reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetko no niestety to ciemieniucha ja ostatnio u Julki tez znalazlam. ale my mamy olejuszke ktora czyni cuda:D

reklama
No oczywiście zgadzam się, każda z nas tutaj jest super mamą;-) jak tak czytam Twoje posty,a np. zwłaszcza ten o tym,że "dzieci dają Ci napęd do życia"..ujęłaś mnie za serce:-p:-D
bo teraz jak ich nie ma to widze ze czegos mi tutaj brakuje:-) a jak sa w domku, to co ze łobuzuja, wiem ze mam co robic:-) upewniam sie tylko w tym ze dzieci sa moim calym zyciem;-)
super ze sa u tesciowej teraz, odpoczelam troszke, ale co za duzo to nie zdrowo;-)

A ja tak siedzę i czytam wasze posty... Jeszcze dołączyłam na marcóweczki 2011... Dziewczyny tam co rusz się rozpakowują :( a mnie nic nie rusza od kilku dni... Tylko te pierońskie pachwiny :(

trinaa no ja mam nadzieję :) Ja pamiętam jak byłam w tym tygodniu co Ty jesteś... Normalnie zleciało od tamtej pory strasznie a teraz się mi dłuży już... Ale jak patrzę na suwaczek ze zostało 2 tygodnie i 6 dni to mi się pyszczek śmieje ^^

No ja mam nadzieje,że mnie też tak szybko zleci;-) już bym chciała mieć małego na świecie,chociaż na pewno nie jedna dziewczyna mi powie,że mam korzystać z "wolności" póki czas:-)

A do mnie dzwonili ze szpitala z Rzeszowa ze mam przeniesioną scyntygrafie z 18 marca na 24 lutego... dobrze ze nie na jutro:-D. Kurcze, zeby teraz mi sie młody nie rozchorował bo dupa z badania.

trina a ja bym czasem chciała zeby mały chował sie do brzucha:-D:-p ale to tak z perspektywy czasu:-) jak byłam na twoim miejscu to tez ciągle chciałam zeby juz wyszedł:-)
kiniorek i na ciebie przyjdzie czas:-)
Kamcia to ja wam zimy zazdroszcze ale lata nie koniecznie:-) wole upały ale ubiegłoroczne dały mi do wiwatu

umi ciąża też jest dla mnie czymś cudownym,ale już chciałabym zobaczyć,jak będzie wyglądał, jego maleńkie stópki i rączki i w ogóle:-)

reklama
trinaa oj tak te stópki i rączki i paluszki normalnie i dupka maluszka do zacałowania ^^

A ja normalnie jak na szpilkach bo za jakieś 2,5 godziny do szpitala na ktg ;D

Myślę czy wziąć torbę ze sobą już czy nie ? W razie czego gdyby coś wyszło.

Do góry