reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Vegas właśnie dlatego chcę kupić worek treningowy, żeby się na nim wyżywać a nie na M
Ja też spadam, już raz zwymiotowałam i zanosi się na jeszcze
Dobranoc.
Dobranoc.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ahaaaVegas właśnie dlatego chcę kupić worek treningowy, żeby się na nim wyżywać a nie na M
Dobranoc.
oj Dziewczyny co to się dzieje Wam, zdrówka;* oby szybko się polepszyło.
Anetko mowisz? ale kazdy ma inny prog bolu;p
a jak ty mowisz ze nie boli a kilka osob mowi ze bolito ja mam gigantyczne watpliwosci wtedy;p
chcialabym bardzo!
Fikusek a Ciebie zabije! tak czytalam o Twoim gardle i czytalam i sama siedze teraz i boli mnie jak cholera!
Kamcia ale juz potrafia usuwac tatuaze podobno jakies blizny minimalne po tym zostaja ale tatuazu tak owego nie ma
Eliza i mam prosbe do Ciebie tylko sie nie gniewaj.. mzesz o polowe zmneijszyc swoja sygnature? ja na netbooku nawet tak wielkiego ekranu nie mam jak twoja sygnatura i nie moge sie tam polapac jak sa Twoje posty
a jak ty mowisz ze nie boli a kilka osob mowi ze bolito ja mam gigantyczne watpliwosci wtedy;p
chcialabym bardzo!
Fikusek a Ciebie zabije! tak czytalam o Twoim gardle i czytalam i sama siedze teraz i boli mnie jak cholera!
Kamcia ale juz potrafia usuwac tatuaze podobno jakies blizny minimalne po tym zostaja ale tatuazu tak owego nie ma
Eliza i mam prosbe do Ciebie tylko sie nie gniewaj.. mzesz o polowe zmneijszyc swoja sygnature? ja na netbooku nawet tak wielkiego ekranu nie mam jak twoja sygnatura i nie moge sie tam polapac jak sa Twoje posty
fikusek1988
Mama Alanka:)
daffi zarazilam cie:-)
kama duzo zdrowka:*
kama duzo zdrowka:*
C
Callie
Gość
kaamaa to 30 kg + to bardziej o mnie
albo i do mnie ;-)
ja uwielbioam kolczyki :-)
w języku , w nosie , w uszach ..
sama też mam na górnej części ucha 2 dziurki...
w nosie juz 10 lat noszę
i wszsytskie sobie sama przebijałam
nawet ten w pepku...
ja też sama się przebijałam zawsze, i pępek i uszy (w każdym miejscu), a zawsze chciałam mieć kolczyka w brwi...
a Tobie co? bo ja wymiotuję od kilku dni, już nie wiem czy na tle nerwowym czy jakaś grypa, bo nos mam cały zatkany i głowa mnie boli...
Laski, jak się objawia trzydniówka? Daniel od południa miał dziś gorączkę, 38 stopni... ani nie kaszle, ani nie kicha, moja mama go badała i osłuchowo czysty, gardło blade... albo mu 5 idą albo trzydniówka, no bo co jeszcze może być
fikusek1988
calie u mnei alan mial temp ponad 39 przez 3 dni i chyba na 4 dobe go wysypalo.
callie u mnie Julia miala wysoka temp cos kolo 39.6 na drugi dzien byla juz tylko powyzej 38 nie przekraczala 39 a na czwraty dzien jak goraczka ustala zobaxczylismy wysypke;p
fikusek to teraz mnie lecz.
Anetka to troche znow pocieszylas
fikusek to teraz mnie lecz.
Anetka to troche znow pocieszylas
reklama
fikusek1988
daff chodz to sie wyleczymy %:-)