reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Bo czytam na szafie temat o aborcji i aż mnie krew zalewa jak czytam te egoistki i jakos tak filmik obejrzałam..

Vegas te pieski są duuuzie :) hehe ale fajne ^^

Ja się zbieram, chyba dzisiaj padnę i w końcu pośpię.
Miałyście fajne brzuszki. Mój to cały popękany i do tego mam flak skóry na dole =/ jakby tylko tam tłuszcz mi się nazbierał :-(
No nic idę spać... Dobrej nocy!

E:
Ja jak byliśmy z K na naukach przedmałżeńskich przez 3 dni to w ostatnim dniu puścili nam właśnie film o Aborcji. Chyba się nazywał Głuchy Krzyk czy jakoś tak. Po 5 minutach filmu wyszłam z sali i powiedziałam że nie będę tego oglądać. A byłam w tedy w 3 czy 4 miesiącu.

Ostatnia edycja:
Vegas te pieski są duuuzie :) hehe ale fajne ^^

Ja się zbieram, chyba dzisiaj padnę i w końcu pośpię.
Miałyście fajne brzuszki. Mój to cały popękany i do tego mam flak skóry na dole =/ jakby tylko tam tłuszcz mi się nazbierał :-(
No nic idę spać... Dobrej nocy!
mialam identyczny brzuch jak twoj...Dobranoc:*

Wiecie co dziewczyny,ja jestem można powiedzieć "na świeżo" z tymi kwestiami,bo w 3 liceum miałam kurs przedmałżeński i tam było wszystko o naturalnym planowaniu rodziny i o aborcji również....powiem tylko tyle,że to się nie mieści w mojej głowie,jak można coś takiego zrobić....nie ważne w jakiej sytuacji zostało poczęte dziecko...poczęte to znaczy,że już istnieje, żyje....

Wiecie co dziewczyny,ja jestem można powiedzieć "na świeżo" z tymi kwestiami,bo w 3 liceum miałam kurs przedmałżeński i tam było wszystko o naturalnym planowaniu rodziny i o aborcji również....powiem tylko tyle,że to się nie mieści w mojej głowie,jak można coś takiego zrobić....nie ważne w jakiej sytuacji zostało poczęte dziecko...poczęte to znaczy,że już istnieje, żyje....

dokladnie.....jezeli ktos nie chce dziecka to niech urodzi i zostawi w szpitalu.....wiele ludzi pragnie dziecka a nie moze miec.

reklama
kama to ciesz się,że nie obejrzałaś, ja żałuję, że zobaczyłam. W nocy będzie mi się to pewnie śniło :sorry:
Jest któraś z Was na "szafa.pl"? zobaczylybyscie ile dziewczyn tam jest za aborcja. Jedna laska ma avatar z tekstem "pomóż ocalić koniec idące na rzeź" a dziecko by usunęła jakby zaszła... :dry:

Do góry