reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna wlasnie tak zrobie jade dzis po pilke ide na ogrod i bede sobie skakac bo mnie krew zaleje jak nie urodze w ciagu kilku dni no ale chyba juz musze skoro skurcze jakies sa ehhh ja juz sama nie wiem :wściekła/y: no ale cuz trzeba czekac dalej !! no to fajnie ze taki wypad wczoraj zrobilicie :tak: to zawsze jakies nowe fajne zajecie :-p urozmaicenie dnia :happy2:

reklama
koszmarku albo pochodz po schodach :-)
a co do wyjazdu to fakt fajnie bylo ,tylko ze stalismy prawie godzine w korku bo oczywiscie drogi remontuja :wściekła/y: ja juz chcialam wyjsc z samochodu od tego marudzenia Ali :dry: ja dopiero pojade na brzoze jak P wroci i przenocujemy tam z 2 dni we trojke , ehhh juz mam takie plany wzgledem Niego :zawstydzona/y: :-)

Tak jest na Brzozie ... tylko to zdjecie bylo robione jakies 3 tygodnie temu !!
697969xk7.jpg

A tutaj widac jak Ala probowala pchac drzewo-wogole to kazdego podchodzila i tak sie wypinala :-)
697945vw2.jpg

polna zdjecia sa super hehe :-) mala napewno dobrze sie bawila :tak: moze ona strongmen bedzie hehe jak chce drzewa przenosic :-p czasem potrzebny taki wyjazd :happy2:tez bym sobie pojechala gdzies no ale teraz nie czas na to pewnie dopiero w sierpniu gdzies skocze ale za to wtedy juz Krisa nie bedzie :no::no::no: i to nie to samo ehhh zawsze cos...teraz biedny jaki przejety chodzi martwi sie w szpitalu takiego halasu narobil w sprawie tej bakteri ze szok wsciekl sie niesamowicie :eek:

koszmarku Ja sie wlasnie smieje ze rosnie z Niej jakas strongwomen bo wszystko podnosi albo pcha(w sklepie do wozka nie chce wchodzic tylko musi go pchac:-) ) a lakomczuch z Niej ogromny-mogla by co chwile cos jesc :sorry2:nawet jak przyszla kiedys ciotka ze swoja wnuczka-Ala jest starsza od Niej o 9 dni to widac WIELKA roznice ... Ala taka duza i nabita jest a tamta to taka chuda :-D

Widac ze Kris Cie Kocha jak tak wybuchl w szpitalu :-);-)

A Ala dalej spi ....... :sorry2:

polna taaa on mnie kocha jak spie heheh ;-) to dobrze ze mala spi :tak: masz chwile dla siebie :sorry2: ja zaraz jade na zakupki z mama o ta pilke miedzy innymi i bede skakac i chodzic po schodach :sorry2:

koszmarku wsumie juz mogla by sie obudzic bo co jak co ale nudzi mi sie :sorry2::-) tylko uwazaj na zakupach zebys Cory nie zgubila :-p:-)

Hejo:):)

Koszmarek kurcze a ja juz myslałam ze z coreczka do nas tak szybko wrociłas a tu w dwupaku:/ NIo ale wazne ze wszytsko wporzadku a z ta bakteria to szok:szok: Nio mi moj K juz nie pozwolił skakać na tej piłce bo powiedział ze zaczne w czechach rodzic na tym sie skonczy hehe:) I dopiero po weselu powroce do skakania, a Ty pewnie skacz i łaź po schodach moze przyspieszy:) W ogoile kupowac ta pilke to przekichane ja ja napompowana taszczyłam przez poł miasta sama ale to musiało wygladac, dosc ze ja z takim brzuchem to w reku bilka gigant.... Bo te pilki juz wszystkie napompowane sa i tak je trzeba taszczyc:) Udanych zakupów:):) Koszmarek a czym sie rózni ten czop od śluzu po nystatynie, bo ja tez ja biore i boje sie ze nie rozpoznam roznicy, a Ty na swiezo jestes to powinnas wiedziec i napiszesz:):)

Koszmarek,netgirl moj też jest Krystian:tak:

Polna ale miałaś wycieczke pozazdroscic, a ja niestety musze w domku siedziec:/ ale juz niedługo, zdjecia świetne, a z Ali to faktycznie strongwomen jak nic:):)

A ja właśnie wrociłam z miasta, byłam sobie cos kupic na wesle i oczywiscie nic nie znalazłam co za pech, widziałam fajna bluzke ale w cyckach nie weszłam;( buuuu, i nic po za tym juz mi sie nawet łazic pod koniec nie chciało:/ K chciał kupić fotelik do samochodu dla dzieciaczka ale powiedziałam zeby kupił dopiero jak bede w szpitalu:) Teraz mnie czeka gora prasowania....eh:/:/ a dziś na obiadek pierogi z borówkami:):)

bu$ka:*:*

Ulala ale pustki :szok::-)
Mi Ala wlasnie usnela :happy2:

Angel ale bym zjadla pierozkow z borowkami :-p
a nie macie tam sklepow z ciazowym ubraniami ? nie boisz sie ze maz kupi nie taki fotelik ? P upieral sie ze On kupi dopiero jak Ala sie urodzi fotelik i wozek ale powiedzialam NIE bo jakos watpie w Jego gust do tych spraw i jakies 3 tyg przed poscjiem do szpitala kupilismy- pol dnia spedzilismy na jazdzie po Rzeszowie i Debicy zanim ktorys Nam sie spodobal :-D:cool2:

reklama
angel tak ja cwicze na pilce hihi i powiem ze czuje tak jakby ulge bo biodra sie jakos rozchodza :-) takie bynajmniej odczycie a po nystatynie to mi taki bialy (czasem zielony) "serek" leci hmmm nie wiem czy wiesz o co mi chodzi to nie wychodzi sluz tylko taka gesta maz a teraz jak mi czop odchodzi to normalnie galareta jakbys zel polala na reke tylko ze kolor taki krwisty albo brazowawy jakbys mialam watpliwosci to wkladaj wkladki i pojedz do szpitala i pokaz to na izbie lekarzowi dyzurnemu ;-)

Do góry