reklama
Liza
Fanka BB :)
bo teraz jak ich nie ma to widze ze czegos mi tutaj brakuje:-) a jak sa w domku, to co ze łobuzuja, wiem ze mam co robic:-) upewniam sie tylko w tym ze dzieci sa moim calym zyciem;-)No oczywiście zgadzam się, każda z nas tutaj jest super mamą;-) jak tak czytam Twoje posty,a np. zwłaszcza ten o tym,że "dzieci dają Ci napęd do życia"..ujęłaś mnie za serce
super ze sa u tesciowej teraz, odpoczelam troszke, ale co za duzo to nie zdrowo;-)
kiniorek91
A ja tak siedzę i czytam wasze posty... Jeszcze dołączyłam na marcóweczki 2011... Dziewczyny tam co rusz się rozpakowują a mnie nic nie rusza od kilku dni... Tylko te pierońskie pachwiny
kiniorek91
trinaa no ja mam nadzieję Ja pamiętam jak byłam w tym tygodniu co Ty jesteś... Normalnie zleciało od tamtej pory strasznie a teraz się mi dłuży już... Ale jak patrzę na suwaczek ze zostało 2 tygodnie i 6 dni to mi się pyszczek śmieje ^^
umi2
A do mnie dzwonili ze szpitala z Rzeszowa ze mam przeniesioną scyntygrafie z 18 marca na 24 lutego... dobrze ze nie na jutro. Kurcze, zeby teraz mi sie młody nie rozchorował bo dupa z badania.
trina a ja bym czasem chciała zeby mały chował sie do brzucha ale to tak z perspektywy czasu:-) jak byłam na twoim miejscu to tez ciągle chciałam zeby juz wyszedł:-)
kiniorek i na ciebie przyjdzie czas:-)
Kamcia to ja wam zimy zazdroszcze ale lata nie koniecznie:-) wole upały ale ubiegłoroczne dały mi do wiwatu
trina a ja bym czasem chciała zeby mały chował sie do brzucha ale to tak z perspektywy czasu:-) jak byłam na twoim miejscu to tez ciągle chciałam zeby juz wyszedł:-)
kiniorek i na ciebie przyjdzie czas:-)
Kamcia to ja wam zimy zazdroszcze ale lata nie koniecznie:-) wole upały ale ubiegłoroczne dały mi do wiwatu
reklama
kiniorek91
trinaa oj tak te stópki i rączki i paluszki normalnie i dupka maluszka do zacałowania ^^
A ja normalnie jak na szpilkach bo za jakieś 2,5 godziny do szpitala na ktg ;D
Myślę czy wziąć torbę ze sobą już czy nie ? W razie czego gdyby coś wyszło.
A ja normalnie jak na szpilkach bo za jakieś 2,5 godziny do szpitala na ktg ;D
Myślę czy wziąć torbę ze sobą już czy nie ? W razie czego gdyby coś wyszło.