Czesc Wam lascezki
co tam u WAs ??
U mnie dzisiaj spokojnie , mala ladnie nocke przespala tylko 2 razy sie obudzila
I zjemy sniadanko i idziemy na polko na spacerek
Bo Filek juz szalu w domu dostaje
a ja razem z nim !! A juto mamy pierwsza wizyte u lekarza :0 Zobaczymy jak malutka rosnie
::-) Bo zmenia sie z dnia na dzien i juz sama nie wiem do kogog podobna
:-)
Asiowo to fajnie ze juz coraz lepiej mam nadzieje ze u mnie tez sie wszystko unormuje
Polna to super ze juz lepiej
I ze Ala nie zlapala od Ciebie
Masz szczescie
A tym facetem to sie nie przejmuj , jak daje to podziekuj i idz dalej , a myslisz ze on Ci chce poderwac ???
Mika to znaczy z siostra lepiuej
A ty jak sie czujesz ??? ;-)
Netgirl moze juz sie przyzwyczailas do tych upalow
:-)
Olenka akiedy masz jakies najblizsze usg ??? kiedy mniej wiecej sie dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem ??? a faceci tacy sa identyczny moj bla bla bla pogada pogada a potem i tak swoje zrobi i pozniej od poczatku juz czasami nawet nie mam sily sie gniewac

Ilona to kiszka z tym kompem :/ a macie jeszcze gwarancje ??
A CO Z KOSZMARKIEM ??? NAPISZCIE DO NIEJ ALBO DAJCIE NUMERA TO NAPISZE JA !! bO TO COS ZA DLUGO TRWA
zYJMEMY W NIEPEWNOSCI
U mnie dzisiaj spokojnie , mala ladnie nocke przespala tylko 2 razy sie obudzila

Asiowo to fajnie ze juz coraz lepiej mam nadzieje ze u mnie tez sie wszystko unormuje
Polna to super ze juz lepiej
Mika to znaczy z siostra lepiuej
Netgirl moze juz sie przyzwyczailas do tych upalow
Olenka akiedy masz jakies najblizsze usg ??? kiedy mniej wiecej sie dowiesz kogo nosisz pod serduszkiem ??? a faceci tacy sa identyczny moj bla bla bla pogada pogada a potem i tak swoje zrobi i pozniej od poczatku juz czasami nawet nie mam sily sie gniewac

Ilona to kiszka z tym kompem :/ a macie jeszcze gwarancje ??
A CO Z KOSZMARKIEM ??? NAPISZCIE DO NIEJ ALBO DAJCIE NUMERA TO NAPISZE JA !! bO TO COS ZA DLUGO TRWA