reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas Martynka śliczna:-)

Lolkak ach faceci :dry: mnie mój też doprowadził z rana do szczytu moich nerwów... miał szczęście że wyszedł do pracy, al jak wróći to nie popuszcze...

Daffi mi też się śniły pierdoły takie że szok, a mianowicie wizyta u dentysty :/

dużej częsci postów nie nadrobiłam bo nie byłam w stanie :/ za dużo piszecie:/

oczywiście że mogę :tak: wręcz mi polonistka doradzała,żebym nie brała lektur i grubych książek,bo dostanę trudniejsze pytania. Moja koleżanka wybrała "Dziady" do prezentacji (nie pamiętam jaki miała temat) i zapytali ją o epokę,w której "Dziady" powstały itp. Miała mało pytań z samej pracy :baffled: różnie to może być.
Mój temat bardzo mi się podoba i od razu wpadł mi w oko,ale dwie dziewczyny z grupy wybrały ten sam, więc muszę być oryginalna, mieć oryginalne książki i jakoś się na ich tle wyróżnić ;-) Na razie mam "tajemnica brokeback mountain"-o dwóch gejach, "Ptaki ciernistych krzewów" - o związku dziewczyny z księdzem, "Lolitę" [FONT=&quot]Nabokova- miłość dojrzałego mężczyzny do "podlotka" [/FONT]no i "Romeo i Julia" bo niestety jakiś klasyk musi być ;-)

Lolkak- niech ja tego twojego spotkam kiedyś to mu nogi z dooooopy powyrywam :-p możesz mu to przekazać :-D Niech się strzeże :-D:-D..
Daffi- chciałabym mieć aż taką wyobraźnię :-D :rofl2: mi się ostatnio często szczury śniły.. kilka razy pod rząd :-p
Eliza- ależ pannica z tej Twojej Hani ;-) bardzo jest do Ciebie podobna, piękna dziewczynka z niej rośnie.
Kama- jak się Jula w swojej karocy rozsiadła :-D:-D Śliczne słoneczko! :-*

Idę bo kupa wzywa :-p :sorry: :dry:

ilez to o wyobraznie nie ciezko. ogladnij kilka filmow i sama zobaczysz:D
co do szczurow.. to u nas w rodzinie jak sie komus przysnily to zawsze ktos umieral. takze lepiej niech sie nei snia.

Ja miałam cholernie trudny temat na maturze :dry:i jeszcze idiotka "Chłopów" musiałam czytać, i to fakt miałam dużo pytań o lekrurę, o samej prezentacji może ze dwa.

Daff a co będziesz sprzedawać kompa?

Paula a co z jutrem? jak D w robocie?
Patrzyłam pogodę jutro ma być 4 stopnie, bez wiatru i minimalne opady, więc pogoda nie głupia ;-)

No ja mam cisze juz , dzieci u babci a Miki spi. Ale tata wlasnie byl i powiedzial bym jak mlody wstanie poszla do nich bo mame glowa boli i jakas sórówke na obiad mam zrobic u nich ;] no to obiad mam z glowy heh...

Paula hehe szczerze to jestem ciekawa jak ta twoja praca bedzie wygladac:-) lepsze niz jakas lektura napewno :-)
Daffi to nie ogladaj takich filmow:-p ja na hausie zasnelam i kawalek tego red eye ogladalam i wylaczylam tv;]

edit. a ja nawet nie pamietam co mialam na maturze z polaka i o czym pisalam :-D (yyy znaczy sie to nie ja pisalam to...:zawstydzona/y:) a no i jakos tak nie uczylam sie tego za bardzo, czytalam, ale fakt sie liczy ze zaliczone :-D

Ostatnia edycja:
Eliza ja też swojej nie pisałam od kolegi za 50 zł odkupiłam :-D

"motyw pór roku w malarstwie i literaturze" :nerd:

E:

A jednak trochę inny miałam znalazłam konspekt :-p o taki:

Kamila Karłowicz kl. III J

Temat [220]: Pory roku w literaturze i malarstwie. Porównaj analizując wybrane przykłady.

A ja wczoraj oglądałam korepetycje z seksu na TVN style, red eye dobry film ale już mi się znudził za dużo razy oglądałam.

Ale za to dziś na TVN matrix ten film mi się nigdy nie znudzi :tak:

Ostatnia edycja:
Cherie- o ja.. genialny temat :-D Powiedziałabym nawet,że "temat rzeka":-D Można pisać i pisać i pisaaać.. :-) A co studiujesz?

Paula filologię polską :confused2: licencjat mam z dziennikarstwa a teraz robię magistra w specjalności edytorstwa. a Ty jaki masz temat prezentacji? bo książki świetne :-)

Cherie for you :-p

Zobacz załącznik 337360

Wymiary wózka po złożeniu: dł: 110cm , szer: 30 cm, gł: 30 cm.

Zobacz załącznik 337361
Żeby złożyć wózek, podnosisz pedał nogą do góry, później naciszkasz nogą ten mały "piździurek" po prawej stronie ( strzałka) i składasz.

Zobacz załącznik 337362Zobacz załącznik 337363
A to moja zołza ;-) jak widać ma jeszcze sporo miejsca po bokach.
pencil.png

dzięki wielkie! to dość spory jest po złożeniu, a jaka Jula fajna :-D wygodnisia.

Eliza, jaka modeleczka z Hani!
Daffi, sen faktycznie brutalny - za dużo filmów :-D

moje dziecko już też zasnęło... ciekawe jak wytrzyma do wieczora po tak wczesnej drzemce...

Cherie no to fakt spory, strasznie długi.... no ale jak widzisz po rozłożeniu jest bardzo duży i wygodny dla mnie i Julki, możesz kupić mniejszą jakąś, ale w tamtych to już siedziska są do bani.....

No i prowadzi się go nieziemsko, ja wykorzystuję każdą okazję żeby gdzieś jechać w lepsze tereny i nim pośmigać, bo na moją wioskę to szkoda takiej fury :-D

E:

Paula bobodent to lipa, jest dobry przy pierwszych ząbkach, kup dentinox drogi ale najslilnieszy. I jeszcze paracetamol hasco to w czopkach, tak mi radziła pediatra jak dla Julki 4 na raz szły.
Możesz dać jej chłodny jogurt, chłodniejsze picie, powinno trochę złagodzić.

A ja władcę pierścieni i matrixa mogę bez końca oglądać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
kaamaa ale mniej wiecej cos pamietalas a ja nic, ja swoją tez kupilam :-D hehehe

No moj Miki to po poludniu jeszcze bedzie spal takze sie nie martwie bo on zawsze kolo 10 idzie spac:-)
Bardziej sie martwie kupą bo napewno zrobil bo smierdzi jak sie schylam na lozeczkiem... ale se wybral pore...:no: mam nadzieje ze wstanie za niedlugo... a spi juz 45min.:dry:

Paula łącze sie w bólu bo mojemu teraz wlasnie chyba wychodza górne jedynki i dwójki... ja mu zapodaje nurofen i Dentinox na dziąsła - polecam go:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry