reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
callie spokojnie u mnie sie rozkreca!!!!
cierpialam 2 meisiace na kaszel ropny zatokowy katar dodatkowo ropne bolace gardlo i krtan az klatka peirsiowa bolala jak oddychalam i do tego wysokie goraczki zrednio zo tydzien przez 3 dni. takze dziekuje....

edit

poszlyscie juz spac?

Ostatnia edycja:
No jestem! ale pewnie Was juz nie ma.
Kurczę napisałam dziś po południu posta i myślałam że go wysłałam a tu teraz patrzę i d...a blada chyba go nie wysłałam.
Ja cały czas ogarniam jeszcze mieszkanie,dzis była moja mama i posiedziała z nami do 21 potem Z ją odwiózł,więc Antos dzis też późno spać poszedł dlatego ja dopiero teraz jestem.
Jutro Z na noc do pracy idzie a rano Antosia zawozimy do babci a my jedziemy na zakupy bo w końcu muszę sobie jakiś ''palto'' kupić i półbuty i małemu adidasy i kurtałkę na wiosnę bo nie mamy w czym śmigać na spacerki a sezon już rozpoczęty.

Co do koczyków to ja w pępku bym sobie nie zrobiła bo go nie posiadam :-D tzn. moje wałeczki mi go skutecznie zakrywają i musiałabym sobie chyba brzuch przekłuć w miejscu pępka:-D a w języku mi się podoba ale ja cykor jestem i się nie odważę,a w nosie owszem miałam kolczyka i to własnej produkcji ale to dawno było.
Tatuaż bardzo chętnie bym sobie zrobiła ale taki jakiś znaczący coś dla mnie ważnego
Często oglądałam na TLC ten program ''Maiami Ink'' studio tatuażu i bardzo mi sie podobał.

Ale se posta walnęłam hehe
Daffi,Callie i wszystkim chorowitkom zdrówka życzę.
fikusek ja co prawda zdrowa ale na % chętnie się umówię

Antoś dzisiaj tak rozrabiał że szok,zresztą nie tylko dziś, wyłącza telewizor, komputer, otwiera i wyjmuję wszystko z szuflad,szafek,ciągnie firanki,zabiera pilota itd. no masakra jakaś z kąd on ma tyle energii to nie wiem. Ale zresztą co ja Wam tu pisać będę jak Wy to pewnie doskonale znacie Te nasze łobuzy kochane!
dobra starczy DOBRANOC!

A nie jeszcze tylko pyt. do Daffi zkąd Ty wytrzasnęłaś takiego fajowego Elmo? Mój Antos go uwielbia a dziś jak na bb siedziałam i miałam małego na kolanach i zobaczył Twojego Elmo to aż piszczał hehehe

Ostatnia edycja:
Groznie? i tak mialo byc.. zasluzyla sobie...
juz dawno chora nie bylam... jak w styczniu wyleczylam sie tak pod koniec to do teraz bylo ok.. i znow moje gardlo chore.. ehhhhh
i ze ni by ja sie mialam wystraszyc?:-) dawaj na te %:-)

Justys ty tez dawaj:-) jak zes zsrowa to bedziesz z nami pila by sie nie zarazic:-D

hej

Padam.... nie spalam od 3... Miki troszke najpierw myslalam ze ulał... a potem kolo 4:30 zaczol wymiotowac... :-( i nie spalam do przed 6 i potem chwilke zasnelam.... Kurcze co to za wirus i skad sie wziol ze nas wszystkich złapało? dodam ze M dzis od rana tez wymiotowal i potem biegunka, ale pojechal do pracy... i tam tez ma hardcore.... :no: brak słów.... ale sie czuje jak flak....
Do tego jesc tez za wiele nie moge... jak kiedys moglam zjesc sporo tak teraz jak zjem dwie kanapki to góra i to jeszcze czuje sie pełna i potem zle sie czuje.... :dry:
taaaa... dobra metoda na schudniecie.... choc wolałabym tak normalnie, bo to nie za mile :dry:

Dzis chyba apteke zalicze i moze cos pani doradzi.... ehhh
:-(

Hej,

U mnie na razie słońce:-)Może dziś wiosnę zobaczę :-D Chyba się do gina dziś wybiorę zobaczyć co z tą nadżerką ;-)
Maja jak zawsze wczesna pobudka. wstała o 4,ale jakoś przy cycku zasnęła i dotrwała do 5 kiedy to kochający tatuś ją obudził :dry:

Callie zdrówka dla synka

daff,fikusek i jak %?/ :-D

Elizka może to rota was dopadł?

Lolkak wiesz co to wyglada tak ze poprostu wymiotujesz wsio co masz w zoladku, a potem zoladek boli i masz biegunke i raczej juz nie wymiotujesz.... przynajmniej, ja tak mialam, Hania, Daniel, no i Miki tez chyba, zobaczymy jak mu dam cyca kolo 9... chyba ze nie bedzie chcial, zrozumiem... ;] biegunki znow Hania nie miala, robi raz dziennie taka rzadka kupke, wiec sama juz niewiem o co biega... :dry: Daniel teraz tez raz dziennie identycznie jak Hania, no i ja to juz wogole ewenement bo od niedzieli nie bylam w wc ;]
heh...

Helloł

JA wczoraj jeszcze 4 razy zaliczyłam "zwrot" fuuj :dry:

Callie a może to od tego kataru wymiotujesz? spływa po gardle i podrażnia.

Daff zdrówka!!

Justyś ja też lubię "Miami ink" zarąbiści są!

Eliza Wam też zdrowia.....

I umnie w końcu prawdziwa wiosna o 7:30 było już 7 stopni :-) ależ się cieszę, już nie mogę się doczekać kiedy wyjdziemy tylko w samych bluzach :tak:

Ja na chlanie się nie piszę ostatnio i tak za bardzo się rozpiłam :-D

reklama
Do góry