reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

konniczynka no właśnie zakleiłam to. Ale aż się popłakałam jak zahaczyłam tym ostatni raz....

Wiecie co... Normalnie mnie zaczęło denerwować to co się dzieje w kraju. Ceny tak poszły w górę na wszystko że mnie szlak trafia. Nie wiem co będzie jak tak ciągle będzie wszystko rosnąć :wściekła/y:

reklama
konniczynka no właśnie zakleiłam to. Ale aż się popłakałam jak zahaczyłam tym ostatni raz....

Wiecie co... Normalnie mnie zaczęło denerwować to co się dzieje w kraju. Ceny tak poszły w górę na wszystko że mnie szlak trafia. Nie wiem co będzie jak tak ciągle będzie wszystko rosnąć :wściekła/y:
tez mnie to wkurza ,no naprawde ceny wzrosly masakkryczmnie:szok: u mnie w miescie ciezko kupic sol i cukier nawet bo ludzie wykupuja dopoki jeszcze cena calkiem nie wzrosla bo strasz ze bedzie jeszcze wyzej...

Też coraz więcej w sklepach kasy zostawiam :dry: a zarobki nie wzrastają :dry: Aż się boje, co to będzie, jak euro wprowadzą :dry:

No my dzisiaj w lidlu soli też nie dostaliśmy :szok: W ogóle Filet z kurczaka to tak skoczył że się za głowę można chwytać. Nie mówiąc o kawie czy właśnie cukrze. Wszystko w górę... Zaczną się problemy... ech...

To i ja się melduję wieczorkiem !
Spacerek zaliczony,ok 16 a mina mojego malucha na huśtawce bezcenna.Bylismy też w realu bo są fajne promocję na rzeczy dla bobasów;kaszki,słoiczki,soczki body itp.
Ale nic konkretnego do jedzenia nie kupiliśmy a 250 zł poszło,szok normalnie,cukier po 4.30 aż mnie zatkało bo wydaje mi się że całkiem niedawno płaciłam 3.50 za kg. a ma cena skoczyć o 150% podobno teściowa mi mówiła.Wykończy nas ta Polska normalnie!
Klucze dorobione więc jutro wcześniej na spacerek pójdziemy tak koło 11-12 planuję bo potem jak Z z pracy wróci to do teściowej na pączki własnej roboty jedziemy mniam,już nie mogę się doczekać.

Kama-
kluczę Z do pracy zabrał bo mamy jedne a szedł na 6 i nas zamknął a nie chciał mnie budzić.
Femme- to niewiarygodne taka wada u tak małego dziecka,nie denerwuj się tylko idź do innego lekarza to na pewno pomyłka.
Cherie,Ewi -zdrówka dla szkrabów.
ViKamciaG- kochana czy twój suwaczek dobrze pokazuję,Wikusia ur, się 24 listopada 2009 a ma 1 rok i 3 miesiące?Czy ja ślepa jestem?
patrycja9009-
nie martw się z Kubusiem bedzie wszystko dobrze,ja miałam też operację na przepukline jak miałam chyba z 6 lat i wszystko ok,a ta dentystka to jakaś wredna baba była przecież od tego jest żeby żeby leczyć więc po co te głupie komentarze.
Vegas-Martynka do super modelka i jaka piękniusia jak laleczka,a katarek oby szybko minął.
themartynka2010- dziękuję za pączusia pychotka!
kiniorek- trzymam kciuki za zdrówko twojego taty no i za Ciebie bo niedługo nam sie rozpakujesz kobieto!Fajowo az Ci zazdroszczę.A co do tych ''cyndzelków'' moja mama ma takie pod pachą i na szyji i z tego co wiem to ją to nie boli no chyba że właśnie sobie je naderwie.

A ja zaraz chyba uduszę mojego Z jak nie przestanie chrapać,matko jak głośno masakra!!!

Ostatnia edycja:
Justyś ja jakoś nie mogę zasnąć i siedzę na lapku. Mały co chwila mi na pęcherz naciska i mnie kuje ;] No i dzisiaj jakoś mało się ruszał... A ja już 5 razy w kibelku byłam... Do tego wzdęcia okropne...

Bry

Eee mało nabazgrałyscie :-p
Femme :szok: nie słyszałam o takiej duzej wadzie wzroku u tak malego dziecka... :no:
Patrycja bedzie dobrze wszystko... Mój Daniel ma pruchnice ale my nic nie robilismy mu tylko mu lakowala i zatrzymala by sie nie wdala wiecej, i nie bylo tego tak widac, a po tym lakowaniu ma górne jedynki, dwójki i trójki czarno białe... :-( nic na to nie poradze bo o zabki dbałam mu tak jak i o Hani a on ma pruchnice a Hania ma perełki biale... ehhh
Vegas super zdjecia:-)

Niewiem co mialam pisac wiecej.... gotuje juz buraczki na obiad, kolo 10 wychodzimy na spacerek... pogoda za oknem znów cudna:tak: :-)
A M juz sam niewie co chce.... kurde, brak słów, zarobil kase na butle z gazem i do mnie fochy strzelał bo on to on tamto, to ja do niego : i co mam ci z tego powodu dupy dac? A on ze tak :no::sorry2: kurde brak słów mi do niego.... ;]

Witam.....
dzieki dziewczyny za miłe słowa.... dziś samopoczucie nieco lepiej choć musze jeszcze raz do lekarza naszego jechać bo R wczoraj zauwazył że skierowanie jest wypisane na całkiem inne dziecko :wściekła/y: niewiem jak ja tego mogłam nie zauważyć....:no: R zaraz bedzie dzownił do przychodni pytac o której chirirg bedzie i jeszcze po drodze po to skierowanie bede leciec na szybko na szczeście to po drodze... tylko pogoda mnie coś dobija....
Kiniorek dobrze że Twój tata wygrał z rakiem.... a Ty na porodówke marsz!!

Helloł

Wczoraj padłam o 20:30 :szok:
Tak czekałam na YCD :-D

Vegas śliczna Martynka.

Patrycja kochana będzie dobrze na pewno.... jak tylko wrócicie od chirurga to pisz od razu... my będziemy tu jak na szpilkach siedzieć.
Ściskam mocno :*

Eliza bo doopa to dla facetów lekarstwo na całe zło :-D

Znowu mi się nic nie chce a muszę faworki wykonać :dry:

No nic idę pichcić.

reklama
Witam...... okres spóżniał mi sie juz prawie 2 tyg wiec postanowiłam dzis zrobic test ciazowy na którym wyszły 2 kreski ... nie wiem czy wierzyc w to bo przecierz testy nie daja 100% pewnosci ze jednak moge byc w ciazy bo biore tabletki antykoncepcyjne a moze one zle zadziałały na mnie... w sumie pale papierosy ...(chociarz juz teraz musze ograniczyc dopuki lekarz nie potwierdzi ciazy) to moze przez te papierosy tabletki nie zadziałały jak trzeba.... jestem w szoku ze wyszły 2 kreski ale z drugiej strony nawet sie ciesze ale za wczesnie ....... gabi ma dopiero rok i 2 miesiace... chociarz znam kolezanke która ma 17 lat ma jedno dziecko które teraz ma 7 miesiecy a drugie juz w drodze.... załamana jestem a jeszcze dzis do szkoły ide ale to na 10 45 ....

Do góry