reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trinaa pogoda faktycznie super, ale najbardziej to sie ciesze z mojego usg pierwszego :)
maly po prostu szalal :) wymachiwal lapkami i nozkami we wszystkie strony

reklama
Lenka moze w ciazy jestes? żart :-p przemeczenie robi swoje pewnie, no i moze pogoda tez?
Adaś jest do Ciebie podobny tylko ze on blondyn a Ty masz ciemne wlosy :tak:

zupaogórkowa no włąsnie mialas pisac co na usg a ty nic :-p jak tam? co sie dowiedzialas?:-)

zupkaogorkowa-Pierwsze usg to coś niezapomnianego. Pamietam jak łzy same mi się do oczu cisły. A Adaś też fikał jak szalony.

Elizka-Większość mówi,ze jednak do S podobny. Ja myślę,ze mieszaniec taki trochę.

lenka uroczy śmieszek z Adasia:-) może właśnie tak jak Eliza pisze, po prostu zmęczona jesteś;-)

zupka i co tam na tym USG ciekawego wyszło? :-)

trinaa- tylko ja mam tak,ze Adaś fajnie śpi w nocy, wstaje rano a ja się nie mogę dobudzić. Może zrobie sobie morfologie i zobaczę czy mi czegoś nie brakuje.

trinaa- tylko ja mam tak,ze Adaś fajnie śpi w nocy, wstaje rano a ja się nie mogę dobudzić. Może zrobie sobie morfologie i zobaczę czy mi czegoś nie brakuje.

powiem Ci,że kiedyś (czyt. przed ciążą) miałam tak: wstałam rano po np. 9 godzinach normalnego spania, zjadałam śniadanie i mogłam się kłaść na nowo,bo normalnie oczy mi się zamykały same:dry: a zdrowa byłam cały czas

na przeziernosc karkowa troche za wczesnie, wiec jade jeszcze za 2 tygodnie. maluch za maly o 0,3 cm. ma "tylko" 4,2 cm :-):-):-) to prawda, cos niesamowitego. M. to z otwarta buzia siedzial :shocked2:
DSC01816.jpgDSC01811.jpg

reklama
Do góry