reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja sobie tego laptopa odpusiclam bo z Alanem nie da sie tak siedziec przed kompem i pilnowac:-) z reszta jest taka piekna pogoda ze korzystamy z nij najwiecej jak sie da:-)

Ja też odpuściłam z tym laptopem, chyba nianie bym musiała zamówić dla Adasia.A pogoda śliczna dziś:):):)

Umi- nie wiem ile wzrostu ma Adaś. Dobrą ma kurteczkę 92-98, Najczesciej nosi 92, ale niektóre 98 też już nie wisi wcale na nim a jest ok, a 92 niektóre są małe. Dlatego myślę,ze kurtka mogłaby być nawet i 98 bo różnie szyją. Muszę zmierzyć mu wymiary od pachy itp. to może zdecyduje się na allegro, a jak nie to go wezmę najlepiej do sklepu mierzyć.

Ostatnia edycja:
a ja mam właczone na odświeżanie ale co z tego jak młyn w pracy i tak sie dziwie ze jeszcze nie było

cześć laski, ale produkujecie...
ja jak zwykle nie mam czasu nadrobić, ale się melduję ;-)
akcyza zapłacona, tłumaczenie zrobione, dziś jedziemy kupić części do wymiany... szkoda tylko, że znajomy weźmie auto dopiero za tydzień do malowania i klepania...
już 3 dzień jak nie palę... i powiem wam że dobrze mi z tym ;-)

edit. Anetko, jakich ty farb używasz do malowania na ciuszkach?

Ostatnia edycja:
ja tez rzucilam niedawno... ale dalej mi sie chce ;( dziewczyny kwas foliowy trzeba brac tylko w pierwszym trymestrze ?
milego dnia :sorry2:

reklama
Do góry