reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula dzięki będę oglądać :-)

Koniczynka a to spoko :-) skończę dziś słoiczek tego jabłka i wezmę się za marchewkę. Pytałam się bo gdzieś czytałam,że nowość trenujemy przez co najmniej tydzień a potem dopiero mogę podać coś innego.

Daff biedna Julka. znowu się jej coś czepia. 3mam kciuki z express;-)
Ja dziś sobie nie ponetuję,bo M wraca a jak on się dorwie do kompa to do rana się nie odklei;-) Także proszę o spokój! Nie szaleć z postami:-D

reklama
umi umnie im bardziej na leżąco tum gorzej i wtedy mam mroczki przed oczami.. więc taka pozycja odpada..
jak się kłade u lekarza do badania to mroczki murowane i się osuwam z fotela
:dry:

paula jak chcesz to mam prościutki przepis na ciasto z kokosem:tak:

witam , ja dziś się źle czuję... im bliżej końca tym gorzej:dry: a pofgoda taka piękna że aż żal.. chyba coś się wymyśli bo ja w domu nie zamierzam siedzieć:-p

kamcia Biedna ty :-( Ja poproszę o ten przepis :tak: A z kremem albo budyniem to ciasto? Mniam, uwielbiam takie :tak:

anetka nie wygrywasz bo nie grasz:p
paula wow ile ciuszków:-)
Kamcia mnie własnie na leząco było dobrze a juz w ogóle super na prawym boku

anetka nie zawsze sie udaje to fakt. Ja tez nie wygrywam we wszystkich których bym chciała:-D

Zwycięstwo!!! młody w koncu usnął po 30 min walki i zalaniu łózeczka herbatą:/

reklama
Do góry