reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetko no niestety to ciemieniucha ja ostatnio u Julki tez znalazlam. ale my mamy olejuszke ktora czyni cuda:D

reklama
No oczywiście zgadzam się, każda z nas tutaj jest super mamą;-) jak tak czytam Twoje posty,a np. zwłaszcza ten o tym,że "dzieci dają Ci napęd do życia"..ujęłaś mnie za serce:-p:-D
bo teraz jak ich nie ma to widze ze czegos mi tutaj brakuje:-) a jak sa w domku, to co ze łobuzuja, wiem ze mam co robic:-) upewniam sie tylko w tym ze dzieci sa moim calym zyciem;-)
super ze sa u tesciowej teraz, odpoczelam troszke, ale co za duzo to nie zdrowo;-)

A ja tak siedzę i czytam wasze posty... Jeszcze dołączyłam na marcóweczki 2011... Dziewczyny tam co rusz się rozpakowują :( a mnie nic nie rusza od kilku dni... Tylko te pierońskie pachwiny :(

trinaa no ja mam nadzieję :) Ja pamiętam jak byłam w tym tygodniu co Ty jesteś... Normalnie zleciało od tamtej pory strasznie a teraz się mi dłuży już... Ale jak patrzę na suwaczek ze zostało 2 tygodnie i 6 dni to mi się pyszczek śmieje ^^

No ja mam nadzieje,że mnie też tak szybko zleci;-) już bym chciała mieć małego na świecie,chociaż na pewno nie jedna dziewczyna mi powie,że mam korzystać z "wolności" póki czas:-)

A do mnie dzwonili ze szpitala z Rzeszowa ze mam przeniesioną scyntygrafie z 18 marca na 24 lutego... dobrze ze nie na jutro:-D. Kurcze, zeby teraz mi sie młody nie rozchorował bo dupa z badania.

trina a ja bym czasem chciała zeby mały chował sie do brzucha:-D:-p ale to tak z perspektywy czasu:-) jak byłam na twoim miejscu to tez ciągle chciałam zeby juz wyszedł:-)
kiniorek i na ciebie przyjdzie czas:-)
Kamcia to ja wam zimy zazdroszcze ale lata nie koniecznie:-) wole upały ale ubiegłoroczne dały mi do wiwatu

umi ciąża też jest dla mnie czymś cudownym,ale już chciałabym zobaczyć,jak będzie wyglądał, jego maleńkie stópki i rączki i w ogóle:-)

reklama
trinaa oj tak te stópki i rączki i paluszki normalnie i dupka maluszka do zacałowania ^^

A ja normalnie jak na szpilkach bo za jakieś 2,5 godziny do szpitala na ktg ;D

Myślę czy wziąć torbę ze sobą już czy nie ? W razie czego gdyby coś wyszło.

Do góry