reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak wlasnie nie wiem:-pto duuzzzza dziewczynka. Nasza Ami ma cale 65 cm, ale wiecie jak musialam sie uprosic zeby mo ja zmierzyli. lekarz do mnie ze to bez sensu mierzyc dziecko do roku sie nie mierzy ale ja chce wiedziec to pielegniarka jak nie widzial mi ja zmierzyla no czub!!!!!!!:no:
Moj bobo juz po zupce sama gotuje bo sloikow niet....ale z jednej stronu dobrze bo wiem co jej daje.a teraz buja sie w bujaczku i patrzy na mnie jak w obrazek słodziak moj:-)

reklama
paula ja mieszkam w domku:-D
i wrocilam juz z alanem bo wieje ,zimno jakos i lasek nie bylo:-D ale dostal od sasiadki taczke :-D taka dla dzieci oczywiscie:)

My tez byłysmy na dworze, ale chwilę tylko bo wiatr wieje ale na słoneczku ładnie

anetka zdrówka

fikusek to szczepienie w 13 miesiącu zycia na rózyczke świnkę i odrę

gosia u nas jak u Pauli co na kazdej wizycie mierzyli i wazyli i w ksiązeczkę wpisywali

Zuzia spi a ja nadrabiam , chcociaż jakoś mało ostatnio piszecie:)

a ja cały czas myślałam że ty w bloku mieszkasz :rofl2: nie wiem czemu mi się tak skojarzyło :-p
no ale mimo wszystko-zazdroszczę, że Alan ma jakieś towarzystwo w okolicy :-p

nio na ulicy mam jedna dziewczynke pol roku starsza od Alana reszta to juz starsza ale te starsze dziwczyny tez sie bawia:-) no i wsrod klezanek ma mase z dziecmi jakos wysyp porodow wsrod znajonmych byl 2009 roku:D i ja na koi9ec w grudniu urodzilam:-D takze Alan ma stycznosc z dziecmi caly czas:-D

Paula doceniam to bo wiem że się troszczy o nas:-)pogadam sobie z Nim dzisiaj wieczorem na spokojnie o ile nie będzie za bardzo zmęczony po pracy i zobaczymy, czy te argumenty do niego trafią:-p chociaż mówilam mu to już kilka razy,ale niech stracę:-D

fikusek fajnie,że Alanek ma towarzystwo do zabawy:-)

kurcze czekałam na tramwaj, wiatr zawiał to mi się tak w pewnym momencie zakręciło w głowie,że szok:confused: ale już jest ok:-)

Eliza ALe młodziej wyglądasz.:-p
Anetka DO lekarza może się wybierz, bo jak mięśnie bola i głowa to juz nieciekawie. u mnie to były pierwsze objawy grypy.
Lenka U CIebie szaro a u mnie łdnei słonko swieci caly dzień tylko tropchę wietrzyk wieje.

paula skad taki avatar? :-D nie moge sie przyzwyczaic ze to ty... :-p
trina odpocznij troszke w domku:**
EWI a ja bym tak chciala starzej wygladac bo jak sie pojawiam w miejscach publicznych nikt mi nie uwierzy ze te troje brzdaców to moje... :dry:

U mnie mama wziela starszaki na dwór na godzinke, a miki w tym czasie spal, potem przyszla na chwile a mlody tak zaczol marudzic ze po pol godzinie go wzielam od niej a ona se poszla, i nagle teraz spokojnie posuwa dupe po podlodze i sie cieszy, bawi.... ?:dry:
hehe łobuziak mój ;-)
niewierze ze 10min temu plakal, marudzil i wogole byl nieznosny... :confused:

reklama
Do góry