reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:))

wreszcie mam czas na neta:D Małż na II zmianę dziś pracę miał to od rana sprzątałam, czas z córą, jak ta poszła na drzemkę to Małża budziłam by z nim przed pracą trochę czasu spędzic;) Jak już do pracy pojechał to i Mała wstała, zajechałam z mamą i Perłą na pocztę a potem z Małą poszłyśmy na spacer. Dziś sama od siebie postanowiła, że chce podreptac po parku na nóżkach sama:) Fajnie, niech się uczy, a nie tylko wózek i wózek. Pomijam fakt, że było -6 stopni a jej 'expresowe' tempo nas nie ogrzewało ani trochę:D:D, ale ważne są jej chęci:) Jak już zdecydowała się do wózka wleźc to czym prędzej zasuwałyśmy do domu bo mi w dłonie było zimno /nie chciało mi się sprzed domu wracac po rękawiczki to miałam za swoje:p/

Nocka za nami OK. 2 pobudki były, jedna po 2 a druga po 4 i wtedy to Perła była tak przelana, że i body, i piżamka i śpiworek mokre. Szok, pierwszy raz taka przesikana była;> I oczywiście Młoda wstała o 7..:|:p Chyba jednak będę skora powiedziec, że pewnie wstaje wtedy jak już widno w pokoiku bo żeby dziennie o 7 budzic przypadkowo to chyba nie. I nie mogę zwalic na to, że mąż miał nockę i rano ją zbudził.

No a teraz śpi od 19.46;)

reklama
Umi to sąsiedzi będą mieli nie zły ubaw :-D:-D już im zazdroszczę :-D

Vegas nie chcę Cię martwić ale latem już przed 6 jest widno :-D:-p

Julka budzi się codziennie o 6:40, chwilę przed wyjściem J do pracy, musi tatusia zobaczyć :tak:

Julka budzi się codziennie o 6:40, chwilę przed wyjściem J do pracy, musi tatusia zobaczyć :tak:
latem to po 4 widno sie robi:d jak do roboty jezdzilam to juz jasno bylo:)

Koniczynka współczuję wam obu męki :-(

Gosia a gdzie ten dom????

Umi też bym sobie na czymś takim poskakała ;-) :-D

Co do tych płynów do kąpieli to też nie sądzę,żeby pomogły mojej,ale przynajmniej ładnie pachnie:-D Kiniorek ja używam Oilatum,bo mam alergiczną skórę. A Maję kąpię w Oilatum i dolewam trochę tego lawendowego cuda ;-)

Witam wieczorkiem... Patrze na NW i klikam do Was :):)
Gosia mi sie marzy dom z ogródkiem... póki co to tylko marzenia :):)
Moje chłopaki nieco lepiej.... ja w sumie też :)

No i niewiem co miałam napisać to przez NW :p:p

Kochana wiem, Młoda od maja o 6 wstawała dziennie;> do września jakoś.

A my mamy dom byczy z ogródkiem, średnio ładnym, ale jest, duży, ale za to z rodzicami mieszkamy. To taki minus trochę:D

:) JA zrobiłam porządki w szafce. Normalnie 2 worki papierów i zeszytów się zabrało. Siedziałam na ziemi i jak wstałam to się ruszyć nie mogłam przez te pachwiny :dry:
Dzwoniłam do bratowej jak to u niej było jak jechała do tej samej położnej co ja mam na ktg. No i okazało się że robiła jej ktg ale nie badała jej. Tylko znalazła lekarkę i ona w tedy jej badania porobiła. No mam nadzieję, że też mi się pofarci i jakaś lekarka się znajdzie.

koniczynka współczuję.. to zęby czy może jakiś skok rozwojowy??

umi to wypróbuj jeszcze raz tą matę i zdaj relacje:-p może i ja sobie taką sprawię ;-)

Vegas mój też na drugiej zmianie i już się nie moge doczekać aż wróci :-p

Zuzia zasnęła dziś dosyć szybko, bez marudzenia:tak: ja już sobie poćwiczyłam, nie długo, jakieś 20 minut, umyłam się, to teraz mam czas. Mogę siedzieć aż mąż nie wróci :-p chyba,że wcześniej tym klikaniem Zuzke obudze:sorry2:

a ja wpadam sie pochwalic bo zapomniałam wczesniej ze mi mata do tanczenia doszła:-) tylko kurcze kabel mamy za krótki i musze byc na kompie w pokoju małego bo do TV mi nie dostanie. No ale czekam az mocniej usnie i puszcze sobie łubu dubu:-p Juz próbowaliśmy z T. i fajnie sie na tym skacze. Jeden minus. Mieszkamy na 3 pietrze:-D Trudno przeżyją jakoś:-p

anetka łacze sie z tobą wirtualnie w ćwiczeniach:-D

oo to super.. chcielismy to kupic/...
a pwoiedz mi to tylko do kompa czy do tv tez moze byc?

reklama
Do góry