reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula dzięki będę oglądać :-)

Koniczynka a to spoko :-) skończę dziś słoiczek tego jabłka i wezmę się za marchewkę. Pytałam się bo gdzieś czytałam,że nowość trenujemy przez co najmniej tydzień a potem dopiero mogę podać coś innego.

Daff biedna Julka. znowu się jej coś czepia. 3mam kciuki z express;-)
Ja dziś sobie nie ponetuję,bo M wraca a jak on się dorwie do kompa to do rana się nie odklei;-) Także proszę o spokój! Nie szaleć z postami:-D

reklama
umi umnie im bardziej na leżąco tum gorzej i wtedy mam mroczki przed oczami.. więc taka pozycja odpada..
jak się kłade u lekarza do badania to mroczki murowane i się osuwam z fotela
:dry:

paula jak chcesz to mam prościutki przepis na ciasto z kokosem:tak:

witam , ja dziś się źle czuję... im bliżej końca tym gorzej:dry: a pofgoda taka piękna że aż żal.. chyba coś się wymyśli bo ja w domu nie zamierzam siedzieć:-p

kamcia Biedna ty :-( Ja poproszę o ten przepis :tak: A z kremem albo budyniem to ciasto? Mniam, uwielbiam takie :tak:

anetka nie wygrywasz bo nie grasz:p
paula wow ile ciuszków:-)
Kamcia mnie własnie na leząco było dobrze a juz w ogóle super na prawym boku

anetka nie zawsze sie udaje to fakt. Ja tez nie wygrywam we wszystkich których bym chciała:-D

Zwycięstwo!!! młody w koncu usnął po 30 min walki i zalaniu łózeczka herbatą:/

reklama
Do góry