reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Callie trzymam kciuki by Mu się poprawiło;* jest chory to jest rozżalony, to normalne. Niech dużo wypoczywa.

J wraca po 14 z pracy, zjemy obiad i zaplanowałam, że pojedziemy w 3kę na deptak nad zaporę pochodzic, fajnie tam jest, mam nadzieję, że się J będzie chciało bo tym samym Mała miałaby cały dzień z atrakcjami a co mamy w domu kisic przy takiej pogodzie?

reklama
Callie trzymam kciuki by Mu się poprawiło;* jest chory to jest rozżalony, to normalne. Niech dużo wypoczywa.

J wraca po 14 z pracy, zjemy obiad i zaplanowałam, że pojedziemy w 3kę na deptak nad zaporę pochodzic, fajnie tam jest, mam nadzieję, że się J będzie chciało bo tym samym Mała miałaby cały dzień z atrakcjami a co mamy w domu kisic przy takiej pogodzie?

dzięki Kochana, też myślę, że sen jest teraz najważniejszy, szybciej się zregeneruje ;-)
no i zazdroszczę planów, my pewnie dopiero w przyszłym tygodniu gdzieś wyjdziemy :sad:

kaamaa bo ja pisałam o pepsi a nie o coli:-D podobne a jednak całkiem inne:-)
vegas porobiłaś fotki małej w salce zabaw?

kaamaa bo ja pisałam o pepsi a nie o coli:-D podobne a jednak całkiem inne:-)
vegas porobiłaś fotki małej w salce zabaw?
hehehe a jak myślisz?:p:p:p sasasa, wkleję wieczorkiem bo liczę jeszcze na foty z deptaka:)

Umi masz rację, różne są te napoje. Pepsi beeee a Cola mniamm:) mój nałóg - moja miłośc:D:D

jednak zrzuciłam foty z salki zabaw, wkleję Wam parę
DSCN3602_640x480.jpgDSCN3603_360x480.jpgDSCN3616_640x480.jpgDSCN3614_640x480.jpgDSCN3612_360x480.jpgDSCN3611_640x480.jpgDSCN3610_360x480.jpgDSCN3605_640x480.jpgDSCN3608_360x480.jpgDSCN3622_360x480.jpg

Challie u mnie angina to chleb powszedni, i zawsze praktycznie całe dnie przesypiałam, więc nie dziwię się Danielek też dużo śpi, ale to dobrze organizm podczas snu się regeneruje.
Zdrówka małemu :*

Umi aaaa widzisz następnym razem pepsi spróbuję :-p

Tyaaa Vegas by zdjęć nie zrobiła :-D

E:

Vegas świetne fotki :-)

Mam takiego samego konika tylko różowego, kupiliśmy Julce na roczek;-)

Ostatnia edycja:
Ale u nas dzisiaj cieplutko :-) już rano było 11st w cieniu :tak: Ok. 10 byliśmy z Zuzką na placu zabaw,tak ciepło było, że Zuzka czapki już nie miała, tylko opaskę. Wybawiła się, może później znowu pójdziemy :tak: później piliśmy kawkę na balkonie :-p no i dopiero teraz mam czas, żeby Was poczytać. Przemek już w pracy a Zuza jak zwykle bajki ogląda, tym razem Clliforda :-)

Magda witam ;-) ja Cię oczywiście pamiętam :-p

Ona warto by było poczekać ;-) może w noc poślubną uda Was się spłodzić potomka ;-):-p

Vegas super, że Martynce tym razem się podobało :-)

Callie zdrówka dla Daniela:* :tak:

edit:
Vegas super fotki :tak: fajna ta sala, u nas nie ma takich bajerów dla mniejszych dzieci :-p

Vegas a ja Coli nie tknę :/:-p a pepsi lubie ale twist a zdjecia super:-):-p bardzo fajna ta salka strasznie mi sie podoba:-)
anetka u nas tez ciepło:-) ale wiatr wieje:/

reklama
Kaamaa no różowy też był, ale Martynka wybrała niebieski:D:D
Anetka tam w tej sali są podzielone pokoje - do dzieciaczków do lat 3, właśnie gdzie Martynia się bawiła i od lat 3 piętro niżej:)

Do góry