reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Daffi
Najpierw lala została poobijana potem dostała eksmisje z wózka... biedna lala hehehehehe
Najpierw lala została poobijana potem dostała eksmisje z wózka... biedna lala hehehehehe
czesc. odebralam dzis wyniki swoje i Amelki moje sa ok a Niuni takie WBC krwinki białe 13,08 (4.0-13)
baso (bazocyty) 0,65 a powinno byc 0,0-0,4
HCT(hematokryt)33,6 a powinno 34,0-41,0
mcv 76,2 a powinno 80,0-97,0
mikroskopowa ocena rozmazu krwi granulocyty obojetne 18 % a powinno 40-70
limfocyty 76% a powinno 20-45 monocyty 4% a powinno 5-12
Na wizyty jestem umowiona dopiero na 20.... moze wiecie o co tu chodzi...?to cos groznego rozumiecie cos??? Jezu jak Jej cos jest?
baso (bazocyty) 0,65 a powinno byc 0,0-0,4
HCT(hematokryt)33,6 a powinno 34,0-41,0
mcv 76,2 a powinno 80,0-97,0
mikroskopowa ocena rozmazu krwi granulocyty obojetne 18 % a powinno 40-70
limfocyty 76% a powinno 20-45 monocyty 4% a powinno 5-12
Na wizyty jestem umowiona dopiero na 20.... moze wiecie o co tu chodzi...?to cos groznego rozumiecie cos??? Jezu jak Jej cos jest?
fikusek1988
Mama Alanka:)
gosia wartosci w krwi to nie wiele roznia sie od normy i raczej nie ma sie czym martwic. a masz normy podane na wiek Amelki?
Daffi ale z Julki kombinatorka
Daffi ale z Julki kombinatorka
fikusek1988
mam tylko te normy co sa napisane powinno byc najbardziej mnie martwi te limfocyty i granulocyty obojetnochlonne...
pewnie u dzieci sa inne normy wiec sie nie mart na zapas jak by cos bylo nie tak to juz w laboratorium by pewnie powiedzialy
fikusek1988
wspolczuje...M dzwonił so siostry i sytuacja jest powazna zagrazająca jej i dziecku.
Jakie wszystkie problrmy stają się błahe....
zuzia spi jeszcze a my sniadanko zjedliśmy
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Daff kocham Julkę! bajerantka!
Pati kochanie tyle kciuków trzymałyśmy że nie było innej obcji!! bardzo się cieszę!
Gosia nie mam pojęcia... musi to zobaczyć lekarz, ale żeby to wyniki były bardzo złe to od razu byście do lekarza trafiły.
Malwina przykro mi.....
Dobra spadam sprzątać bo J zaraz z roboty wraca a w domu rozpierdziel
Pati kochanie tyle kciuków trzymałyśmy że nie było innej obcji!! bardzo się cieszę!
Gosia nie mam pojęcia... musi to zobaczyć lekarz, ale żeby to wyniki były bardzo złe to od razu byście do lekarza trafiły.
Malwina przykro mi.....
Dobra spadam sprzątać bo J zaraz z roboty wraca a w domu rozpierdziel