reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:))

wreszcie mam czas na neta:D Małż na II zmianę dziś pracę miał to od rana sprzątałam, czas z córą, jak ta poszła na drzemkę to Małża budziłam by z nim przed pracą trochę czasu spędzic;) Jak już do pracy pojechał to i Mała wstała, zajechałam z mamą i Perłą na pocztę a potem z Małą poszłyśmy na spacer. Dziś sama od siebie postanowiła, że chce podreptac po parku na nóżkach sama:) Fajnie, niech się uczy, a nie tylko wózek i wózek. Pomijam fakt, że było -6 stopni a jej 'expresowe' tempo nas nie ogrzewało ani trochę:D:D, ale ważne są jej chęci:) Jak już zdecydowała się do wózka wleźc to czym prędzej zasuwałyśmy do domu bo mi w dłonie było zimno /nie chciało mi się sprzed domu wracac po rękawiczki to miałam za swoje:p/

Nocka za nami OK. 2 pobudki były, jedna po 2 a druga po 4 i wtedy to Perła była tak przelana, że i body, i piżamka i śpiworek mokre. Szok, pierwszy raz taka przesikana była;> I oczywiście Młoda wstała o 7..:|:p Chyba jednak będę skora powiedziec, że pewnie wstaje wtedy jak już widno w pokoiku bo żeby dziennie o 7 budzic przypadkowo to chyba nie. I nie mogę zwalic na to, że mąż miał nockę i rano ją zbudził.

No a teraz śpi od 19.46;)

reklama
Umi to sąsiedzi będą mieli nie zły ubaw :-D:-D już im zazdroszczę :-D

Vegas nie chcę Cię martwić ale latem już przed 6 jest widno :-D:-p

Julka budzi się codziennie o 6:40, chwilę przed wyjściem J do pracy, musi tatusia zobaczyć :tak:

Julka budzi się codziennie o 6:40, chwilę przed wyjściem J do pracy, musi tatusia zobaczyć :tak:
latem to po 4 widno sie robi:d jak do roboty jezdzilam to juz jasno bylo:)

Koniczynka współczuję wam obu męki :-(

Gosia a gdzie ten dom????

Umi też bym sobie na czymś takim poskakała ;-) :-D

Co do tych płynów do kąpieli to też nie sądzę,żeby pomogły mojej,ale przynajmniej ładnie pachnie:-D Kiniorek ja używam Oilatum,bo mam alergiczną skórę. A Maję kąpię w Oilatum i dolewam trochę tego lawendowego cuda ;-)

Witam wieczorkiem... Patrze na NW i klikam do Was :):)
Gosia mi sie marzy dom z ogródkiem... póki co to tylko marzenia :):)
Moje chłopaki nieco lepiej.... ja w sumie też :)

No i niewiem co miałam napisać to przez NW :p:p

Kochana wiem, Młoda od maja o 6 wstawała dziennie;> do września jakoś.

A my mamy dom byczy z ogródkiem, średnio ładnym, ale jest, duży, ale za to z rodzicami mieszkamy. To taki minus trochę:D

:) JA zrobiłam porządki w szafce. Normalnie 2 worki papierów i zeszytów się zabrało. Siedziałam na ziemi i jak wstałam to się ruszyć nie mogłam przez te pachwiny :dry:
Dzwoniłam do bratowej jak to u niej było jak jechała do tej samej położnej co ja mam na ktg. No i okazało się że robiła jej ktg ale nie badała jej. Tylko znalazła lekarkę i ona w tedy jej badania porobiła. No mam nadzieję, że też mi się pofarci i jakaś lekarka się znajdzie.

koniczynka współczuję.. to zęby czy może jakiś skok rozwojowy??

umi to wypróbuj jeszcze raz tą matę i zdaj relacje:-p może i ja sobie taką sprawię ;-)

Vegas mój też na drugiej zmianie i już się nie moge doczekać aż wróci :-p

Zuzia zasnęła dziś dosyć szybko, bez marudzenia:tak: ja już sobie poćwiczyłam, nie długo, jakieś 20 minut, umyłam się, to teraz mam czas. Mogę siedzieć aż mąż nie wróci :-p chyba,że wcześniej tym klikaniem Zuzke obudze:sorry2:

a ja wpadam sie pochwalic bo zapomniałam wczesniej ze mi mata do tanczenia doszła:-) tylko kurcze kabel mamy za krótki i musze byc na kompie w pokoju małego bo do TV mi nie dostanie. No ale czekam az mocniej usnie i puszcze sobie łubu dubu:-p Juz próbowaliśmy z T. i fajnie sie na tym skacze. Jeden minus. Mieszkamy na 3 pietrze:-D Trudno przeżyją jakoś:-p

anetka łacze sie z tobą wirtualnie w ćwiczeniach:-D

oo to super.. chcielismy to kupic/...
a pwoiedz mi to tylko do kompa czy do tv tez moze byc?

reklama
Do góry