reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kama to ciesz się,że nie obejrzałaś, ja żałuję, że zobaczyłam. W nocy będzie mi się to pewnie śniło :sorry:
Jest któraś z Was na "szafa.pl"? zobaczylybyscie ile dziewczyn tam jest za aborcja. Jedna laska ma avatar z tekstem "pomóż ocalić koniec idące na rzeź" a dziecko by usunęła jakby zaszła... :dry:

ja jestem na szafce.... nasrane w baniach maja co po niektorzy....

reklama
dokładnie.. :sorry:
Jeszcze lepiej! inne twierdzą,że ciąża 9 tygodniowa to jest zarodek a nie dziecko, inne piszą, że to pasożyt w naszym ciele i mamy prawo się go pozbyć.. :dry:

dokładnie.. :sorry:
Jeszcze lepiej! inne twierdzą,że ciąża 9 tygodniowa to jest zarodek a nie dziecko, inne piszą, że to pasożyt w naszym ciele i mamy prawo się go pozbyć.. :dry:
ja wyznaje jedna zasade...jezeli ktos sie bzyka zawsze musi brac pod uwage ze bedzie w ciazy... dorslo sie do bzykania to powinno i do dziecka!

Kurcze,moja babcia od strony taty miała 9 dzieci, mieszkała z dziadkiem na wsi,nie przelewało im się,ale jakoś ich wychowali na porzadnych ludzi,bo dziadkowie sobie odmówili nie raz nie dwa,ale dzieci zawsze miały chleb,ciepło i czysto w domu, moje ciotki zawsze miały uszyte przez babcię śliczne sukienki na różne okazje itd...a teraz, byle za przeproszeniem "pierdnięcie" i już najlepiej się dziecka pozbyc:-:)-(

anetka pasożytem to się nazywają one - które chcą się pozbyć w taki sposób "kłopotu" i nie odpowiadać za swoje decyzje:wściekła/y: co za głupie kozy....

Ja to czytam, wkurzam sie ale nie mogę przestać czytać, bo aż nie chce mi się wierzyć, że istnieją tacy ludzie, bez serca.. szkoda, ze ich rodzice nie pomysleli kiedys o aborcji :sorry:

reklama
Anetka- niestety na świecie jest wiele zła. Na szczęście żadna z nas nie zrobiła tego w przypadku tych kochanych szkrabów ,które codzień oglądamy na bb. Wcześniej sama myślałam,ze każdy ma wolną wolę i niech robi co chce. Ale od kiedy zaszłam w ciąże to w głowie mi się nie mieści jak można zabić swoje dziecko. Nie potrafiłabym z tym żyć. Na szczęscie mam kochanego,zdrowego synka. Coraz częściej słysze,ze jest bardzo do mnie podobny-nierozerwalna część mnie. Te które kiedy kolwiek dopuszczą sie zabójstwa napewno nie raz będą się męczyły z myślami-a my możemy z czułością spoglądać na nasze szkraby.

Do góry