reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi widziałam, że już byłaś wkurzona:-p siedziałam na Przemka koncie i podczytywałam co tam piszecie :-D:-p ja siedziałam mniej więcej od 10 :dry: do 21.. wystarczy mi:-p jak Przemek chce to niech sobie siedzi.

Aaa no i gratulacje dla kuzynki :tak::tak:

umi pewnie wszyscy zaczeli klikać to się zwiesiło :-p
A który avatar był? :-p

Trzymam za Was kciuki :tak: a może akurat którejś się uda ;-)

anetka a zabij nie to nie pamietam ale nie u gory tylko z tych nizej:-D jak bys mi pokazała zdjecie to bym ci potwierdziła:-p
fikusek ja wiem ze i tak nic nie bede miec bo zanim wyłaczyła fajerka i właczyłam spowrotem to juz chyba z 10 postow o tym awatarze było ale za ciebie trzymam kciuki.

A jak juz o awatarach mówimy to mnie sie strasznie ten drugi podoba i ten gosc w czapce ach...!!!

Ja tam z biletów się cieszę, że wygrałam, bo i tak zawsze do Heliosa jeżdżę :-) mam nadzieje, że szybko je dostanę, bo chcę na wojne żeńsko-męską jechać :-)

reklama
Ja mam heliosa tak jak juz kiedys pisałam godzine drogi ale i tak bym pojechała:-p tym bardziej ze niby w weekend mozna hihi

Do góry