reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moj J zazyczyl sobie masazu erotycznego:-D hehe ten to ma marzenia:-D
ja jak klade alana pozniej to wcale pozniej nie wstaje:( wiec wole go wczesniej polozyc i miec dlzszy wieczor ale mam nadzieje ze u ciebie to wyjdzie:)
u nas to czysty wyjątek bo Młoda na ogół ma 1 drzemkę w ciągu dnia, dziś wyjątkowo miała 2. Bo jak miała przed 11 tak spała niecałą godz i po 15 już była śpiąca i zmierzła na maxa. To pospała do 17 i dalej buszuje choc oczka już maławe:) Więc skoro już dziś taki wyjątek, że później idzie spac bo miała 2 drzemki to może dłużej pośpi? kto wie;) pomarzyc można:p

Kaamaa no właśnie mnie to dziwiło bo Martynka używa pamków nr 3 a z Pampers już 4 by musiała miec jako jedyna firma:)

Ostatnia edycja:
reklama
kaamaa już niedługo mi się skończy laba :-p może Julce się zmieni podejście,albo będzie dominować w przyszłym związku;-):-D

Trinaa już widzę że będzie dominować, a jeśli jej się zmieni to i tak ją tego nauczę :-D a co ma się dawać facetom :-D

Kinia od kilku uwag jeszcze nikt nie umarł :-D ja też miałam "kilka" -dziesiąt :-D

Konniczynka bodyguarda nie potrzebuję, sama trenowałam boks przez dwa lata :cool2:

Trinaa już widzę że będzie dominować, a jeśli jej się zmieni to i tak ją tego nauczę :-D a co ma się dawać facetom :-D

Kinia od kilku uwag jeszcze nikt nie umarł :-D ja też miałam "kilka" -dziesiąt :-D

Konniczynka bodyguarda nie potrzebuję, sama trenowałam boks przez dwa lata :cool2:

No ja miałam jedną chyba ;D Że koleżance nie chciałam miejsca ustąpić w ławce ;]

No Koniczynka to w lecie to pewnie znowu pobudka o 5 :laugh2: Idę we wtorek na szczepienie to się zapytam czy te częste wstawanie to może efekt niedojadania? Nie wiem jak wytłumaczyć to wstawanie o 5 i darcie się. Nie wiem czy to głód, ból brzucha czy co. :dry: Ostatnie 2 dni to jeszcze zwalę na brzuch, bo kupy do tej pory brak,ale wcześniej też się darła:dry:

Vegas ja też marzę o tym by baby później wstawało i na razie nic z tego nie wychodzi :-D
Kaamaa na boks :-D Bardzo damski sport:-) No właśnie tak mi się wydawało,że Happy są jakieś większe ;-) W tych 3 to zmieściłaby się Majax2 ;-) :-D Ale w szpitalu miałam te NewBorn'y z Happy,bo były z otworek na pępek i nie odstawały jakoś rozmiarowo od pampersów :-D

Nie było mnie ale juz jestem

W piątek z M byliśmy cały dzien na szkoleniu w Sheratonie:)
pozniej pojechaliśmy sobie na prolog do Ergo Areny w Gdansku , zobaczyc jak chłopaki jezdzą.

Zuzka nadal meczy się z katarem,ale na szczescie nie przeszkadza jej w to w spaniu.

I postanowilismy z M ze wracamy na rajdy. Będę pilotem mojego M:)

Do nadrobienia jakies 40 stron . O matulu kiedy ja to przeczytam????

Ide do M ,a jutro juz wracam do Was:)))))))

reklama
Do góry