reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas nie próbowała zjeść piasku?:p Ja mojego boje sie wpuścić do piaskownicy osiedlowej, bo on to wszystko pcha do buzi xD czy chce czy nie ,czy wolno czy nie, czy je coś to i tak wepchnie, smoczkiem go "zatkam" to i tak go wypluje zeby coś wziąć do buźki :D

reklama
Vegas nie próbowała zjeść piasku?:p Ja mojego boje sie wpuścić do piaskownicy osiedlowej, bo on to wszystko pcha do buzi xD czy chce czy nie ,czy wolno czy nie, czy je coś to i tak wepchnie, smoczkiem go "zatkam" to i tak go wypluje zeby coś wziąć do buźki :D
nie, moja z początku w ogóle była anty piaskowa a potem pokazałam jej jak łopateczką nasypywac piasku do wiadereczka i się tak bawiła:) ale będziemy często się ''piaskownicowac'' to zobaczymy jak to z czasem będzie:D

Witam z rana.
S dzisiaj o dziwno dłuzej nie ma to moge posiedzieć i popisac.
Artystka Ja kupiłam a Auchanie taką wykłą spacerówkę za jakieś 120 zł dwa lata temu i Mareczek jeździł w niej baaardzo często i powiem Ci że nie wytarła się ni nic, nic nie pogięło się tylko Justynka lubuiła z tyłu stawać to ciut się wyrobiło. więc tańsze nei zawsze znaczy gorsze.
Asia Fajnie ze wypad się udał. szkoda ze nie mam w pobliżu jakiegoś Zoo, ale w Kadzidłowie niedaleko Swiętej Lipki jest park dzikich zwierząt i tam najwyżej się przejedziemy jak będzie cieplej. w ogóle w tym roku zrobimy sobie wycieczke do WIlczego Szanca, Świętej Lipki itd. dzieci już duże ze tak moge powiedxzieć to będzie inaczej trochę.

Artystka zważyłam wózek i waży dokładnie 8.8kg tak jak podają na innych stronach, więc na stronie jest przekłamana waga :-p

Wiedziałam że nie waży tak dużo, druga spacerówka waży 11kg, więc miałam porównanie.

Nasz wczorajszy dzień też bardzo udany, po południu spotkałyśmy się z Paulą.

Połaziłyśmy po galeriach. Znowu obkupiłam Julię :-)
W H&M za 60zł kupiłam jej jeansy, 2 pary getrów materiałowych i opaskę.
A i jeszcze body i skarpetki.
Julka z Zuzią pobawiły się chwilę na placu zabaw z galerii i takim sposobem do domu wróciliśmy o 19:30.

szelma na twoim miejscu poszlabym do lekarza bo mneijak tak strasznie swedzial brzuch to bylo podejrzenie choleostazy a to grozne w ciazy wiec lepiej to wykluczyc badz potwierdzic wczesnie.

Ja teraz bede mniej na necie bo laptop laduje mi sie co raz gorzej,prawie w ogole nie chce sie ladowac.... wiec bede zagladac od rodzicow.
Ale za to Alan bedzie szczesliwszy bo bede z nim wiecej czasu spedzac:-D wczoraj tak z ni szalalam ze wieczorem padl jakmucha:D i wczoraj w dzien spal tylko 40 min:-D

Bry
Za mną okropna noc.... Miki ma pierwszy raz taki katar, i sie meczyl, nie mogł oddychac.... zasypial u mnie na rekach na pollezoca, to i ja sie tak kladlam i chcialam przespac ale mu chyba nie bylo wygodnie po 30min i sie krecil.... na łóżku to wogole tragedia... no niewiem..... moze ze 2-3h pospalam... ale co to za sen.... mam nadzieje ze na dworze kolo 10-11 bedzie cieplo to wyjdziemy i bedzie sie nam lepiej oddychac....
a i pytanie dawalyscie dzieciakom w wieku mojego Mikołaja NASIVIN 0,025%? bo mam w domu go i niewiem czy moge mu zapuscic do noska... bo teraz to solą mu zakraplam....

Eliza 0.25 jest od roku, ja dawałam soft.

Bałabym się ten silniejszy, to jest dużo większa dawka.

I zdrówka dla Mikiego.

Julka pospała 20 minut :dry: :wściekła/y: po jaką cholerę ją bujałam przez 10? dziś jakoś nie mam cierpliwości.

kaamaa no własnie wiem ze pisze ze jest od roku.... ehhhh...
kurde brak słów... :dry:
rodzinne nie przysszlo tak to bym mu cos zakupila ;]

padam.... 8-|

Eliza może jeszcze dzisiaj przyjdzie rodzinne..

kama zazdroszczę Wam tych spotkań :-p

Zuza wczoraj mi zasnęła po 22, bo była cały dzień u mojej mamy i zasnęła na 40 minut po 15 :sorry2: w nocy chwilę się budziła i krzyczała :baffled: jedynie cieszę się z tego, że później wstała, bo po 8, a nie tak jak zawsze po 6 :sorry2:

Dzisiaj jedziemy na salkę zabaw. Mam nadzieję, że Zuza się wyszaleje i dzisiaj zaśnie o normalnej porze :-p

reklama
ja dawalam 00,1% jak miala mies a jest od 3 tylko tyle ze za zgoda lekarza ale ladnie dzis my wypuszczamy sie miedlugo na dwor.
pochwale sie butami jak dojde co i jak;p

Do góry