reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziewczyny-wyluzujcie:)

tak,Vikamcia..przeczytałam.podziękowałam Ci nawet,ale już nie pamiętam,w którym poście :-p postaram sie cos z tym zrobić-tak jak radzisz. :)

lecę do mężusia:)dobranoc!

aa to wybacz nie doczytałam widocznie, nbo musiałam małą uśpić ,.. fikała mi na łóżku przez godzinę.. hehe
az wkońcu o 21 padła ... a ja prawie razem z nią;-)

reklama
jak napisałas o tym,to pomyslalam,ze ten suwak z ząbkami się zepsuł i ma same jedynki na nim :-D hihihiihhi
Pomyślałam to samo i od razu spojrzałam na ząbkowy suwak:-D
Idę ćwiczyć i spać, bo pobudka małej już za 6h, a w międzyczasie jeszcze cyc będzie...
P. siedzi obok i gra na swoim lapku zamiast mnie do łóżka wołać. I znowu przez niego się nie wyśpię:-D

to się kładź i wypoczywaj Ciężarna Kobieto!!!!:)
bo Cię pewnie córa zbudzi o świcie :-p

hehe no tak..
jak ona wstaje t pierwsze co to idzie do mamusi.. ciaga za rękę że mam z nią iść i woła "mama papa " "mama oć"
no a jak ją biorę do łózka to mnie całuje przez pół godziny to busdze męża żeby do niej wstał (o ja wyrodna :-D)
jak on z nią siedzi już z 20 min , przebierze ją i ubierze to ja wstaję dopiero bo jakoś wcześniej nie mam siły:-p:zawstydzona/y:
a później jak już jestem na nogach to lajt ,m ogę szaleć cały dzień...
a co najgorsze w nocy nigdy nie jestem śpiąca mimo że wstaję codziennie o 8 rano:sorry:

och wy niedobre. kto tak po nocach siedzi i pisze, co?
ja dzisiaj miałam miła pobudke o 5.30.
Daffi I jak. działaliście wczoraj? 4 to chyba Twoja sdzcześliwa liczba.
Trinaa zdrówka.
Daffi, Kamcia I po co te dyskusje? Z dalszymi pretensjami polecam przenieść się na Prv./ bo jeszcze trochę a widze ze będzie regulamin złamany.

Hej
Czytałam, czytalam az wreszcie nadrobiłam :-)

Martynka super ze sobie wszystko wyjasniłysmy... tylko nie rozumiem czemu wysłaliscie dziadka do USC? przeciez Wy jestescie rodzicami i wy powinniscie isc a tak to on niewiedzial co mial zrobic, urzedniczki mu glupot nagadaly i zrobily jak zrobily ze Twj ojciec jest na akcie urodzenia :sorry: no i teraz macie problemy przez to.... Ehhh...
Trina jak sie czujesz? z Mikim oki, jakos teraz spokojniej przechodzi ząbkowanie:-)

Dobra ja zaraz spadam robic pierogi..... kurcze ... :-(

Melduje sie i ja:)
Alan od rana mnie denrewuje jeszczy caly czas...polozylam go do lozeczka i niech sobie tam lezy,przynjalmniej w koncy sie zamknal....

reklama
Fikusek- te skoki rozwojowe to chyba do roku tak męczą dziecko. Pewnie to zęby. U nas też idą 2 kolejne,na szczęście Adaś coraz lepiej sobie radzi z ząbkowaniem. Ślini się jak niemowlak, i ciągle chce coś gryźć. Nie raz mi się oberwało przy smarowaniu dziąsła.

Do góry