reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

eliza wspolczuje bólu zeba..
dzis nie wiemy jutro sie okaze a avatara nie bylo..
matko boska admini mnie ubija ze im czesc forumowiczow zabralam;p

Anetka bodziaki doszly:) sa sliczne:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja już po pracy, w domu:-) Michał posprzątał, zrobił placki ziemniaczne na obiadek, kochany mój;-) także ja tylko z psem poszłam na spacer i teraz się byczę:blink:

Eliza trzymaj się kochana:*

Cherie gratuluję "nie palenia" :-)

Dziewczyny najlepsze jest to ze juz nawet zab mnie nie boli tylko dziąsło i normalnie pół szczeki od jego strony.... niewiem dlaczego, pierwszy raz tak mam... ;] a zauwazylam to jak mylam zeby bo innaczej to bym nie mogla szczoteczką po nim przejechac a sie dalo :dry: ehhh.... chyba pojade jutro do dentystki jako z bólem i niech rwie.... :-(

Nie no własnie nie byłam... Jutro jak bedzie przyjmowac przed poludniem to poojade, bo po poludniu M jedzie do pracy to nie bede miala jak... ;]

Ale tutaj pustki...
Miki z Danielem juz spia, Hania tez poszla.... ide na łóżko..
Do jutra, milej nocki ;-)

Eliza ty masz o tyle dobrze że możesz iść wyrwać.
a ja się z bólem muse męczyć:baffled:
też mnie dziąsło boli .. i że tak powiem aż jakby swędziało... :baffled:
mam nadzieję że jutro zrobią Ci z zębem porządek

ale tu dzisiaj cisza..
aż w szoku jestem:szok:

No fakt, cisza jak makiem zasiał:-D ja włączyłam komputer,bo sama siedzę w domu i się nudzę jak mops:dry: zrobiłam sałatkę z kurczakiem aż z tego wszystkiego:-p

kamcia a dlaczego nie chca ci wyrwac??

eliza wiem co to za bol...mnie ostatmnio takl bolal i poszlam dziada wyrwac:-)

A ja dzis zrobilam przemeblowanie sama,przepchalam moja wielka szeroka (ponad 2 metry) szafe,bo reszta to byl pikus przy niej:-) Zmiany sie mi podoboja ale Alanowi chyba mniej bo nie chce lezec w lozeczku i zasypia u mnie w wyrku...dam mu czas na przyzwyczajenie.

reklama
ja jak przeczytałam o zębie Elizy to i mnie zaczął boleć:dry:

moja mała gra z tatusiem w piłkę.. a mi dali chwilę :-p bo coś mi się niedobrze znów zrobio...
ehh jeszcze kilka tygodni i będzie po wszystkim:-)

edit
fikusek bo jestem w ciąży a w ciąży nie wolno...
tabletek na ból też nie... no i męczyć się muszę

Do góry