reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza wcale nie taka cisza:) bywało gorzej:D śpij dobrze.

Ja już dawno nie widziałam NW. Jak J będzie miał nocki za tydz to obejrzę zaległe odcinki z dwóch tyg /wtedy tyle będzie:D/

reklama
Anetko mowisz? ale kazdy ma inny prog bolu;p
a jak ty mowisz ze nie boli a kilka osob mowi ze bolito ja mam gigantyczne watpliwosci wtedy;p
chcialabym bardzo!

Fikusek a Ciebie zabije! tak czytalam o Twoim gardle i czytalam i sama siedze teraz i boli mnie jak cholera!

Kamcia ale juz potrafia usuwac tatuaze:) podobno jakies blizny minimalne po tym zostaja ale tatuazu tak owego nie ma:)

Eliza i mam prosbe do Ciebie tylko sie nie gniewaj.. mzesz o polowe zmneijszyc swoja sygnature? ja na netbooku nawet tak wielkiego ekranu nie mam jak twoja sygnatura i nie moge sie tam polapac jak sa Twoje posty:)

Daffi czytałam kilka opinni, że w tym miejscu nie boli :-p
dla pocieszenia Ci powiem, że jak depiluję sobie nogi depilatorem to nigdy nie robię tego za jednym razem tak mnie to boli. Robienie tatuażu to pikuś przy depilacji :-p

kaamaa to 30 kg + to bardziej o mnie:-p

albo i do mnie ;-)

ja uwielbioam kolczyki :-)
w języku , w nosie , w uszach ..
sama też mam na górnej części ucha 2 dziurki...
w nosie juz 10 lat noszę:-D

i wszsytskie sobie sama przebijałam:-p
nawet ten w pepku...

ja też sama się przebijałam zawsze, i pępek i uszy (w każdym miejscu), a zawsze chciałam mieć kolczyka w brwi...

Ja też spadam, już raz zwymiotowałam i zanosi się na jeszcze :dry:

a Tobie co? bo ja wymiotuję od kilku dni, już nie wiem czy na tle nerwowym czy jakaś grypa, bo nos mam cały zatkany i głowa mnie boli...

Laski, jak się objawia trzydniówka? Daniel od południa miał dziś gorączkę, 38 stopni... ani nie kaszle, ani nie kicha, moja mama go badała i osłuchowo czysty, gardło blade... albo mu 5 idą :szok: albo trzydniówka, no bo co jeszcze może być :eek:

callie u mnie Julia miala wysoka temp cos kolo 39.6 na drugi dzien byla juz tylko powyzej 38 nie przekraczala 39 a na czwraty dzien jak goraczka ustala zobaxczylismy wysypke;p

fikusek to teraz mnie lecz.

Anetka to troche znow pocieszylas:)

reklama
Do góry