reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Elizka- jak dla mnie Miki to cała Hania. Boże jacy oni podobni. Fajny śmieszek z niego. Mój Adaś też się tak uśmiechał na widok aparatu do roku.Potem przestał pozować. Teraz znalazałam na niego myk i dziś zrobiłam pierwsze od dawna zdjęcia z rozdziabioną paszczą. Wkleje za chwilę jakies foto.

Co za wysyp nowych avatarów :-D

Alanitos to z każdym by dawał czadu :-)

Elizka no nic dziwnego,że nie mogą uwierzyć,że cała trójka jest Twoja skoro wyglądasz młodziutko i raczej nie na jakąś brzydko mówiąc rozpechaną ;-)

Paula,Gosia u mnie mierzą dopiero w okolicy 5 miesiąca jak wiadomo,że z bioderkami w porządku,żeby dzieciaka nie wyprostowywać;-) Zawsze mierzą głowę i klatę ;-)
Maja na razie dostaje słoiczki. Nie mam swoich warzyw, a jak mam juz kupować w markecie byle co to wolę słoik przynajmniej wiem że spełnia więcej norm niż ta marchew ze sklepu ;-) Na razie zastrajkowała mi przy skrobanym jabłku i przy brokule do obiadku ;-)

Dobra spadam,bo M już zaczyna stękać,że przy kompie cały czas siedzę :dry:

zupka wreszcie się doczekałaś ładnej pogody kobieto:-)

Eliza zobaczymy jak się dogadam z Michałem i jeśli już, to zrobie tak jak chce,że od świąt koniec z pracą;-)

lolkak mały mojej siostry też nie chciał brokułów szamać :tak:

reklama
Buzię Adasiowi bardzo wyciągnęło ostatnio. Choć waży swoje wyglada na szczuplaczka.
Walnęłam się z nim spac po południu i jakaś rozkojarzona jestem. Nie wiem czemu,ale od kilku dni non stop bym spała.

Do góry