reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
haha wstał własnie, zaczol gadac, ide do niego a on niedosc ze na brzuchu lezy to mial jedna reke z bluzeczki wyjeta :-D mały agent no:-)

Wy o sprzątaniu a ja mam taaakiego lenia, na szczęście nie ma dużego burdelu, więc nie ruszam nic :-D

Ja ostatni raz upiłam się we wrześniu na weselichu mojego brata, nie pamiętam jak do domu wróciłam :-D
Ale ja na szczęście nie wiem co to kac :-p

No i wróciłam:
Przed ->
P280211_11.46.jpg
Po ->
P280211_12.17_[01].jpg

No i macie ;]

Elizka o widze ze wydatki ie szykója na zawrór:/

A ja jeszcze nigdy kaca nie miałam:-D tzn raz mnie reds z nóg ściąl na 30 min ale zeby kaca to nie upić tez sie nie upiłam:-) ale raz leczyłam mojego T z kaca... kazałam mu myc za kare naczynia:-D, bo mnie nie słuchał, że ma juz przestać to potem miał kare, a teraz sie słucha:tak:

edit kiniorek bardzo ładnie:-) przed miałas bardziej fryzurkę na chłopaka a teraz jak seksi laska wyladasz:-) troche sciecia i juz inaczej człowiek wyglada:-)

A własie wróciłam z zakupów i jak Z pojdzie spać to wezmę się za gołąbki.

Pogoda piękna , tylko wiatr wieje

A kto mi powie w jakim konkursie bierzecie udział??? Daffi do Ciebie pytanie:-D

kiniorek super fryzurka

Ostatnia edycja:
kiniorek super!!! :-)
umi nom niestety,dobrze ze to tak wiele nie kosztuje bo kolo 70zl ale pewnie bedzie musial to robic facet od ogrzewania i tez sobie cos policzy ;]

reklama
Do góry