reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Masz rację umi :-) my zrobiliśmy od dołu tapetę do połowy ściany,a dalej do góry pomalowaliśmy farbą;-)

paula :szok: no niezła ta śnieżyca:-D

zupka :-D no i dobrze, niech Ci pomaga;-)

paula mnie się najbardziej podoba ten pierwszy :-)

ja narazie uciekam, bo siostra zaraz mnie nawiedzi z tymi ciuszkami;-) także odezwe się wieczorem:-)

Ostatnia edycja:
Heh ten pierwszy mi sie podoba:tak:

Kurcze dzwonila do mnie własnie kumpela ze chce do mnie wpasc z druga kumpela nasza ale kurcze Miki mi marudzi zaraz rytułał spania, usypiania, cyckowania.... niestety powiedzialam zeby dzis juz nie wpadały bo na pol godzinki czy tam wiecej sie nie oplaca :dry: do tego ja juz w pizamie biegam:-D :-p obiecala ze w nast tyg wczesniej prace skonczy i przyjadą... no zobaczymy ;-) obiecuje juz dluuugi czas:-p heh ale mam nadzieje ze wpadna dawno sie nie widzialysmy, a Mikusia to one jeszcze nie widzialy, jedynie na zdjeciach.... ale cóz tak to jest jak one maja prace, a ta Ania w dodatku studiuje jeszcze.... ehhh no a w 2012 u Moniki bawie sie na slubie;-) juz mi zapowiedziala ze nie widzi innej opcji zeby mnie nie bylo bo musze byc:-) wariatka;-)

edit. kurcze cycek mi sie przelał i musze mikiego przebrac bo byl oparty o niego....... tyle czasu juz karmie piersia i ciagle mam tyle pokarmu...... :sorry2:

edit2: własnie dzwonilam do kiniorka i zostawili ją w szpitalu, bo miala za wysokie cisnienie i prawdopodobnie bedzie miala dzis jeszcze cesarke.... dostala zastrzyk i kroplówke;-) takze jeszcze ma dawac znac do Daffi i do innych z Plusa:-p bo ja niestety w play heh :dry: itd:-)
Noo i TRZYMAM KCIUKI za nia dzis:tak: :-)

Ostatnia edycja:
Ale tu spokój :-p

Zuzia zasnęła już o 19 :tak: ja się już wykąpałam, zjadłam kolację, to teraz zasiadłam z colą przed BB, a Was oczywiście pewnie nie ma:-p

reklama
a ja zaraz ide kapac mojego malego gada:D
bo dzis za gzreczna to ona nie jest.....
pokazuje na co ja stac wredotka:D
ale widze ze juz sama wchodzi do lozeczka kladzie sie i tulo do koldry wiec czas naprawde zabierac sie za nia;p

Ostatnia edycja:
Do góry