ;-)

Byłam dziś u gina,zostawiłam Maję babci i podobno mała wyła przez 3 godziny bez przerwy :szok: Elizka ja dostałam rodzinne w piątek. Ale kupiłam pieluchy,Oilatum,kaszkę i po pieniądzach:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry