reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ehhh, niedawno pochwaliłam swój wózek... i dziś się zepsuł... a że gwarancja nie obejmuje całości wózka tylko sam stelaż, to chyba wolę rozglądnąć się za czymś innym niż płacić za naprawę. a jako że Daniel jest wagi ciężkiej to mam problem, bo większość spacerówek jest do 15 kg...

reklama
Cherie a długo już używasz ten wózek?

Fikusek zawsze to jakoś nowość :-) Niby tylko przesunięcie szafy a jak wiele szczęścia daje:-D

VikamciaG,Eliza mi znowu się wyżyna ząb mądrości :dry: Może w końcu wyjdzie do końca,bo to już kolejny raz na raty :-D

Cisza,bo wszystkie polują na nagrody :-D

Ostatnia edycja:
Hej:)

widzę, że gra zawładnęła Waszymi sercami:)

Anetko bosko Zuzka wygląda w kurteczce:)

U nas głównie czas w 3kę jak mąż odespał nockę. Cwaniak teraz ma kompa swojego w pracy i mistrzu z niego, że hoho:p biureczko, komputer, szafeczka, duuuuże okno na hale by widział co pracownicy robią.. no nieźle awansował:) widziałam na fotkach bo porobił wczoraj w pracy:)

Martynka dziś pół dnia mówiła JAŚ - nauczyła się bo jak dziennie ogląda fotki bratanków moich - Jasia i Kacpra, to zakodowała w główce imię Jaś:) Przesłodko to wymawia:)
Mama kupiła Małej cudne ubranka, 2 sukieneczki, jedna dżinsowa na teraz, druga na lato z Peppą:D, jeszcze na lato bluzeczkę i na teraz bluzkę z koszulą, takie 2w1 bo to zszyte:) Ja muszę Małej kupic kurtkę na wiosnę. Ma kilka, ale wszystkie za wielkie, dostała w spadku po paru osobach, ale to użyje za rok. A na ten rok ma jedną, ale muszę drugą dokupic.

Chwilami powodzenia w starankach;) i współczuję syt z partnerem... zatęsknisz się Bidulko;* ale może akurat zrobi Ci niespo i wróci wcześniej?:)

Melduję się i ja

Czytam Was codziennie ale jakoś nie mam jak i kiedy odpisać każdej osobno choć bardzo bym chciała.
Ostatnio mam ciągle coś do załatwiania,dziś byliśmy na tym szczepieniu,była inna dr. niż ta co nas prowadzi i stwierdziła że jeśli jest skaza to można szczepić więc zaszczepiliśmy małego chociaż powiem Wam że bardzo się boję i nie jestem przekonana czy dobrze zrobiliśmy,mój biedny Antos tak płakał i się wyrywał że w trójkę go utrzymać nie mogliśmy ale zaliczyliśmy już 2 razy szpital i on po prostu ma chyba już uraz.

Prawdopodobnie czeka nas przeprowadzka do innego mieszkania,wynajmujemy niestety jeden pokój z kuchnią i łazienką a dzis dostałam info że może trafi się nam za tą samą cenę 2-pokojowe mieszkanie po znajomości,niby się cieszę bo dodatkowe metry się przydadzą ale musimy zmienić dzielnicę a ta mi się podoba,ale cóż i przeraża mnie fakt całej przeprowadzki.
Był dzis u nas facet z ogłoszenia i rozliczył nam PITY bo dla nas to czarna magia hehe.

kiniorek gratki za bilety ale Ty to chyba kochana juz przed porodem nie zdążysz się wybrać bo za nim je przyślą ale za to po porodzie w nagrodę pójdziecie się zrelaksować na seansik a mały z babcia zostanie hehe.
Anetka słodziak z Zuzi i jak ślicznie w kurteczce wygląda mała modeleczka
Chwilami witaj wśród nas,trzymam kciuki za dzidzię i tulam z powodu rozłąki,pamietaj że zawsze jest bb i my więc pisz kochana,my tu jseteśmy żeby się wspierać nawzajem.

Miłej nocki życzę kochane

A i jeszcze chciałam Wam przedstawić mojego synka bo nie miałam jakoś wcześniej okazji
więc oto Antoś

Załączniki

• IMG_2627.jpg
    IMG_2627.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3003.jpg
    IMG_3003.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Justyś do innej dzielnicy się przyzwyczaisz a jeden pokój więcej to strasznie fajnie miec:) Antoś by mógł miec swój pokój no albo Wy sypialnię z nim a gościnny wolny.
Ładną ma buzię ten Twój synalek:)

Do góry