reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
kama wspolczuje problemow z zebem,mailam podobnie i szczekoscisk do tego ale minelo samo.
Maliwna u nas nie szczepia jak dziecko ma katar bo to zawsze moze byc poczatek jakiejsc infekcji. ja bym poczkela.
Z reszta ktora to szcepinka ma byc?
Maliwna u nas nie szczepia jak dziecko ma katar bo to zawsze moze byc poczatek jakiejsc infekcji. ja bym poczkela.
Z reszta ktora to szcepinka ma byc?
.Aneta.
Fanka BB :)
Jak ja się dzisiaj źle czuję, masakra :-( temperatura cały dzień powyżej 37, głowa chyba chce mi pęknąć nie dość, że ta głowa, to jeszcze na dziąśle zbiera mi się ropa, płuczę Dentoseptem ale nic nie pomaga poza tym strasznie boli mnie cała prawa ręka, nie wiem czy to może od choroby aż tak kości mnie bolą czy co..
Dobrze, że Zuzia na razie dobrze się czuje. Ale niestety te krostki znowu są bardzo widoczne i trochę pojawiło się też na brzuszku :-( czeka nas wizyta u lekarza.
Dobrze, że Zuzia na razie dobrze się czuje. Ale niestety te krostki znowu są bardzo widoczne i trochę pojawiło się też na brzuszku :-( czeka nas wizyta u lekarza.
Witam!
U nas remont cała parą trwa i może dziś już skończą hura!Ja czekam teraz na siostrę żeby z małym na spacer wyszła a ja jadę do tamtego mieszkania podłogi pomyć bo dziś kanapę przywożą a z Antosiem to niestety nic bym nie zrobiła.A za parę dni czeka nas przeprowadzka i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę tym bardziej że nie mam co z małym zrobić.
Malwina ja bym też się wstrzymała jak Zuzi będzie lepiej to się zaszczepicie.
Kama wspólczuje biedulko oby Ci szybko przeszło
Eliza biedny Miki,ech to ząbkowanie ...
Anetka kuruj się kochana i niech głowa przestanie boleć
U nas remont cała parą trwa i może dziś już skończą hura!Ja czekam teraz na siostrę żeby z małym na spacer wyszła a ja jadę do tamtego mieszkania podłogi pomyć bo dziś kanapę przywożą a z Antosiem to niestety nic bym nie zrobiła.A za parę dni czeka nas przeprowadzka i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę tym bardziej że nie mam co z małym zrobić.
Malwina ja bym też się wstrzymała jak Zuzi będzie lepiej to się zaszczepicie.
Kama wspólczuje biedulko oby Ci szybko przeszło
Eliza biedny Miki,ech to ząbkowanie ...
Anetka kuruj się kochana i niech głowa przestanie boleć
lolkak
Październikowa Mama Mai
Anetka no to zdrówka życzę,mnie wczoraj bańka bolała,ale jakoś obyło się bez prochów.
Elizka ja to się boję,że Majka mi się nie oderwie na moment od cyca przy tym ząbkowaniu. Teraz ledwo daje radę później chyba zwariuję
Elizka ja to się boję,że Majka mi się nie oderwie na moment od cyca przy tym ząbkowaniu. Teraz ledwo daje radę później chyba zwariuję
Liza
Malwina hehe no w przyrownaniu jak mialam 16 lat to teraz juz coraz starsza jestem wiec sie starzeje
Lolkak nie no nie bedzie chyba az tak zle;-) moj to dzis tylko troche zupki zjadl;] a tak to cyc 2 razy.
justys uwiniesz sie i ogarniesz wsio, zobaczysz;-)
Lolkak nie no nie bedzie chyba az tak zle;-) moj to dzis tylko troche zupki zjadl;] a tak to cyc 2 razy.
justys uwiniesz sie i ogarniesz wsio, zobaczysz;-)
Kamiśka :)
Anetka a może to grypa? cholercia to nie żarty marsz do lekarza.
I zdrowieć szybko!
Julka też ma dziś bunt na żarcie dopiero jak wepchnełam jej kawałek na siłę to zjarzyła się że dobre jedzonko
Justyś powodzenia, mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie sprawnie.
W domu mam taki rozpierdziel że szkoda gadać wszystko przez jeden durny ząb.
I zdrowieć szybko!
Julka też ma dziś bunt na żarcie dopiero jak wepchnełam jej kawałek na siłę to zjarzyła się że dobre jedzonko
Justyś powodzenia, mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie sprawnie.
W domu mam taki rozpierdziel że szkoda gadać wszystko przez jeden durny ząb.
Anetka-Ja też jakoś nie bardzo sie czuje, strasznie mnie boli głowa. Szaro za oknem i nic się nie chce.No i ósemki znów mi wychodzą częściowo. Ja nie płucze dentoseptem, tylko mam ten dentosept w małej butelce to pędzlowania. Biorę patyczek kosmetyczny i wcieram w dziąsło. Życie mi to uratowało ostatnio jak mnie zaczął boleć ząb w sobotę. Ten zwykły tez można nie rozrobić i sobie wetrzeć w dziąsło. Pomagam sobie też sacholem-jak mam jakieś problemy z zębami. Ósemki rosną mi już od liceum i dopiero cześć jednej wyszła. Do ciąży to tylko mnie od czasu do czasu bolało-a teraz zaczynają się przebijać.
Daffi-zagłosowane
Daffi-zagłosowane
reklama
Serduszko1
Daff Julka jest przesłodka
Eliza młodo wygladasz... avatar śliczny..
ja właśnie jestem po farbowaniu włosów... wyszedł mocno ciemny brąz... teraz tylko cięcie mnie czeka
Eliza młodo wygladasz... avatar śliczny..
ja właśnie jestem po farbowaniu włosów... wyszedł mocno ciemny brąz... teraz tylko cięcie mnie czeka