reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Zuzia dzisiaj na jednej drzemce :szok::szok:, wytrzymała od 12 do 20 . Ciekawe jak bedzie spała
M juz chrapie takze moge napisac,

O i zdazyłam na koncówkę M jak miłość

umi to fajne masz zajęcie

A ja prawko zdałam za 5 razem , 3 podejscia w ciązy i to był błąd..A teraz to sobie nie wyobrazam bez prawka, jade kiedy i gdzie chce , fajnie...

kamma napiłabym sie jakieś wisnióweczki, podrzuć

Wrzucam mój "piękny" zdewastowany przez rozstępy brzuszek ... ;]

P1240411.jpg

a ja nie mam prawka:p nie wiem czy fajnie jest miec prawko bo skoro go nigdy nie miałam:p ale pewnie fajnie, nie trzeba na czyjej łasce byc. Chce mi się do ciucholandu to fru i jadę a nie muszę zasuwac pół godziny na nogach;) tak się zastanawiam bo ostatnio mnie tam widzieli pod koniec marca 2010:D i zmieniłam za ten czas nazwisko bo od maja już mam inne, mam tam zajechac i mi zmienią czy zaś wypisywac jakieś papiery? Mowa o ośrodku co się prawko zdaje:D

Kiniorek, ale wielki brzuszek:D wielkoludka urodzisz:D

kiniorek.. twoj brzuszek bardzo przypomina mi moj:D

umi moze byc blizniaczka:D nigdy nie mialam siostry a nie powiem bo zawsze bardzo chcialam miec.. nie mam sie komu wyzalic itp.
dzis bardzo tego potzrebuje bo M przegiął pałę na maxa!

Daffi kochanie - a w czym Ci przypomina? Taki duży też miałaś czy tyle rozstępów Ci się porobiło? O ile mogę wiedzieć :)
A i w czym Cię tak zdenerwował?

Vegas Ty mi tego nie musisz mówić ;D ja jestem tego pewna :) Tylko jak duży będzie tego nie wiem bo miałam usg w 33/34tc robione. W tedy miał wagę 2540g.

reklama
vegas powinnas zmienic im tam nazwisko zeby prawko jak zdasz było od razy na twoje bo jak ci wydadzana panieńskie to kicha bedzie
daffi a mnie sie wydaje ze wy musicie od siebie troche odpoczac w sensie zdystansowac sie do wszystkiego to moze nie działalibyscie sobie tak na nerwy
vegas ja widze same plusy z posiadania prawka, nie wyobrazma sobie ze mogłabym go nie miec chociaz nie jeżdze co dziennie bo mi szkoda kasy na paliwo:-D
kiniorek super brzuszek:-)
Malwina czemu 3 podejscia w ciazy były błedem? zazwyczaj cieżarne są traktowane ulgowo minimalnie bo minimalnie ale zawsze

Do góry