reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas, fikusek dobrze to ujełyście... gigantyczny brzuch mialam i tak sie z nim czulam.... :tak: do tego lato,gorąco.... ehhhh nom mialam 125cm w obwodzie na wys.pepka :tak:

reklama
czy moim psom aby nie za dobrze?:-)
DSCN2666_450x600.jpgDSCN2670_450x600.jpgDSCN2671_800x600.jpg
Dona najbardziej lubi grzac dupkę przed kominkiem, cwaniara bo umie na pufie siedziec. Bisiowi jaja przeszkadzają to woli grzac pupę przy kaloryferze:p:p:)

hehehe mnie też to rozwala zawsze a taki widok jest niemal codziennie:) najgorzej ja się mam jak chcę się wbic by się ogrzac a psy mnie skutecznie wyganiają - Biś mi łapę kładzie na moje udo - nie szkodzi, że Biś waży 70kg i jego łapa jest ciężka:D a jakie ma ostre szpony. Już tyle mi siniaków takim kładzeniem łapy zrobił:D Dona mnie skutecznie wygania jak zacznie ślinę toczyc, fuuuj.

W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wracam do pracy, już się stresuję:dry: Czekam na podpis dyrektorki, a potem będę biegać z obiegówką- bhp, ppoż, medycyna pracy, administracja, kadry, księgowość... i mam nadzieję,że do marca się wyrobię. Dziś cały dzień w biegu: załatwianie spraw w pracy, lekarz (zapisałam się do niego chyba 2 lata temu, a dziś byłam pierwszy raz u niego:-D i tylko po skierowania i zaświadczenie o karmieniu piersią:-D) zajęcia na uczelni... Aż mnie głowa boli :dry: i chce mi się spać:-) Zaraz poćwiczę (20 dzień a6w:-D) i idę spać:tak:
trinaa wracaj do zdrówka. :tak:
P.też coś narzeka na gardło :dry: no i mała przeziębia i dalej jej z nosa leci, a na sam widok fridy wyje potwornie, jakbym ją ze skóry obdzierała:-( Potem jej uspokoić nie mogę:-(
lolkak Maja jest tak samo długa jak moja mała:-D
ixi śliczne chłopaki:tak:
Ja Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.
:tak:\
Jakoś mi się skojarzyło to z miską dla psa:-D:-D:-D:-D
kiniorek Mi tydzień przed porodem gin mówił, że mała ma ok.3300, na IP w dniu porodu wymierzyli małą na 3400, a było 2700 :-)
Super, że wizyta udana:tak:
fikusek Też zawsze czytam etykiety. Dlatego przeważnie nie kupuję paczkowanych wędlin:-D
lenka ślicznie ci w ciąży:tak:
kamcia Malutki ten brzuszek, ale ja w sumie też nie miałam jakiegoś wielkiego, może ze 2razy większy;-)
vegas Ja chyba miałam podobny brzuch:tak:Taka piłeczka:-) Mi też tylko w brzuch szły kg:tak: Ale nie mam prawie zdjęć z tego okresu:-(
Martynka malutka jest przy psach:-D
eliza Hehe, ty to miałaś wielki brzuch:-D
anetka Ja używałam i podpasek, i tamponów, ale to było wieeeki temu. Ostatnio moja siostra korzystała z podpasek, które po mnie zostały u moich rodziców i się okazało, że były przeterminowane:-D:-D:-D:-D:-D

Wróciłam od szwagierki, włoski jej pomalowałam nawet fajnie wyszło :tak:

Ale fajne brzuszki, aż się na wspominki bierze, fajne to były czasy.

Konniczynka :-D:-D faktycznie jak dla psa :dry: :-D

koniczynka dzięki:*

Vegas udane te Twoje psy ha ha:-D nasza też cwaniara różne cuda wyczynia np. lubi włazić na sofę w salonie kiedy goście są...ot co, taka towarzyska dama:-p

ViKamcia kiedy ja miałam taki brzuszek...heh dawno i nieprawda;-)

Eliza coś czuje,że będę miała porównywalny bęcuś do Twojego:-)

lenka no to faktycznie,kawał chłopa z Twojego synusia był:-)

Boże świety, właśnie obejrzałam filmik USG z aborcji i naprawdę żałuję, że to widziałam. Ryczałam jak głupia.. :-( straszne.

reklama
oj Anetka.. a gdzieś to wlazła, że takie przykrości oglądałaś? mi wystarczył wierszyk o aborcji by ryczec jak bóbr..

Do góry