reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi ale super! No to fajnie że Jasiu już z "nami" ! Rzeczywiście się pomęczyła biedna. Ale ten 7cm jest podobno najgorszy. Nie dość że kobieta ma dość to jeszcze ciężko jest żeby wskoczyło wyżej heh. Z tego co słyszałam - ja się nie znam osobiście.

hehe ja np tego kryzysu nie mialam... fakt ze mzoolnie szlo ale ja z 3cm wieczorem rano zrobilo sie 7cm prawie 8cm to mi to roznicy nie zrobilo.. i rozwarcie na 10cm szybko mialam gorzej z bólami partymi;p

kiniorek ja tez nie gram. zadna sila mnie tam nie zaciagnie:)

reklama
Hej,

Ja też nie gram,ale to norma ;-) Wczoraj weszłam na 5 minut i tyle :-D

Cherie a Ty szukasz parasolki czy zwykłej spacerówki?

justyś dobrze będzie przyzwyczaisz się do nowej okolicy a mieszkanie przecież większe i to się najbardziej liczy.

Paula,Kaamaa no to się wszystkie wyszalałyście :-D A jak podróże z wózkami?

Elizka za to mnie teraz boli :-D

kiniorek i tak wrócisz do nas w 2paku:-D

Daff biedna tyle się męczyła i teraz po Cc będzie jeszcze cierpieć

Fikusek ciekawe czy dziś zaakceptuje swoje łoże;-)

paula, kamafajnie że wam się wypad udał... Może nie długo ja się z kimś wybiorę...

Masakra jakie mam wahania nastroju. Płaczę jakby mi coś się działo. Nerwowa strasznie jestem. Istna masakra.
Dzwoniłam do położnej. Mam przyjechać na ktg jak coś. Ale musiałam jej napisać że będę po 15 bo mama chciała też jechać jak coś. Jakby coś się działo to napisałam że będę wcześniej.

Normalnie masakrycznie się czuję :sad::-(

ja juz jestem:-)
kinorek ja spuchlam na kilka dni przed porodem. No i u mnie na 7 cm stanelo na jakies 2 godziny i bolalo wtedy najgorzej.

Daffi gratulacj dla kuzynki:)

Eliza jak przestal bolec to moze i tak warto pojsc bo jak juz bolal to napewno zacznie znowu.

Kama to sie dziewczyny wybawily:-)

Daff ja miałam tak samo 3 cm przez pare godzin a później jak ruszyło to 7 do 10 w mniej więcej godzinę się zrobiło.

Paula hahaha fakt kijowo napisałam :-D ale jeszcze padam po wczorajszym.

Już nie gadaj że skąpiradło, po prostu jej się podobała ta kierownica i tyle.

Julka za to kompletną demolkę robiła, non stop kuchnię rozwalała :-D

Lolkak wiesz najgorzej to był się do pks wpakować z wózkiem i dzieciakiem na rękach, ale xladner szybko i łatwo się składa i rozkłada więc nie było dużego problemu, jeszcze z boku ma rączkę i można go nieść tak jak torbę podrózną.

Ja tam mam 1.5 cm... albo więcej. Może coś się ruszyło od czwartku...

Ech jeszcze brzuch mnie zaczął bardziej boleć... Raz się śmieje, raz płaczę, raz normalnie mokra z nerwów...

Kaamaa no widzisz my naprawde jak siostry:)

A tu przedstawiam wam mojego łobuza w nowych bodach:D dzieło Anetki:D

i patrzcie na ten brzuch;p;p hihi smiejemy sie ze jest dzieckiem Kambodży:D

reklama
Do góry