reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kama wspolczuje problemow z zebem,mailam podobnie i szczekoscisk do tego ale minelo samo.

Maliwna u nas nie szczepia jak dziecko ma katar bo to zawsze moze byc poczatek jakiejsc infekcji. ja bym poczkela.
Z reszta ktora to szcepinka ma byc?

Jak ja się dzisiaj źle czuję, masakra :-( temperatura cały dzień powyżej 37, głowa chyba chce mi pęknąć :dry: nie dość, że ta głowa, to jeszcze na dziąśle zbiera mi się ropa, płuczę Dentoseptem ale nic nie pomaga :sorry2: poza tym strasznie boli mnie cała prawa ręka, nie wiem czy to może od choroby aż tak kości mnie bolą czy co.. :sorry2::sorry2:

Dobrze, że Zuzia na razie dobrze się czuje. Ale niestety te krostki znowu są bardzo widoczne i trochę pojawiło się też na brzuszku :-( czeka nas wizyta u lekarza.

Witam!
U nas remont cała parą trwa i może dziś już skończą hura!Ja czekam teraz na siostrę żeby z małym na spacer wyszła a ja jadę do tamtego mieszkania podłogi pomyć bo dziś kanapę przywożą a z Antosiem to niestety nic bym nie zrobiła.A za parę dni czeka nas przeprowadzka i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę tym bardziej że nie mam co z małym zrobić.

Malwina ja bym też się wstrzymała jak Zuzi będzie lepiej to się zaszczepicie.
Kama wspólczuje biedulko oby Ci szybko przeszło
Eliza biedny Miki,ech to ząbkowanie ...
Anetka kuruj się kochana i niech głowa przestanie boleć

Anetka no to zdrówka życzę,mnie wczoraj bańka bolała,ale jakoś obyło się bez prochów.

Elizka ja to się boję,że Majka mi się nie oderwie na moment od cyca przy tym ząbkowaniu. Teraz ledwo daje radę później chyba zwariuję :-D

Malwina hehe no w przyrownaniu jak mialam 16 lat to teraz juz coraz starsza jestem wiec sie starzeje :-p
Lolkak nie no nie bedzie chyba az tak zle;-) moj to dzis tylko troche zupki zjadl;] a tak to cyc 2 razy.
justys uwiniesz sie i ogarniesz wsio, zobaczysz;-)

Anetka a może to grypa? cholercia to nie żarty marsz do lekarza.
I zdrowieć szybko!

Julka też ma dziś bunt na żarcie :dry: dopiero jak wepchnełam jej kawałek na siłę to zjarzyła się że dobre jedzonko :dry:

Justyś powodzenia, mam nadzieję że przeprowadzka pójdzie sprawnie.

W domu mam taki rozpierdziel że szkoda gadać wszystko przez jeden durny ząb.

Anetka-Ja też jakoś nie bardzo sie czuje, strasznie mnie boli głowa. Szaro za oknem i nic się nie chce.No i ósemki znów mi wychodzą częściowo. Ja nie płucze dentoseptem, tylko mam ten dentosept w małej butelce to pędzlowania. Biorę patyczek kosmetyczny i wcieram w dziąsło. Życie mi to uratowało ostatnio jak mnie zaczął boleć ząb w sobotę. Ten zwykły tez można nie rozrobić i sobie wetrzeć w dziąsło. Pomagam sobie też sacholem-jak mam jakieś problemy z zębami. Ósemki rosną mi już od liceum i dopiero cześć jednej wyszła. Do ciąży to tylko mnie od czasu do czasu bolało-a teraz zaczynają się przebijać.

Daffi-zagłosowane

reklama
Daff Julka jest przesłodka :):):)
Eliza młodo wygladasz... avatar śliczny..

ja właśnie jestem po farbowaniu włosów... wyszedł mocno ciemny brąz... teraz tylko cięcie mnie czeka :)

Do góry