reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas, fikusek dobrze to ujełyście... gigantyczny brzuch mialam i tak sie z nim czulam.... :tak: do tego lato,gorąco.... ehhhh nom mialam 125cm w obwodzie na wys.pepka :tak:

reklama
czy moim psom aby nie za dobrze?:-)
DSCN2666_450x600.jpgDSCN2670_450x600.jpgDSCN2671_800x600.jpg
Dona najbardziej lubi grzac dupkę przed kominkiem, cwaniara bo umie na pufie siedziec. Bisiowi jaja przeszkadzają to woli grzac pupę przy kaloryferze:p:p:)

hehehe mnie też to rozwala zawsze a taki widok jest niemal codziennie:) najgorzej ja się mam jak chcę się wbic by się ogrzac a psy mnie skutecznie wyganiają - Biś mi łapę kładzie na moje udo - nie szkodzi, że Biś waży 70kg i jego łapa jest ciężka:D a jakie ma ostre szpony. Już tyle mi siniaków takim kładzeniem łapy zrobił:D Dona mnie skutecznie wygania jak zacznie ślinę toczyc, fuuuj.

W przyszłym tygodniu prawdopodobnie wracam do pracy, już się stresuję:dry: Czekam na podpis dyrektorki, a potem będę biegać z obiegówką- bhp, ppoż, medycyna pracy, administracja, kadry, księgowość... i mam nadzieję,że do marca się wyrobię. Dziś cały dzień w biegu: załatwianie spraw w pracy, lekarz (zapisałam się do niego chyba 2 lata temu, a dziś byłam pierwszy raz u niego:-D i tylko po skierowania i zaświadczenie o karmieniu piersią:-D) zajęcia na uczelni... Aż mnie głowa boli :dry: i chce mi się spać:-) Zaraz poćwiczę (20 dzień a6w:-D) i idę spać:tak:
trinaa wracaj do zdrówka. :tak:
P.też coś narzeka na gardło :dry: no i mała przeziębia i dalej jej z nosa leci, a na sam widok fridy wyje potwornie, jakbym ją ze skóry obdzierała:-( Potem jej uspokoić nie mogę:-(
lolkak Maja jest tak samo długa jak moja mała:-D
ixi śliczne chłopaki:tak:
Ja Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.
:tak:\
Jakoś mi się skojarzyło to z miską dla psa:-D:-D:-D:-D
kiniorek Mi tydzień przed porodem gin mówił, że mała ma ok.3300, na IP w dniu porodu wymierzyli małą na 3400, a było 2700 :-)
Super, że wizyta udana:tak:
fikusek Też zawsze czytam etykiety. Dlatego przeważnie nie kupuję paczkowanych wędlin:-D
lenka ślicznie ci w ciąży:tak:
kamcia Malutki ten brzuszek, ale ja w sumie też nie miałam jakiegoś wielkiego, może ze 2razy większy;-)
vegas Ja chyba miałam podobny brzuch:tak:Taka piłeczka:-) Mi też tylko w brzuch szły kg:tak: Ale nie mam prawie zdjęć z tego okresu:-(
Martynka malutka jest przy psach:-D
eliza Hehe, ty to miałaś wielki brzuch:-D
anetka Ja używałam i podpasek, i tamponów, ale to było wieeeki temu. Ostatnio moja siostra korzystała z podpasek, które po mnie zostały u moich rodziców i się okazało, że były przeterminowane:-D:-D:-D:-D:-D

Wróciłam od szwagierki, włoski jej pomalowałam nawet fajnie wyszło :tak:

Ale fajne brzuszki, aż się na wspominki bierze, fajne to były czasy.

Konniczynka :-D:-D faktycznie jak dla psa :dry: :-D

koniczynka dzięki:*

Vegas udane te Twoje psy ha ha:-D nasza też cwaniara różne cuda wyczynia np. lubi włazić na sofę w salonie kiedy goście są...ot co, taka towarzyska dama:-p

ViKamcia kiedy ja miałam taki brzuszek...heh dawno i nieprawda;-)

Eliza coś czuje,że będę miała porównywalny bęcuś do Twojego:-)

lenka no to faktycznie,kawał chłopa z Twojego synusia był:-)

Boże świety, właśnie obejrzałam filmik USG z aborcji i naprawdę żałuję, że to widziałam. Ryczałam jak głupia.. :-( straszne.

reklama
oj Anetka.. a gdzieś to wlazła, że takie przykrości oglądałaś? mi wystarczył wierszyk o aborcji by ryczec jak bóbr..

Do góry