reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justyś dziękuję... No właśnie tak planujemy żeby pójść po porodzie hehe bo wcześniej na pewno nie dostanę biletów
Vegas ja to już marzę o wystrajaniu pokoju w mieszkaniu ale jeszcze musimy te mieszkanie mieć a u nas to trochę załatwiania będzie

Wczoraj mnie nie było bo polowałam od rana na awatar. Krzysiek wrócił po pracy to mnie zmienił i nie musiał nawet godziny siedzieć bo się pojawił na stronie :nerd: Zobaczymy czy jemu się udało.

Czekam na 9:00 bo będę do położnej dzwonić. Jak się z nią ostatnio widziałam to mówiła mi że jak coś to będzie próbować mnie sprowadzić w okolicach terminu do szpitala. Żebym miała miejsce i nie musiała się martwić.

Jeszcze mi spuchły nogi (jak dla mnie strasznie) i palce. O twarzy nie wspomnę. A mały dzisiaj nie za bardzo chce się też ruszać. Strasznie monotonnie. Jeszcze mnie brzuch boli trochę. No zobaczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Bry

Justyś śliczny synuś:-)

Kamcia , fikusek wiecie co jak na złosc ząb przestał bolec.... :dry: no brak słów..... :dry: heh ale dopiero nad ranem.... ehhhh
kiniorek jeszcze troche i sie rozpakujesz:-) wyobraz sobie ze jak jest goraco to jeszcze gorzej czlowiek puchnie.... ja to jak piłka byłam...:/ buzia tez mi strasznie puchła.... :dry:

No i za oknem deszczowo.....

Justyś slicznego masz synusia:D

A moja kuzynka urodziła dzis przed 2 w nocy ale przez CC.
Tego dnia co wam pisalam ze skurcze sa co 3 min po jkais 2 godz akcja zaczela ustepoiwac. wczoraj juz rano miala rozwarcie na 7cm skurcze co 1.5min o godz. 16... i nie postepowalo i dopiero CC zrobili jej.
to sie beidna wymeczyla. Ale jest juz Jasiuu na swiecie:)

Dobry

Kiniorek gratuluję biletów!

Justyś Antoś jest śliczny, a do nowego mieszkania szybko się przyzwyczaisz zobaczysz, no i więcej prywatności z M będziecie mieli :-p

Eliza to chyba dobrze że na razie nie boli, a kiedy idziesz do dentysty?

U mnie śnieg pada :no:

Moja i Pauli córa świetnie się bawiły, byłysmy na sali przez 2 h, i jak wychodziłyśmy to obie wyły :-D
No i udało się Nam za darmo wejść.

Na prawdę super sprawa ta salka dla dzieci do 3 roku życia.

Bo na tych zjeżdżalniach to sobie na pewno by nie poradziły.

E:

Daff to się faktycznie biedulka wymęczyła :szok:

Gratulacje dla Kuzynki :tak:

Daffi ale super! No to fajnie że Jasiu już z "nami" ! Rzeczywiście się pomęczyła biedna. Ale ten 7cm jest podobno najgorszy. Nie dość że kobieta ma dość to jeszcze ciężko jest żeby wskoczyło wyżej heh. Z tego co słyszałam - ja się nie znam osobiście.

No dokładnie - pusto strasznie. Dzisiaj z wami siedzę o ile mnie nie weźmie położna. Na FB dzisiaj nie gram. Jakoś odeszła mi ochota po wczorajszym siedzeniu.
Za chwilę idę włosy prostować i ogarnąć się jakoś.

reklama
Do góry