Chérie
Mama Danielka
Cherie- ja mam "miłość zakazana w literaturze" ;-)
Dziewczyny jak jeszcze można pomóc dziecku kiedy ząbkuje? :-( Zuzia ma strasznego pecha- najpierw jej dwie górne jedynki i dwie górne dwójki na raz szły .. a teraz jej idą dolne dwójki, dolne czwóki i górne czwórki na raz :-( czyli aż 6 ząbków :-( Biedactwo moje! Dałam jej Panadol,bo już nie dałam rady słuchać tego płaczu :-( Maści jej nie pomagają-ani sachol ani bobodent :-( A Paracetamolu ani Panadolu nie będę jej przecież co chwilę dawała..
ciekawy temat :-)
a co do ząbkowania to może zamiast bobodentu smaruj dentinoxem? na Danielka lepiej działa jak bobodent. a poza tym to tulić, tulić i jeszcze raz tulić, ja wcześniej masowałam dziąsełka bardzo miękką szczoteczką.
Cherie no to fakt spory, strasznie długi.... no ale jak widzisz po rozłożeniu jest bardzo duży i wygodny dla mnie i Julki, możesz kupić mniejszą jakąś, ale w tamtych to już siedziska są do bani.....
No i prowadzi się go nieziemsko, ja wykorzystuję każdą okazję żeby gdzieś jechać w lepsze tereny i nim pośmigać, bo na moją wioskę to szkoda takiej fury
nie, te mniejsze (patrzyłam na xs jeszcze z x-landerów no i maclareny) już nie są takie szerokie a mnie zależy na tym, żeby było jak najszersze, a i tak x-lander mniejszy po złożeniu jak stara spacerówka, która zajmuje w naszym volkswagenie cały bagażnik a do peugeota muszę ściągać dodatkowo kółka.
ehhh, idę tworzyć
jeszcze kakao sobie zrobię, mam zachcianki jak w ciąży
Ostatnia edycja: