reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja Eliza miałam 80 :dry:
Vegas bo ja nie chciałam mieć diametralnej zmiany itp. Po prostu grzywka mnie denerwowała i chciałam żeby jakoś mniej mieć tych włosów bo z długości nie chciałam ich ścinać...

reklama
A ja wam przedstawiam Julkę rozrabiakę:D

Postanowiła mi podkraść i poczęstowac się

Ta zdobycz jej najbardziej sie poodobala: (zeby nie bylo dodam ze pusta w srodku:)

No i tu przed chwila padla mi a juz tak rozrabiala.. robila wszytsko by spac nie isc:

Dziewczyny jak to jest z tymi pitami...?
my chielismy sie rozliczyc juz dawno ale zalezni jestemy od firmy M bo pita nie dostal.. dzos ostateczny termin a M wie ze nie dostanie.. co my mamy zrobic?

daffi mój Kacper też lubi piwo ale "pije" warke strong:-D. Poza tym te zdjecia są bardzo wymone na jednym tu niby pije pute piwko a tam pada jak mucha i śpi:-p świetna jest

Paula Ja kiedys miałam tylko krótkie włosy i tylko dla S chodowałam długie. ale nigdy więcej, w krótkich czuje się ;lepiej. a co do pampka to ja mam to samo z zakładaniem na noc,. a najlepiej ze jak isę nei ząłoży to mały akurat w nocy sika w majty a jak ma pampersa to po całej nocy suchy jest.
Patrycja Współczuję tkaiej sąsiadki. jak to cżłowiek zeruje na czyjejś dobroci a poem zero podziękowania.
ELiza Pamiętamy pamiętamy o kciukach. a co do pieca to rzeczywiścei kiepsko.
Kiniorek Chyba minimalnie włoski podcięłaś co? Bo nie widze za bardzo różnicy albo już taka ślepa jestem.:confused:

daffi Julka słodka

Moja Z tez lubi bawic się puszkami

Eliza kciuki zaciśnięte, a z piecem niefajnie..
My tez mielismy co jakis czas jakieś awarie ale M zawsze sam robił

Ewi no pisałam że nie ścięłam ich z długości tylko grzywka i przerzedzone są ;p

Eliza 3mam kciuki. Krzysiek dzisiaj pojechał na rozmowę ale okazało się ze to Call center ;/

reklama
daffi mój Kacper też lubi piwo ale "pije" warke strong:-D. Poza tym te zdjecia są bardzo wymone na jednym tu niby pije pute piwko a tam pada jak mucha i śpi:-p świetna jest

wiesz ze nie zauwazylam tego zbiegu okolicznosci:D::D haha nawalilo mi sie dziecko i spi.. dobrze ze ubana inaczej... mozna wnioskowac ze to inne dni:D

eliza wiem ze do konca kwietnia ale nam na czasie zalezy.. mamy zobowiazania wobec 1 osoby i to wlasnie cala kaska ze zwrotu podatku. a kurcze jakby dzis dali to jutro juz bym zaniosla i czekala na kaske a tak.....

Do góry