To i ja się melduję wieczorkiem !
Spacerek zaliczony,ok 16 a mina mojego malucha na huśtawce bezcenna.Bylismy też w realu bo są fajne promocję na rzeczy dla bobasów;kaszki,słoiczki,soczki body itp.
Ale nic konkretnego do jedzenia nie kupiliśmy a 250 zł poszło,szok normalnie,cukier po 4.30 aż mnie zatkało bo wydaje mi się że całkiem niedawno płaciłam 3.50 za kg. a ma cena skoczyć o 150% podobno teściowa mi mówiła.Wykończy nas ta Polska normalnie!
Klucze dorobione więc jutro wcześniej na spacerek pójdziemy tak koło 11-12 planuję bo potem jak Z z pracy wróci to do teściowej na pączki własnej roboty jedziemy mniam,już nie mogę się doczekać.
Kama- kluczę Z do pracy zabrał bo mamy jedne a szedł na 6 i nas zamknął a nie chciał mnie budzić.
Femme- to niewiarygodne taka wada u tak małego dziecka,nie denerwuj się tylko idź do innego lekarza to na pewno pomyłka.
Cherie,Ewi -zdrówka dla szkrabów.
ViKamciaG- kochana czy twój suwaczek dobrze pokazuję,Wikusia ur, się 24 listopada 2009 a ma 1 rok i 3 miesiące?Czy ja ślepa jestem?
patrycja9009- nie martw się z Kubusiem bedzie wszystko dobrze,ja miałam też operację na przepukline jak miałam chyba z 6 lat i wszystko ok,a ta dentystka to jakaś wredna baba była przecież od tego jest żeby żeby leczyć więc po co te głupie komentarze.
Vegas-Martynka do super modelka i jaka piękniusia jak laleczka,a katarek oby szybko minął.
themartynka2010- dziękuję za pączusia pychotka!
kiniorek- trzymam kciuki za zdrówko twojego taty no i za Ciebie bo niedługo nam sie rozpakujesz kobieto!Fajowo az Ci zazdroszczę.A co do tych ''cyndzelków'' moja mama ma takie pod pachą i na szyji i z tego co wiem to ją to nie boli no chyba że właśnie sobie je naderwie.
A ja zaraz chyba uduszę mojego Z jak nie przestanie chrapać,matko jak głośno masakra!!!