reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patrycja dobrze,że już wiesz co i jak i jesteś spokojniejsza ;-)

Daffi :-D Julka jest boska:-) a ten moment: patrzy, patrzy i chyba kombinowała jak pupą usiąść po prostu ekstra :-)

reklama
czesc. odebralam dzis wyniki swoje i Amelki moje sa ok a Niuni takie WBC krwinki białe 13,08 (4.0-13)
baso (bazocyty) 0,65 a powinno byc 0,0-0,4
HCT(hematokryt)33,6 a powinno 34,0-41,0
mcv 76,2 a powinno 80,0-97,0

mikroskopowa ocena rozmazu krwi granulocyty obojetne 18 % a powinno 40-70
limfocyty 76% a powinno 20-45 monocyty 4% a powinno 5-12

Na wizyty jestem umowiona dopiero na 20.... moze wiecie o co tu chodzi...?to cos groznego rozumiecie cos??? Jezu jak Jej cos jest?

mam tylko te normy co sa napisane powinno byc najbardziej mnie martwi te limfocyty i granulocyty obojetnochlonne...

M dzwonił so siostry i sytuacja jest powazna zagrazająca jej i dziecku.
Jakie wszystkie problrmy stają się błahe....

zuzia spi jeszcze a my sniadanko zjedliśmy

reklama
Daff :-D:-D kocham Julkę! bajerantka! :-D

Pati kochanie tyle kciuków trzymałyśmy że nie było innej obcji!! bardzo się cieszę!

Gosia nie mam pojęcia... musi to zobaczyć lekarz, ale żeby to wyniki były bardzo złe to od razu byście do lekarza trafiły.

Malwina przykro mi.....

Dobra spadam sprzątać bo J zaraz z roboty wraca a w domu rozpierdziel :-D

Do góry