reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas trzyma się bo przyrzekał przed Bogiem, więc to już kwestia jego sumienia. Rekompensuje sobie Lechami Free :-D

Trinaa kochana.... nie dobrze... mam nadzieję że przetrzymacie do 37tc., na szczęście już przekroczyliście 30 tc. będzie dobrze.

Malwina ja wiem co to jest SM.... mam nadzieję że u siostry będzie jednak łagodnie przechodziła. Przekaż jej że trzymamy za Nią mocno kciuki.

Co do piaskownicy to J będzie jej robił sam drewnianą, w końcu jest stolarzem, więc było by wstyd żeby kupił :-D

Więcej nie pamiętam nic, bo sama nie ograniam, jak nie kupa, to fluki i 1000 innych rzeczy....
Nie mam już siły dziś na nic :-(

reklama
Malwina trzymam kciuki,żeby u Twojej siostry choroba przebiegała łagodnie

lolkak na pewno do końca miesiąca poleżymy,a potem to już wszystko zależy jak się sytuacja ułoży

Trinaa mam nadzieję że będzie Ci się dobrze leżało w szpitalu, ja akurat miło wspominam, pobyt na P.C, poznałam sporo fajnych osób nawet do dzisiaj z jedną babką utrzymuję kontakt.

lolkak aha, płukanie gardła chyba lepsze niż warczenie jak pies,nie wiem skad Ona to wziela caly czas jak nie gada to warczy. I nauczyla sie i jezora wypina. raz jeden jedyny pokazalam jej jezyk a ona od tamtej pory non stop tak to śmiesznie wygląda,ale mam nadzieję,że szybko zapomni. A Wy szczepiliście Majkę na rotawirusy?
trina będzie dobrze:) musi być
juz wiem o co chcialam zapytac
chodzilyscie moze z Waszymi dzieciaczkami na basen jak byly w wieku 5-6 mies bo chcialabym zaczac tym bardziej ze mam karnety darmowe ale nie wiem:blink:

A my własnie wrócilismy ze spacerku, Miki sie naspal i mam nadzieje ze mi wytrzyma do wieczora przynajmniej do 18:30.......... :dry:

Malwina kurcze wspolczuje.... :*

Gosia nie szczepiłam,bo nie miałam kasy wtedy :dry: U mnie koszt jednej to ponad 300. Moja "płucze gardło" coś jakby poluje, jakieś iji iji ma itd ;-)

fajnie masz z basenem. U nas nie ma zajęć dla maluchów. Muszę jechać do Centrum wawy a w zimą czy nawet teraz jak wiatr wieje to z takim maluchem to raczej mi się nie pisze.

Elizka ile czasu Twój Miki ssie cyca w dzień?? Bo moja ciągnie przez 3-4 minuty i tyle :baffled:Nie chce jeść:wściekła/y:

reklama
Lolkak no mniej wiecej moj tez tyle czasu je cycka w dzien. i to tak własnie gdzies od 4-5mies tyle czasu je, ale teraz ja juz pooooowoli go odzwyczajam od cyca w dzien, dzis np, rano byl cyc kolo 9:30 i potem obiad, i teraz daje mu budyn potem niewiem co mu dam, albo cyca albo mleczka mm troche... ;] a cyc dopiero na noc.... ;] ehhhh, boje sie tego odstawiania od cyca jak niewiem czego.... ze starszakami jakos tak bylo łatwiej, i w sumie jak mialy 9mies byli odstawieni... ;]

Do góry