reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zupka ciesz się każdą chwilą tego wyjątkowego czasu:-)

ide się spakować i mykam na 19 na basen;-) wciągnęło mnie to pływanie :-D

Lenka ALe wielki uśmiech.
ELiza Rzeczywiście Miki nie wygląda na chorego.
Zupka Super bonasek. wygląda jakby raczmki miał za główke położone i jakby się wylęgiwał sobie.

idę zaraz gofry robić. miłego wieczoru.

A u nas w przychodni nigdy nie mierzyli :dry: zawsze musiałam sama.

paula,fikusek jak zobaczyłam Wasze avatary to myślałam, że to jakieś nowe mamuśki się pojawiły :-p

EWI no pewnie powinnam pójść, ale jakoś mi się nigdy do niego nie śpieszy.. :no: na pewno dostałabym antybiotyk :dry:

Eliza slodziak mały ;-) fajne te dwa ząbki na dole wyglądają :-p

zupkaogorkowa u nas zimno i ponuro :-(
Ale fajny malutki brzdąc :-)

lenka Adaś jest świetny :tak: śmieszek ;-) do Ciebie chyba bardziej podobny?

trina super, zazdroszczę tego basenu :tak:

EWI mniam, zrobiłaś mi ochotę na gofry :-p

kama jak tam ząb?

Fikusek, Paula a Wy teraz na potwory się kreujecie? :-D:-D

Eliza
faktycznie Miki do Hani podobny ;-)

Lenka
Adaś mały przystojniacha.

Zupka świetny maluszek

Paula,Anetka dzięki za troskę, nawpitalałam się ketonalu i jakoś idzie, M załatwił jeszcze 2 opakowania po 30 sztuk to będę żyć :-D no i na kolację mam pureee ziemniaczane :dry:

Dobra idę dzieciaka kąpać bo z gołym tyłkiem po chacie lata :-D

anetka ja tez tak mam ze jak ktos zmini avatara to myls eze ktos nowy:-D

kama hehehe pewnie ze na potwory:-D przechodzimy z Paula wiosenna metamorfoze:-D

reklama
fikusek no dokładnie, bo jak czytam co kto napisał to nie patrzę na nick tylko na avatar i tak poznaję ;-) ewentualnie poznaję po sygnaturce :-p

Do góry