reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja zaraz Alanitosa srzedaje mamie bo ida na sacer a ja sie pomocze w wannie:)
kama u mnei to raczej bedzie CO????????:-) pozniej ma na skype zadzownic to chyba zwati ze mna:-)
Zobacze jak sie o kapieli bede czula,temperatury nie mam wiec mysle ze o 20 sie z nim zobacze:-D
siekne se grzanca i od razu postawi na nogi:-D

reklama
Eliza ja wiem że za wcześnie... po prostu tak łapał nas za palce że wcisnęliśmy do zdjęcia grzechotkę ^^
Ja wiem że dziecko po tygodniu nie jest aż tak zdolne ;]

kamcia Ja też się piszę na grilla :tak: i wesele patrycji :-D
Fikusek Czytaj z ruchu warg w czasie spotkania :-D
Pojechaliśmy dziś w 3-kę na spacer nad morze. Zmarzłam :dry: strasznie wiało :dry:
A teraz mi się katar nasilił, który wczoraj wieczorem się przypałętał :dry:

Faktycznie wszystkich wywiało.

Kamcia ja tez sie wbijam na grilla ;-) już nie mogę się doczekać kiedy zjem ociekającą tłuszczem karkówę :-D

Wygnaliśmy gości, Julka już wykąpana zaraz idzie spać a ja z J pod kołderkę pofikać :-D

A i patrzę że dzisiaj "dziennik Bridged Jones" w TV kocham ten film :-)

a ja jednak na spotkanie nie szlam bo tem mnie lapie...moze jutro albo we wtorek sie uda,jutro J sciagaja gips z lapy to i jemu leiej jezdzic sie bedzie.

Eliza wczoraj byla akcja na FB bylo 1000 koszulek do rozdania pod kątem euro2012;p
cos takiego mneij wiecej
Zobacz załącznik 337661
trzeba bylo polubic str i wypelnic formularz. ja zgarnelam 3.. dla siebie marka i brata:D
gratuluje wygranej!:-D

trinaa co do sprzątania mój osttanio kompletnie nic nie robi co mu odwalił oto nie wiem...

generalnie nie jestem w wymaroznej skzole chciałam technikum ale ze mialam problemy z matematyką od dziecka nie powiodło mi sie i jestem w zawodówce na zawodzie jakiego nie cierpie , po urodzeniu dziecka chciała bym pójśc do wieczorowej tak jak planowałam nim poszłam do zawodówki ale rodzice nie chcieli zapłacic za szkołe więc nie miałam wyjścia, teraz wiem że moge na moim facecie polegać i wiem że bez problemu poszła bym do wieczorowej i dała bym sobie rade
Ania powiem Ci ze swojego doświadczenia, ja skończyłam szkołe, a moja mama i tata nie przyjęli tego miło i mi miło nie było. Też mam starszego męża o 8 lat co prawda to nie dużo ale jednak, wtedy byliśmy 3 lata razem, żadnych zgrzytów ani kłótni nic, zaszłam w ciąże, urodził się Kuba i co? Kochamy się jest ok, ale masakrycznie dużo jest sporów, dziecko zmienia i weryfikuje związek i nie łudź się że będzie kolorowo i różowo jak w reklamie pampersa, bo nie będzie, facet potrzebuje czasu żeby się odnaleźć w roli ojca, a w tym czasie Ty sama jesteś z dzieckiem, skąd wiesz że Cię nie dopadnie baby blues? i wtedy nie będziesz miała siły na naukę... Myślisz w tym momencie o dziecku, pomyśl o jego przyszłości, stań się niezależna finansowo od swojego mężczyzny żebyś miała pewność że Wasze dziecko zawsze będzie miało wszystko. Są czasy jakie są i nawet bardzo wzorowe małżeństwa się rozstają, które miały trwać zawsze...
Będę was maltretować zdjęciami małego jak chcecie ^^

Zobacz załącznik 337933

Co do ciąży wczesnej - myślę że jeżeli ktoś jest świadomy decyzji i konsekwencji tego co go czeka - niech stara się o dziecko - ale niech pamięta że dziecko wszystko zmienia...

Fikusku Drosetux jest dobry na gardło :)

Kaaamaa no na wesele to bym poszła - ostatnio byłam na swoim co prawda ale jednak pobawiłabym się :)
boski chcę więcej zdjęć!!!!!!!!!!! :-D

lolkak no co Ty? to sesja trochę niewypał :dry:

i po niedzieli przynajmniej G. się stara i jest "grzeczny" :-p

edit.

fikusek zdrówka!

ja oglądam na HBO "Dorian Gray" fajnie się zapowiada ;-)

aaa i pati kiedy ślub?:-p

reklama
Do góry