konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Taki nudny był?Może za mało mówił albo niezrozumiale;-)no właśnie sama się zastanawiałam czy mi dziecka nie podmienili No chyba,że to wpływa kawalera z którym spacerowała
justyś Witaj
A ja dziś wstałam o 5, o 5.30 dałam małej się wycyckać;-) A o 6 już do wyjścia się zbierałam
Jestem trochę rozczarowana po pierwszym dniu, bo nikt mnie nie chciał wdrożyć do pracy ani dać mi taryfy ulgowej, tylko traktowali mnie, jakbym nie miała 14miesięcznej przerwy Okazuje się, że niewiele się zmieniło i jest dalej ten sam kocioł i dużo pracy, więc czułam się dosyć swobodnie;-) Szkoda tylko, że jak wróciłam to mała już spała. Jutro od 6 nadrabiam zaległości w opiece nad dzieckiem;-)
P. chyba całkiem nieźle sobie radził, bo tylko raz zadzwonił i tylko po to, żeby zapytać, czy coś w sklepie kupić;-) Za to podobno mała będzie mieć limo pod okiem A jeszcze guz z czoła nie zszedł P. poszedł spać o 20, nareszcie wie,co znaczy cały dzień się dzieckiem zajmować
umi Mi się bardzo podobał tekst księdza na naukach moich znajomych: "Przed ślubem grzech dać, po ślubie grzech nie dać"
kaama Ja mam dla mojej bluzy next newborn i są dobre
ewi, cherie zdrówka dla chłopaków
femme +11
patrycja, patisia Zabieg zamykania przepukliny nie jest taki straszny
Dziś zjadłam 2 pączki i chrusty, choć nie lubię Ale że w pracy były wyłożone na stoliku, to stwierdziłam, że zjem dziś zamiast jutro. ;-)Pączki właściwie jadam tylko raz w roku
anetka Przypomniałaś mi, że dziś YCD, trzeba obejrzeć