reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama oczywiście dam znać.....
R nie może sie tam w goóle dodzwonic.... zapowiada sie nieźle....
Martyna idź do lekarza.... on Ci da 100% pewność...

Ostatnia edycja:
reklama
Martynka mi lekarz powiedzal ze jak tes pokazuje ze jets sie w ciazy to tak jest:yes: chyba ze sie beierze jakies leki , mowil ze tes jak sie myli to zazwyczaj tak ze ciazy nie wykarze a sie jednak jet:-)

Dzis znowu wstalismy o 6,teraz Alan juz lezy w lozeczku i zaraz zasnie,a jak wstanie to na spacer:)

Kaamaa ja faworki bede robic koło południa chyba:-) zobacze, albo nie bede szła na dwór teraz przed poludniem a pojde po poludniu tylko a jak miki zasnie kolo 10-11 to zrobie:-p
Co do Twojego zdania o facetach to masz racje... kurcze a ja jakas oziebła jestem po ciazy z Mikim... :dry: ehhh raz w miesiacu mi starczy albo i rzadziej... :dry: chyba przestane tabsów uzywac bo po co... ;] heh

Martyna :szok: kurcze idz do lekarza... to mozliwe ze jestes w ciazy? wiesz tabletki nie daja 100% pewnosci... sorry ze takie pytanie zadaje ale ten Twój konczyl w Tobie bo jesli tak to cóż.... ciaza moze niestety byc...u nas mimo stosowania tabsów tego przestrzegam ze we mnie nie konczy :no:

Patrycja trzymam kciuki byscie sie szybko dodzwonili... :*

Ceny też zauważyłam że są masakryczne, nic nie kupię, a 70 zł zostawie w sklepie :dry:

Pati daj znać co i jak potem, ja też idę po skierowanie, aż z nerwów bym sobie zapaliła :no:

Martynka najlepiej do lekarza idź i to jak najszybciej, ale wydaje mi się że test jednak prawdę mówi, więc gratuluje! :)

Kamaa podziel się wypiekiem :-p

Elizamogłaś mu powiedzieć żeby sam sobie dupy dał :-p ach faceci u nich cały świat mieści się w spodniach...

edit.

Martynka idź jak najszybciej:
1. zdrowie dziecka teraz ono jest najważniejsze :tak:
2. do 10 tyg. ciąży musisz się zgłosić bo nie dostaniesz becikowego, a wiadomo że każde pieniadze się przydadzą tymbardziej że się uczysz :tak:

Ostatnia edycja:
Powiem tak na ogół we mnie nie konczył tylko raz ... Pod wpływem chwili....i to było jak był po paru piwkach w weekend... I tylkko raz .. Nie wiem jak to mozliwe sama w szoku jestem boje sie jednej rzeczy ze jak sie wszyscy dowiedza ze jestem w ciazy to mi gabrysie zabiora chociarz tez mysle sobie tak ze to nie mozliwe poniewaz mam warunki na 2 dzieci i kasy tez troszke odłozone z 500 zł ale na poczatkowe potrzeby narazie wystarczy

patisia nommm dziekuje za gratulacje.... A z becikowym to zmienili teraz warunek ... musi byc pod opieka lekarza od 6 tyg ciazy co najmniej....

Najlepsze jest to ze od kilku dni mam takie porabane sny ze ojeju własnie dzis w nocy sniło mi sie ze zrobiłam test ciazowy i własnie wyszły 2 kreski.... dziwny zbieg okolicznosci....

Ostatnia edycja:
Patisia a mnie sie wydaje ze martynka dobrze pisze co do becikowego, bo ja jak bylam w ciazy to zmieniali to 3 razy az w koncu jest tak ze musi byc u lekarza od 6tc conajmniej :tak:

reklama
aha.... no to fajnie .. w takim razie jak dzis ze szkoły bede wracac to wstapie do przychodni i umuwie sie na wizyte do ginekologa który prowadził moja ciaze z gabrysia.... jest stary ale jary :-D nie jest zły .. i najlepsze jest to ze kiedys moja tesciowa z nim pracowała w szzpitalu...:-)

Wczoraj o godzinie 22 naszło mnie na twarozek ze szczypiorkiem....

Jak byłam w ciazy z gabrysia to miałam wiele objawów mdłosci i wymioty były najgorsze bo przez cała ciaze trwały.... a teraz nie czuje za bardzo mdłosci ani zebym musiała pujsc do toalety no tylko zauwazyłam ze troszke czesciej do ubikacji chodze nawet w nocy jak gabi wstaje ....

Ostatnia edycja:
Do góry