reklama
Zuzia dzisiaj na jednej drzemce , wytrzymała od 12 do 20 . Ciekawe jak bedzie spała
M juz chrapie takze moge napisac,
O i zdazyłam na koncówkę M jak miłość
umi to fajne masz zajęcie
A ja prawko zdałam za 5 razem , 3 podejscia w ciązy i to był błąd..A teraz to sobie nie wyobrazam bez prawka, jade kiedy i gdzie chce , fajnie...
kamma napiłabym sie jakieś wisnióweczki, podrzuć
M juz chrapie takze moge napisac,
O i zdazyłam na koncówkę M jak miłość
umi to fajne masz zajęcie
A ja prawko zdałam za 5 razem , 3 podejscia w ciązy i to był błąd..A teraz to sobie nie wyobrazam bez prawka, jade kiedy i gdzie chce , fajnie...
kamma napiłabym sie jakieś wisnióweczki, podrzuć
kiniorek91
Fanka BB :)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a ja nie mam prawka nie wiem czy fajnie jest miec prawko bo skoro go nigdy nie miałam ale pewnie fajnie, nie trzeba na czyjej łasce byc. Chce mi się do ciucholandu to fru i jadę a nie muszę zasuwac pół godziny na nogach tak się zastanawiam bo ostatnio mnie tam widzieli pod koniec marca 2010 i zmieniłam za ten czas nazwisko bo od maja już mam inne, mam tam zajechac i mi zmienią czy zaś wypisywac jakieś papiery? Mowa o ośrodku co się prawko zdaje
Kiniorek, ale wielki brzuszek wielkoludka urodzisz
Kiniorek, ale wielki brzuszek wielkoludka urodzisz
kiniorek.. twoj brzuszek bardzo przypomina mi moj
umi moze byc blizniaczka nigdy nie mialam siostry a nie powiem bo zawsze bardzo chcialam miec.. nie mam sie komu wyzalic itp.
dzis bardzo tego potzrebuje bo M przegiął pałę na maxa!
umi moze byc blizniaczka nigdy nie mialam siostry a nie powiem bo zawsze bardzo chcialam miec.. nie mam sie komu wyzalic itp.
dzis bardzo tego potzrebuje bo M przegiął pałę na maxa!
fikusek1988
Mama Alanka:)
kiniorek mialam podony brzuszek
kiniorek91
Daffi kochanie - a w czym Ci przypomina? Taki duży też miałaś czy tyle rozstępów Ci się porobiło? O ile mogę wiedzieć
A i w czym Cię tak zdenerwował?
Vegas Ty mi tego nie musisz mówić ;D ja jestem tego pewna Tylko jak duży będzie tego nie wiem bo miałam usg w 33/34tc robione. W tedy miał wagę 2540g.
A i w czym Cię tak zdenerwował?
Vegas Ty mi tego nie musisz mówić ;D ja jestem tego pewna Tylko jak duży będzie tego nie wiem bo miałam usg w 33/34tc robione. W tedy miał wagę 2540g.
Kamiśka :)
Daff no to siostry! :-)
A co M znowu odwalił?
Kiniorek ja też miałam taaaką wielką piłkę
A co M znowu odwalił?
Kiniorek ja też miałam taaaką wielką piłkę
reklama
umi2
vegas powinnas zmienic im tam nazwisko zeby prawko jak zdasz było od razy na twoje bo jak ci wydadzana panieńskie to kicha bedzie
daffi a mnie sie wydaje ze wy musicie od siebie troche odpoczac w sensie zdystansowac sie do wszystkiego to moze nie działalibyscie sobie tak na nerwy
vegas ja widze same plusy z posiadania prawka, nie wyobrazma sobie ze mogłabym go nie miec chociaz nie jeżdze co dziennie bo mi szkoda kasy na paliwo
kiniorek super brzuszek:-)
Malwina czemu 3 podejscia w ciazy były błedem? zazwyczaj cieżarne są traktowane ulgowo minimalnie bo minimalnie ale zawsze
daffi a mnie sie wydaje ze wy musicie od siebie troche odpoczac w sensie zdystansowac sie do wszystkiego to moze nie działalibyscie sobie tak na nerwy
vegas ja widze same plusy z posiadania prawka, nie wyobrazma sobie ze mogłabym go nie miec chociaz nie jeżdze co dziennie bo mi szkoda kasy na paliwo
kiniorek super brzuszek:-)
Malwina czemu 3 podejscia w ciazy były błedem? zazwyczaj cieżarne są traktowane ulgowo minimalnie bo minimalnie ale zawsze