reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kiniorek albo ja jestem ślepa :-D albo nie wiele zmieniłaś, tylko grzywka inaczej, ale lepiej lepiej :tak:

Eliza zazwyczaj fachowiec bierze więcej za naprawę niż sama część kosztuje :dry:

Tak to jest jak kasy nie ma to wszystko się wali.

reklama
umi no kurcze niby by mogli to zrobic ale to trzeba przy piecu wykrecac zeby sie dostac do tego i wiesz, spuscic cala woge z rór... strach ze cos sie spieprzy jeszcze gorzej... ;] lepiej chyba zeby zrobil to facet co zakladal to ogrzewanie cale ;]

edit. kurcze nie moge tego zrozumiec,3 lata temu centralne caaale bylo robione,z piecem 13tys na to poszlo... a teraz juz cos sie popsuło... ;]

Kama no owszem grzywkę zrobiłam bo już nie mogłam na oczy patrzeć... I włosy przerzedziła bo miałam gęste już strasznie... Ale jestem ogólnie zadowolona - w końcu ;]

I dziękuję za opinie :)

Eliza bo to czasem tak jest że coś się zrobi i za jakiś czas i tak ta rzecz się popsuje bo to by było nienormalne ;]
Malwina to jest portal gdzie oglądasz spoty reklamowe (5dziennie) i na końcu oglądania masz info że żeby wygrać coś to tam jakieś zadanie dostajesz ;p Np. Szukanie koloru na obrazku. I musisz kliknąć szybko w kolorek ;] I potem czekasz na koniec dnia czy wygrałaś coś czy nie. To zależy od czasu w jakim kliknęłaś na ten kolorek.

Eliza to może część wadliwa była...

U Nas 1,5 roku temu był robiony remont całego domu, poszło 100 tyś.
A już dach robili bo przeciekał, rury z wodą zamarzają, panele w sypialni się wyginają :angry:

Hej:) U nas słonko piękne, z rana leciałam z pitami, Malutka śpi od 12.35, jak wstanie ruszamy na spacer. Godzinę temu było 0 stopni, więc przy takim słonku żadna tragedia:) My mamy 3 czapeczki na wiosnę to jest dobrze:D

Kiniorek ja też jakoś niewiele zauważyłam, ale najważniejsze, że dobrze się czujesz w swojej fryzurce:)

Oj Laski kusicie mnie by w coś pograc:D

a nie macie więcej linków do gier różnych, sprawdzonych?

kaama tak, takiego zaworu jak ten juz nie robią:dry: dlatego jak cos trzeba wymienic juz caly ;] ehhh

ja dzis gralam ale sie nie udalo chyba bo wynik ialam 81.... ;];]

reklama
kaama tak, takiego zaworu jak ten juz nie robią:dry: dlatego jak cos trzeba wymienic juz caly ;] ehhh

ja dzis gralam ale sie nie udalo chyba bo wynik ialam 81.... ;];]

no to sie nie udalo z 81 sie nie wygra.,...
ja kiedys mialam 81990 i nei wygralam.. musi byc ponad 82 co jest mzoliwe zapewniam.. ja zaraz bede grac zobacze czy ustrzele:D

Do góry